90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 931
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Таniaa, да, разбирам, ама като ми се яде хляб  Rolling Eyes Embarassed
Както и да е, добре че ме подсети за пастата. Първите 2 седмици все паста ядях, но сега съм я забравила. Утре съм значи на това с домати и морковки.

# 601
СКО, честит рожден ден и от мен   bouquet Весел празник!
Аз днес съм белтъчна - за обяд хапнах пилешко месо и салата. Вечерята ще е пак месо (предполагам ще е свинско) и зеленчуци на тиган. Трябва да измисля и да сготвя и нещо за утрешния бобов ден, за да си взема на работа...в противен случай ме чака консерва царевица.

# 602
Здравейте!
Приемате ли нови "фиданки" аз все още чета и разучавам, но съм решила от понеделник да започвам.

# 603
  • София
Изминаха 10 дни откакто свърши режима и вече си върнах 1,5 кг.Не ям по много и спазвам часовете , сутрин закусвам плод.Има ли и други ,които върнаха от свалените килограми?

# 604
ЗДРАВЕЙТЕ ФИДАНКИ
Аз да си отчета вчерашни я БОБОВ ДЕН ( В англиаския вариант четох че му викат нишестян - нишесте) както и да е
Stellee в превода който е на английски за този режим ,казват че това е Starch ден.Имат предвид не нишесте(кремовете Simple Smile) ,а зеленчуци и варива които съдържат нишесте и скорбяла(боб,картофи,ориз и др.).В английския превод сигурно си забелязала ,че нямат и воден ден. Wink

Ужасийка не се притеснявай за Алекс ,че е слабичка нали е здрава. Heart Eyes

Нана радвам се че при теб нещата са по -добре. Hug

СКО честит рожден ден!!Бъди жива,здрава и много щастлива!!!  bouquet

Хари успех този път с диетата!!!!

Днес съм на плодове ,а утре ми е втория воден. Simple Smile

# 605
  • София
Добра вечер.

Пети, надявам се скоро да съм здрава.

Вечерята ми ще е същата като обяд - хляб и лютеница, но мисля да си нарежа и зелева салата.

# 606
snejinka ,хапвай си хляб,щом ти се яде - аз разбрах,че ти е омръзнал вече и затова ти препоръчах друго.Иначе си е напълно режимно да си го хапваш със салатка.
airamber ,и при мен имаше такова покачване,но като си направих плодов ден,+ се изчистваше.После като хапваш нормално и пак се появява,може би е вода или тялото привиква без пречистването от плодовите дни.Най-добре е да имаш 1 плодов седмично или поне на 10 дни,за да се регулира теглото.Така беше първият месец почивка при мен - с плодови дни.Втория и третия хапвах,както и каквото си поискам, и качих 2 кг.Досега правила ли си плодов?
julielm ,въобще не се чуди,диетата е много добра!

# 607
Изминаха 10 дни откакто свърши режима и вече си върнах 1,5 кг.Не ям по много и спазвам часовете , сутрин закусвам плод.Има ли и други ,които върнаха от свалените килограми?

airamber, звучиш като некролог. Joy Сега по темата.Максимумът който свалих беше 16,2.Върнах си 10, защото не се спрях-ядох, смесвах, както ми душа желае.Сега се надявам да съм по-дисциплинирана.

Мислех си да не употребявам плодове и единственото сладко да ми е вечерята във въглехидратен.Какво ще кажете, съвременнички? Закуска-карфиол ми звучи чудесно. Mr. Green

Пети, мерси за пожеланието!Ако се издъня, ще ми сготвиш фрикасе! hahaha

# 608
  • София
Мисля да го даваш ден за ден без дългосрочни прогнози и без 10 мерения на ден  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 609
Не ми отрази процедурното питане, ей!Това с тегленето-трудна работа. Mr. Green

# 610
Хари, карфиола е зеленчук.. закуската трябва да е плодова - хапвай домат  Mr. Green
Знам, че ще се справиш! Ще видиш!  Hug

# 611
Хари, карфиола е зеленчук.. закуската трябва да е плодова - хапвай домат  Mr. Green
Знам, че ще се справиш! Ще видиш!  Hug

Или чисти найлонови торбички? Ефектът ще е същия, като домата. Mr. Green

# 612
Аз забравих да се доотчета за вчера.Не хапнах сладолед както си мислех.Децата искаха пица за вечеря и аз хапнах,но моята беше без кашкавал,само със зеленчуци.

# 613
Хари,шоко-фъстъковката се оказа горчива,защото била ''натурална''.И за вечеря си направих бисквитени топчета:захар,бисквити,масло и вода.Изядох 2,ама не ме заситиха и си намазах 2 филийки лютеница.А искам да ви питам:в белтъчния ден може ли да си направя сандвич-питчица,маргарин,филе,кашкавал Blush

# 614
  • София
Фиданки дойде време пак да се хваля!!!!Преди 10 минути се качих на кантара ей така и видях цифрата,която не съм виждала от 6 години- 69.800  newsm44 newsm44 newsm44 Много съм щастлива!!!На 18ти е втория воден.Има ли някой с мен???   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт