Лакове за нокти - тема 18

• 52 697
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
  • Belgium
Еssie Smokin` Hot - харесва ми  Heart Eyes

# 526
  • София
Aaa, Smokin' Hot ми е един от любимците... Heart Eyes Вчера, освен на Лу лака  Mr. Green, ми пристигна и този:

Обаче още не съм го пробвала, нямах никакво време тези дни... Sad

# 527
  • Belgium
Ноарче, говори ми  Whistling

На теб червено много ти отива, убедена съм, че и този ще ти стои един път  Laughing

# 528
  • София
Ноарче, говори ми  Whistling

На теб червено много ти отива, убедена съм, че и този ще ти стои един път  Laughing

И тоя яркия е готин, ама този, дето и двете го имаме е по-готин... Mr. Green Crazy Laughing

Мерси, дано да си права, аз харесвам червено!  Heart Eyes

# 529
  • София
Оооо, Лу, какво е това намръщено човече на аватара ти? Не ти отива, веднага да го махаш  Laughing

Аз днес смятам да щурмувам магазина на Иван Асен за крокита. Дано са ги получили.
Да похваля зеления заздравител на Мейбълин. Ползвах го като база на последното лакиране и определено върши перфектна работа като такава. Лакирах се в четвъртък и едва сега ми се забели съвсем леко връхчето на показалеца на едната ръка. С базата на Римел още на втория ден имаше щети по лака, а с Нейл Енви на Опи ми се забелваха на 3, максимум 4-ти ден.

# 530
Счупих нокътя на показалеца докато се опитвах да отворя една врата, поне 3мм под живеца и сега не знам какво да го правя  Cry
Няма как да го отрежа, направо съм бясна как може да съм с две леви ръце.
Някакви идеи как да закрепя временно положението?

# 531
Атти,кой номер е зеления холограм?

# 532
А как точно ства номера с магнита? Винаги една и съща декорация ли се получава? newsm78

Да, ако използваш един и същи магнит.

Ясно. Simple Smile

Счупих нокътя на показалеца докато се опитвах да отворя една врата, поне 3мм под живеца и сега не знам какво да го правя  Cry
Няма как да го отрежа, направо съм бясна как може да съм с две леви ръце.
Някакви идеи как да закрепя временно положението?

Не можеш ли да го отрежеш до дъно, а счупеното май има доста начини да се позалепи, но при мен никога не са дълготрайни, дори и маникюристка да ми го прави.
Ако не се отреже и го удариш пак, ще стане по-зле.

# 533
  • Belgium
Адри, това ми е любимото анимационно геройче, не го махам  Laughing

И на мен един нокът ми е счупен почти до живец и от 3 дни съм без лак. Не знам от кога не ми се е случвало  hahaha

Очудващо за мен харесах един Perfect, който бях получила от размяна, и мисля него да сложа като поизрасте проклетия нокът.

# 534
  • София
А как точно ства номера с магнита? Винаги една и съща декорация ли се получава? newsm78

Да, ако използваш един и същи магнит.

а какво се случва ако въртиш магнита  newsm78 дали ще се получи нова "картинка" или пък няма да се получи нищо  hahaha

# 535
Така като гледам с каква скорост ми растат ноктите, сигурно след 2 седмици ще е израстнало счупеното до живеца, кошмар, защо винаги по този гаден начин ми се чупят ноктите  Close

# 536
  • В полите на Пирин планина
Така като гледам с каква скорост ми растат ноктите, сигурно след 2 седмици ще е израстнало счупеното до живеца, кошмар, защо винаги по този гаден начин ми се чупят ноктите  Close

С малко моментно лепило можеш да позакрепиш ситуацията за известно време.

# 537
  • София
 Party  Party  Party

Пристигнали са ми тези съкровища:

- ManGlaze Matte is Murder™

И две такива сладурски шишенца за франкенполиш:

ManGlaze Franken Jugg's™ FRANKEN-STEINS™

Не че бъркам франкенполиши, ама тия шишенца са такива бонбони, че не можах да се удържа... Blush Нямам търпение да си ги видя... Praynig Tired

# 538
  • София
Атти,кой номер е зеления холограм?

Катрин Арли, №803  Peace

# 539
  • Belgium
Ноарче, а Майонезата на ManGlaze поръча ли я?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт