Лакове за нокти - тема 18

• 52 736
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Жана Дарк, на мен ми беше достатъчен 2-ри пласт с Флормар №21 и стана чудесно без черти и тн., плътен и много нежен цвят

Аз днес се сдобих с тези http://prikachi.com/images.php?images/349/2634349X.jpg  /taffy  Hug/ от размяна

# 286
  • Стара Загора
Жана Дарк, на мен ми беше достатъчен 2-ри пласт с Флормар №21 и стана чудесно без черти и тн., плътен и много нежен цвят

Аз днес се сдобих с тези http://prikachi.com/images.php?images/349/2634349X.jpg  /taffy  Hug/ от размяна

Първият е разкош.  Heart Eyes

http://www.pinkmelon.de/magazin/makeup/max-factor-colour-x-pert- … lektion-2010.html нови цветове от Макс Фактор.  Simple Smile Вече си харесах  броя.  Laughing

# 287
  • София
Аз днес се лакирах с един нюд, който много ми харесва, купих го лака ей така, с нагласата да се мацна веднъж да видя ще се възприема ли с нюд цвят, а той се оказа страхотен, поне на мен много ми харесва.
Снимах, но ме мързи да търся кабела и да качвам снимки, утре ще покажа.
Пробвах и вестникарския, но с вестник от преди 2 седмици и някаква водка, която ми седи в нас от бала Laughing получи се но доста бледо, предполагам че с пресен вестник и спирт ще стане по-добре.

Утре ще мина и аз да си взема едно кроки на Перфект, интересно ми е как ще го възприема ма моите нокти, на мен ми харесва как изглежда, само ме притеснява че ще е грапаво, голям проблем ми е това.

# 288
dollface Добре се е получило, наистина! какъв алкохол ползва и колко градуса беше? Явно си има и това значение..

С водка Търговище, пише, че е 40 градуса.  Laughing

# 289
Пфф, в нас не купуваме вестници, а пробвах със стар и нищо не стана. Трябва да си купя някакъв нов. Laughing

# 290
А някой пробвал ли е матовият топ на голи нокти? Какъв ли ефект има? newsm78

никакъв  Laughing
опитвала съм, според мен е направен, за да влезе в реакция с лака под него - без лак става едно грубо, все едно си препилила нокъта, 'поема' голямо количество /много повече отколкото върху лак/ и съхне трудно  Laughing
винаги можеш да пробваш на едно пръстче  Wink
от матовия заздравител на Перфект, който не става за матиращ лак, ефектът е друг - естествен вид на ноктите

Момичета, реших че искам да инвестирам в хубаво класическо червено, обаче нещо не мога да си намеря моя цвят  Sad Препоръчайте ми нещо (да не е перлено) от по-скъпите марки - ОПИ, Еси, Чайна Глейз... Praynig Представям си го нещо като това горе на чинийката с ягодките, може би една идея по-тъмно  Mr. Green

моето най-любимо червено е на Максфактор, но в момента не мога да напиша номера; ако те интересува, ще погледна по-късно  Wink

Пампита, нямах предвид твоя пост за откраднатите снимки, редактирах по-късно друг пост  Wink

# 291
моето най-любимо червено е на Максфактор, но в момента не мога да напиша номера; ако те интересува, ще погледна по-късно  Wink

Ще съм благодарна!  Hug Странно как на Максфактор никога не съм им заглеждала лаковете...

# 292
Абе Пърфект българска фирма ли са? Нещо не им откривам сайт? Ако имаха би могло много лесно да се поръчат тия крокита... бих пробвалa черно такова, ей така, да видя що е то...  Flutter
Иначе този маникюр омбре как се прави? Просто си прави човек ноктите с 3 различни нюанса или и тук са измислили някакъв топ?  newsm78

Днес отивам в ДМ на Карфур да видя за матовия топ на Римел и после ще пиша, че май имаше още някой от Пловдив, който го търсеше.  Flutter Peace

# 293

Ще съм благодарна!  Hug Странно как на Максфактор никога не съм им заглеждала лаковете...

аз открих този цвят в една кошничка с лакове за левче - бебешка опаковка е и като го видях толкова чаровен, го грабнах веднага  Mr. Green
иначе и аз никога нямаше да го погледна  Laughing
изобщо на мен не ми влизат в полезрението лаковете за по 10-15 лв. в магазините - обръщам внимание или на скъпите, или на най-евтините и вероятно правя грешка  Crazy
виждала съм по стелажите и големия размер  Wink

в последно време се сдобих с поне пет червени лака - всички махнах, само този си оставих  Wink

пп на Перфект /български, Виан е производителят/ винаги съм им се чудила защо нямат сайт - явно си печелят добре и без него  Rolling Eyes

# 294
Ето и моето предложение за неперлено и не много ярко червено OPI Kennebunk Port   Снимката е от нета,но реално показва цвета. Peace

# 295
пп на Перфект /български, Виан е производителят/ винаги съм им се чудила защо нямат сайт - явно си печелят добре и без него  Rolling Eyes

В краен случай дори мисля да им звънна, да ми кажат, кои по-големи магазини зареждат в Пловдив или някаква информация къде да ги намеря тия лакове, ако имаха сайт би било толкова хубаво...  Rolling Eyes

# 296
Rangua бях пускала една снимка на моето виждане за класическо червено на Перфект №19 http://bekyb.snimka.bg/other/moite-nokti-i-lakove-2.545443

bubanka, благодаря ти! Аз си го представих, че стои по-плътен. Попитах, защото съм лакирана и нямам свободно пръстче, а пък просто ми хрумна дали и на някой друг му се е завъртяла в главата тази муха  Wink

Jana d' Ark и на мен така ми се получи, когато реших да го пробвам, но не съм се отказала да се науча. Щом на другите им се получава, знами има някакъв "пиниз" за нанасяне  Thinking ще се справим и ние, само че с повечко тренировки сигурно.  Hug Толкова ми харесва лакчето, че не смятам да се отказвам да се  науча на правилно нанасяне.  Whistling

dollface, много ми харесва как ти се е получило! Браво! Аз имам ракийка вкъщи и другата седмица ще  пробвам с нея да видя дали ще ми се получи. И нов вестник ще си закупя  Grinning

Ивче, тръгвам след час! Ще ти пиша даже още от там, ако успея!  Hug

# 297
  • София
Момичета, реших че искам да инвестирам в хубаво класическо червено, обаче нещо не мога да си намеря моя цвят  Sad Препоръчайте ми нещо (да не е перлено) от по-скъпите марки - ОПИ, Еси, Чайна Глейз... Praynig Представям си го нещо като това горе на чинийката с ягодките, може би една идея по-тъмно  Mr. Green

Ако се харесвах с червен маникюр бих си поръчала този >> http://farm4.static.flickr.com/3531/4077112678_acf325b144_z.jpg?zz=1

# 298
Класическо хубаво червено за мен е Ламбадата на Гош.
Днес съм така: Simple Smile
А ето какво се прави с много лакове
http://storage2.album.bg/70d/s6300575_803a9_25750009.jpg   Laughing

# 299

В краен случай дори мисля да им звънна, да ми кажат, кои по-големи магазини зареждат в Пловдив или някаква информация къде да ги намеря тия лакове, ако имаха сайт би било толкова хубаво...  Rolling Eyes

много лакове на Перфект см виждала на ул. Хр.Данов около булченските магазини, но вчера беше затворено като минавах и не можах да видя има или няма крокита Wink

Общи условия

Активация на акаунт