90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №116

• 29 925
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • На топло...
Дубрютру Grinning!

Мама на Иви, сложи и картофки към зеления боб. Той самият е неутрален зеленчук като зелето, доматите и т.н.. Само името му е боб Peace. Така постничък можеш да го хапваш и във въглехидратен, и като гарнитура към белтъчния Hug.

# 646
  • София
Аз да се похваля: след вчерашния плодов ден, в който ядох и малко ядки, кантарът тази сутрин показа -2кг! Това е за 4 дни! Много съм щастлива! А още повече, че днес ми е белтъчен и ще ям пържоли. Laughing Laughing Laughing

# 647
  • Стара Загора
Добро утро и от мен Simple Smile Много съм щастлива, днес навършвам 20 години Simple Smile) Жалко, че не мога да си хапна бонбонки, но си заделих за утре 2-3  Wink
Днес съм на варива  (6ти ден)
З: 1 банан
О: Варени картофи с царевица
В: Зеленчукова супа

Нямам търпение на 19 като се прибера да се претегля да видя има ли резултати Simple Smile  И въпреки студа навън Ви пожелавам много усмихнат ден   bouquet

# 648
  • София
decuto, честит рожден ден!   bouquet

# 649
Декуто  newsm59 newsm38
Нануна мерси за съветчето. Аз съм си сложила. Като викам постен имам предвид, че е с празче, картофче и морковче и няма мръвка.
Абе по принцип мисля, че знам какво ще ми отговорите, ама аз да си питам: Утре сам на парти център с малката и на обяд ще ми предложат торта със сигурност, много ли ще прегреша ако хапна парчето торта за обяд вместо за вечеря?
Май ще е по-добре да го пропусна Embarassed

# 650
  • София
Добро утро.

Няма да се отчитам, защото едно на ръка болестта, второ кантарът взе да си прави наистина каквото иска. Пак плюс - аман от него.
Днес плодове и ядки.

# 651
мама на иви, хапни си тортата, но само нея. Не мисля, че не е проблем сладкия обяд във въглехидратен.  Peace

Аз пък... идвам да се похваля с нещичичичко   Blush Снощи правих най-страхотния секс от.. 17кг. насам  Joy

# 652
  • На топло...
И аз като Бубичка не мисля, че е проблем тортичката (аз все с десертче завършвам обяда, не мога изтрая до вечерта, хлебез също солен ми се хапва, та бая ги мешам, но свалям бавно и полека Embarassed)...

Веси, това не е нещичичичко, а едно голяяямо НЕЩОЩОЩО!!! Joy Много се радвам Hug!

# 653
  • София
мама на иви, хапни си тортата, но само нея. Не мисля, че не е проблем сладкия обяд във въглехидратен.  Peace

Аз пък... идвам да се похваля с нещичичичко   Blush Снощи правих най-страхотния секс от.. 17кг. насам  Joy

Ами придържаш се към диетата, нали повече движение трябва, хихи  Joy

# 654
  • на малък остров в океана
Дубрютру Grinning!

Мама на Иви, сложи и картофки към зеления боб. Той самият е неутрален зеленчук като зелето, доматите и т.н.. Само името му е боб Peace. Така постничък можеш да го хапваш и във въглехидратен, и като гарнитура към белтъчния Hug.

Това не е така. Зеленият фасул си е баш боб. Макар и не толкова наситен на въглехидрати като зрелия фасул, той си е от семейство бобови и като такъв се яде само във бобовия (нишестения) ден.

# 655
  • Бургас
Благодаря момичета  Hug

valeske, това е за един цикъл (месец)

Днес съм белтъчна
закуска - мандарини
обяд - ще едни изостанали кюфтенца
вечеря - заек с домати и маслини - ммммммммммммм от кога го чакам да идва ред за тази рецепта

# 656
  • Където си поискам:)
Aaaa Бубичка , кефиш ме Simple Smile Whistling
Супер си
Сори за спама  Embarassed

# 657
  • На топло...
Ужасия, той съдържа главно целулоза и чиста витаминозна и минералозна водица в зеления си вид. Малкото скорбяла-нишесте, което е в зърната, ако изобщо се е образувало, не го прави пълноценен боб за бобовия ден!
Това е, което аз знам от предния път като правих режима и търсих съдържания на храни разни... Всеки сам си решава и интерпретира информацията, с която разполага. Аз мога да кажа какво знам, ти как си диетуваш си е твоя работа Peace.

Ето малко стойности за 100 грама : белтъчини, мазнини, въглехидрати, баластни вещества.
                               Зелен боб :         2,4;          0,2;           3,1;           3,2.
                               Зрял боб :           21,3;        1,6;           39,82;        17.
                               Зеле :                 1,4;          0,2;           4,4;            3,1.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 12:42 от nanunana

# 658
Dnes въглехидратен.
Сега обядвам спагети със зеленчуков бульон и кетчуп.
За вечря мисля пак спагети,ама се чудя как ще ги разнообразя, може би с кисели краставички... Видях пестото, което си правят накои, може да го пробвам и така. Simple Smile
Успех и комбинирайте диетата с активен начин на живот!

# 659
Ей Бубичка, таман се връщам от доктор с посърнала физиономия и ти ме разсмя от сърце и на глас.
Мерси, че ми повдигна малко настроението. newsm81

Общи условия

Активация на акаунт