Лакове за нокти - тема 18

• 52 729
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
сега на вниманието на всички русенки  Mr. Green
1. Перфект крокита ще има от другата седмица във всички магазини Адриана (бившата Валентина; в Роял сити център и бившето Бордо в началото на Петко Д. Петков)
2. евтини КА има в едно магазинче в глухата уличка до комплекс Евас, там продават дрехи и козметика
3. голямо разнообразие на лакове Адос и Арт де лутрек има в козметичния магазин на Петко Д. Петков до м-н Адриана в началото на улицата, има и аптека там....не помня името на магазина, но е добре зареден откъм лакове...
в четвъртък ми предстои да посетя един ДМ (не в Русе) и  Money smile3508

Ихааа...супер!!! nuts

Благодаря ти за полезното инфо! Hug
Разнообразие от Адос и Арт де Лутрек,а мисля че и Бел,има и в една парфюмерия в к-с Ялта. Peace

# 541

Много е хубав  Heart Eyes ако не се одобриш ще те оттърва веднага  Grinning 

# 542
  • София
Ноарче, а Майонезата на ManGlaze поръча ли я?  Crazy

Их, четеш ме като отворена книга... Laughing Laughing Mr. Green Hug Тъкмо мислех да я поръчвам днес... Искаш ли и ти нещо, аз директно от сайта им поръчвам, дойдоха за около седмица...

# 543
  • Belgium
Ноарче, а Майонезата на ManGlaze поръча ли я?  Crazy

Их, четеш ме като отворена книга... Laughing Laughing Mr. Green Hug Тъкмо мислех да я поръчвам днес... Искаш ли и ти нещо, аз директно от сайта им поръчвам, дойдоха за около седмица...

tooth

Какви пари излиза ManGlaze?  Laughing

# 544
  • София
Лу, ето го сайта с всички продукти (те нямат много) и цените. Шипинга ми излезе $6.24 USD  Peace Май си е толкова за някаква малка поръчка, аз поръчах един лак и две шишенца....

http://www.manglaze.com/buy.html

# 545
  • Belgium
Ами уж ще намалям бройката лакове  Mr. Green

За сега съм пас, ако реша друго ще ти драсна ЛС  Hug

Но Майонезата искам да я видя на живо някой път  Wink

# 546
Запалихте ми главата с тези Ciate. Върховни шишета и цветове. Heart Eyes

# 547
  • София
Ако някой случайно е тръгнал за Старнейлс за новите бейбита на ОПИ да не се хаби. Ходих днес, въпреки че им ги пише на сайта, все още ги няма, казаха да се обадя в петък да проверя  Crossing Arms

# 548
  • София
Запалихте ми главата с тези Ciate. Върховни шишета и цветове. Heart Eyes

Ще поръчвам от сайта... Mr. Green  Blush И най-вероятно ще е днес, така че виж ако нещо искаш...

Лу, ще я видиш, аз заради нея ще поръчвам пак... Crazy И покрай нея мисля да взема и брокатения матиращ топ... Thinking

# 549
Атти,кой номер е зеления холограм?

Катрин Арли, №803  Peace
  bouquet

# 550
Ноарче, първо трябва хубаво да ги разгледам и да преценя кой точно да избера, че искам само един. На следваща поръчка съм аз. Heart Eyes Hug Те са толкова красиви, че не мога да избера. Whistling

# 551
  • Belgium
А интересното е, че Ciate в Анлгия най-редовно се продават със списание Marie Clair.

А с нашите списания винаги се продават боклучави лакове.

# 552
  • София
Счупих нокътя на показалеца докато се опитвах да отворя една врата, поне 3мм под живеца и сега не знам какво да го правя  Cry

Когато ми се счупи много дълбоко за ден - два слагам лепенка, за да не се докосва нищо до живеца. и после... чакам просто да израстне.

# 553
Интересен маникюр.

# 554

Общи условия

Активация на акаунт