Лакове за нокти - тема 18

• 52 779
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Ужас, моето диване веднъж ми докопа тъмночервения лак от серията здрач....беше го разляла по себе си и по ламината, малко на килима...щях да получа удар като видях поразията! Едва
й изчистих малките ръчички, целитя бяха обилно поляти с лак  smile3544

По назад в темата някой се беше възмутил от ДМ на Тракия, че продават Матовия топ на Римел на 6лв...Не е 6 л, просто за него няма отделен етикет, пак си е 3.15

# 301
  • София
Класическо хубаво червено за мен е Ламбадата на Гош.
Днес съм така: Simple Smile
А ето какво се прави с много лакове
http://storage2.album.bg/70d/s6300575_803a9_25750009.jpg   Laughing

Икка, какъв е лакът? Изглежда ми много добре, можи ли номер и марка?  bouquet

# 302
За тези от София които търсят Перфект Крокефект вчера имаше всички цветове в парфюмерията в подлеза на метростанция Сердика цената е 5.80лв. Аз уж не го харесвах, ама забърсах едно черно Embarassed

# 303
И на мен не ми допада кроки ефектът, но ще почакам да видя още снимки. Laughing
С розовия/жълтия цвят сигурно ще е по-нежно. Rolling Eyes А топ лак слага ли се отгоре и много ли е грапаво на пипане, тези, които са пробвали?

# 304
Chanel Manicure Tutorial
Стана ми интересно как маникюристката подчертава върховете на ноктите с топ лак. Аз не съм го правила досега, но ще опитам.

# 305
  • София
Chanel Manicure Tutorial
Стана ми интересно как маникюристката подчертава върховете на ноктите с топ лак. Аз не съм го правила досега, но ще опитам.

На това упражнение му казвам "запечатване" на лака и го правя винаги и с лака и с топ-а. При естествени нокти му удължаваше трайноста поне с 1 ден.  Peace

# 306
  • Стара Загора
densi, когато ходих на маникюр и на мен така ми подчертаваха върха.  Peace Ефект върху моите нокти - тЦ.  Tired

# 307
  • София
Аз винаги запечатвам лака по този начин, не само с топ-а но и с основата и със самия лак.

Дайте цветови идеи за шантав френски, събота е, ще си сменям лака а съм в чуденка какъв да сложа  Sick

А колко беше хубаво като имах 2 лака  Mr. Green

# 308
И аз винаги го правя с основа + лак + топ, но връхчетата винаги ми се поизтъркват в краищата още не втория ден. Rolling Eyes То не си личи, защото е съвсем малко, но точно това "запечатване" отстрани се изтърква първо и много бързо..
Но отдавна не съм се лакирала със скъпи лакове като ОПИ, Орли, та не помня дали и с тях беше така, че да е от лака.  newsm78

# 309
  • Бургас
А топ лак слага ли се отгоре и много ли е грапаво на пипане, тези, които са пробвали?
Че е грапав - грапав е, няма как да не е. Топ-лак - по желание. Без него крок-лакът стои матов и релефен, а с него леко се омекотява, защото не е матов поне, но грапавичкото си остава за ужас на естетите-аристократи Peace

# 310
А топ лак слага ли се отгоре и много ли е грапаво на пипане, тези, които са пробвали?
Че е грапав - грапав е, няма как да не е. Топ-лак - по желание. Без него крок-лакът стои матов и релефен, а с него леко се омекотява, защото не е матов поне, но грапавичкото си остава за ужас на естетите-аристократи Peace

Hug Абе знам си, че и аз ще забърша някой, колкото да пробвам. Laughing

# 311
Чета темата редовно, виждам страхотни красоти и благодарение на вас натрупах сериозна бройка. Е, и доста подарих де.
Ако е възможно, сдържайте обидчиво-хлапашките коментари, все да писва. Ако има нещо- изяснявайте се на ЛС.
Благодаря сърдечно  bouquet

# 312
Ще ми кажете ли кой номер на She  прилича на Jade rose na Chanel? Коментирано е много пъти, но съм забравила, съжалявам  Blush  а и магазина на Иван Асен, по близо до Румънското ли е или до Орлов мост, днес имам път на там и мисля да отида.
Дени, клипчето ми беше много полезно  Hug този номер с четката нагоре не го знаех. И със запечатването с лак и топ лак пак ми се ожулват бързо връхчетата  Tired

# 313
  • София
Ще ми кажете ли кой номер на She  прилича на Jade rose na Chanel? Коментирано е много пъти, но съм забравила, съжалявам  Blush  а и магазина на Иван Асен, по близо до Румънското ли е или до Орлов мост, днес имам път на там и мисля да отида.
Дени, клипчето ми беше много полезно  Hug този номер с четката нагоре не го знаех. И със запечатването с лак и топ лак пак ми се ожулват бързо връхчетата  Tired

По-близко до румънското е Simple Smile.
Има и един,който е по-близко до орлов,но в магазинчето,което е по-нагоре има доста пооовече лакове Laughing

Това със запачетването и аз съм го правила,обаче връхчетата пак се изтъркват за същото време и спрях да ги правя Simple Smile

# 314
  • София
Запечатване и аз правя винаги, стига нокътната плочка да не е прекалено къса и да излиза все пак малко над пръста. Правя го не толкова заради трайността евентуално, а защото така ноктите ми изглеждат по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт