90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 30 025
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета, да споделя вчерашната ми случка: хубаво хапнах на обяд ориз, но до вечерта вече ми прилошаваше, аз бях в движение, станах нервна, щях да се ударя в един камион и накрая влязох в един магазин и си купих малко сурови ядки, които свършиха страхотна работа. После даже и вечерята, която ми се полагаше, не ми се ядеше. Затова реших да имам по всяко време ядки или плод в мен, както и по възможност вечерята да ми е малко по-рано, че досега все към 20ч. сядах. Ето какво си подготвих за днес:
з- фреш от 2 портокала, кафе
о - талиятели със сос от зеленчуци
в - направих едни вкусни бисквитени топчета /такива ми изглеждат Wink/
Утре ми е мъка на плодовия...

# 511
Здравейте момичета.  Hug
Гледам страхотните резултати на доста от вас и ви се радвам искрено.  Peace
Дано и аз да се справя успешно.. този път..
Не мога да разбера защо са ми толкова слаби ангелите, като момиче бях много по-стриктна и волева.. Сега режимът е толкова цветен и разнообразен и пак ми се случва да го нарушавам за мой най-голям срам.  Embarassed
Снощи прекалих с количествата - цяла печена пържола със салата домати и краставици.
На обяд ядох някакво пиле с гъби и сос от кисело мляко и сирене (знам за сиренето и киселото мляко  Embarassed).
Пиша всичко това не за да се успокоявам, а за да го виждам черно на бяло, цялата излагаща ме истина.
А сутринта толкова се нервирах на домашните, че метнах за обяд в едно пликче две малки филийки намазани с масло и шарена сол и малко парче кекс с ябълки, без да се замислям. Докато пътувах към работата обаче се усетих, че днес ми е ден за варива, а не въглехидратен!  ooooh!
В мен възникна следния въпрос към вас - утре съм рожденничка и ще ми е много по-лесно да съм на варива, отколкото на въглехидрати, та, така или иначе вече съм метнала филийте в чантата, дали мога да ги разменя?  newsm78
Пишете, не ме жалете!  Praynig

# 512
  • на малък остров в океана
Нана, той организма привиква към режима и все по-трудно се поддава. Избутай до края, малко остана. Пък после направи една почивка3-4 месеца и пак наново.

# 513
  • София
Нана, той организма привиква към режима и все по-трудно се поддава. Избутай до края, малко остана. Пък после направи една почивка3-4 месеца и пак наново.

Вероятно е така. Но може и просто да е стигнал някакъв си негов предел. Ще го изкарам естествено. Но ми се щеше да ги сваля и тези 4 кг.

# 514
  • София
leta5 продължавай си режимно до края, независимо, че си объркала нещата. Пак ще има минуси.
Бубичка супер резултати  Wink
СКО за жалост не е хубаво да разменяш дните. Щом си рожденничка няма ли да ти е по-лесно да си изкараш въглехидратния утре, пък и сладко да си хапнеш за здраве Simple Smile

Аз днес съм на варива и още нямам никаква идея какво ще ям. Ще видя в готовите манджи до офиса какво ще ми грабне окото и носа Simple Smile

# 515
Извинявам се че викам.
И пак имам едно въпросче: Що весе се заяждаш? Каквото и да на пиша после все нещо на терсене ще кажеш към моята публикация.
Едрите ми букви ти били викали. Миналата седмица за десерта със извара са зачепи. И не ми е направило впечатление само аз де не поставям препинателни знаци ама щом е такъв проблем се извинявам.Ти май не случайно си се писала с такова име!
Предния път си спазвах диетата без изобщо да съм влизала в темата, но сега реших че така е по-добре/ обменя се опит и т.н./, но с лошите си озиви и то не само към мои публикации май ще ме накараш да си изляза от форума. Уж обменяме опит и си споделяме, а ти още малко и ще набиеш някой.
Извинявам се за резкия си тон пред другите фиданки.
Нана надявам се резултатите от изследванията да са добри

# 516
  • София
Мамо на иви, не съм Весето, ама главните букви дразнят всички. Това едно. Второ писането грамотно е задължително, не пожелателно.
И трето - Тук всеки пише, ако иска. Сръдните - в детската градина.

Всичко това го пиша с най-добри чувства.  Wink

# 517
Аз съм Весе, ама не мисля, че се отнася за мен  Joy Освен и ако Ужасия не е Весе...  Или пък не е и за Ужасия... Обърках се.. от глад ще да е  Mr. Green

Релакс, мацки, релакс! Хапнете нещо Wink Аз излизам на разходка!   bouquet

# 518
Хайде без сръдни и препирни, моля!  Praynig
Това не помага на никой и по-скоро като има нещо, което ви дразни си го пускайте покрай ушите (очите)... Писането грамотно е препоръчително, за който го може, разбира се.. А главните букви едва ли са продиктувани от желание да изъпкне потребителката, по-скоро са от незнание. Мен като ме дразнят някои постове си ги пропускам..  Whistling
МИР!  Peace

# 519
Добър ден   bouquet
Тези дни така ме боля главата, че сякаш олово имаше в нея  ooooh! Като гледам и при други момичета има разни прилошавания.Аз лично го отдавам на времето, магнитни бури или както там се наричат.Да минава бързо!

Днес - плодове - ядки , грозде , банан , ябълки

# 520
Пийс, бабо, пийс!-казала котката. Joy

Весе, браво за резултата!Сега още толкова за последния цикъл и ще изпълниш Петилетката. Wink Hug

Нана, като ти чета постовете, виждам че си по-добре, което ме радва! Hug

Ужасийке, не стига че вода искаш, ами и пунктуация!Ааааааааааааааа! Laughing

Хубав ден на всички!  bouquet

# 521
  • София
Привет и от мен, днес ми е втория ден-варивата:
закуска-ябълки,
обед-варени картофи
следобедна-ябълки
вечеря-не съм измислила още, може би пак ще е  картофи Joy

Миналия път като правих 90-дневната стартирах от 64кг, накрая достигнах 58. През трите месеца пауза наддадох 2 кг, но кантара не е помръдвал от 60 кг нагоре, а се хранех доста обилно и не много разделно. Единствено спазвах до обед да се ядат само плодове. Сега целта ми е да достигна 55-56 кг и да си ги поддържам.

# 522
 GrinningЗдравйте момичета и аз влизам във вашите редици,днес ми е втори белтъчен ден,за изминалите 4 дни свалих 1,400 кг и това много ме мотивира да продължа нищо че сигурно е само вода.Във въглехидратния ден качих 500гр. но вечерях 2 пъти а след плодовият свалих още 600гр та така,много съм доволна GrinningСтартирах от 69.700,сега 68.400.Днес за закуска банан,обяд две кебапчета с малко снежанка ,а за вечеря се чудя дали две кюфтета със салата зеле или салата с риба тон.
Имам едно питане за хляба кога се яде освен във въглехидратния ден че нещо се обърках,като четох вашите менюта Rolling Eyes

# 523
  • на малък остров в океана
Извинявам се предварително за спама.  Embarassed

Мама на иви, да, ужасия съм, затова ми е такъв ника. Wink Не е случайно генериран.
Но къде видя, че ще те бия - обърнала съм се към теб с Моля те.
Идеята на темата е всеки да си пише менюто и ако греши другите да го поправят, за да не се вайка после "Ау, аз що така не отслабвам кат съм на диета".  Лично към теб повече няма да отправя нито една поправка, но не очаквай от мен и да ти отговарям на въпросите, както го направих днес за броколите.  Wink
Поправям често и СКО, и други момичета, но не мисля, че се обиждат или пък ако се обиждат да ме извинят.
Ако имаш още нещо към мен, моля те, на лични, за да не спамим повече темата.

Днес съм на зелева салата и зелен фасул, и на обяд и на вечеря.

# 524
  • Където си поискам:)
Хайде сладурки, не се карайте Simple Smile
А аз да ви се оплача , така ме ядосаха преди малко в офиса. От един месец се мъча тук с една екселска безкрайна таблица , на която тъкмо и се виждаше края , и днес ми заявиха " Ами малко ще я попроменим, ще трябва да я започнеш отначало " …Откачих !! Добре, че нямах кюфтета , кебапчета, пържоли, кашкавали.. Пред мен ,че щях да опустоша всичко .
Сега бягам да си взема 2 кюфтенца със салатка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт