Лакове за нокти - тема 18

• 53 125
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
На мен също ми е странна тази мода на безацетонови лакове. Лично аз не ги обичам много, защото:
- има цветове, обикновено по - тъмни, които докато махна ми се скъсват нервите. Когато имам повече пластове лак, особено ако топа е повече пластове... еййй много търкане, много чудо!

О, да! Подкрепям напълно!
Забелязала съм, че моите нокти се цепят, когато не използвам хубава нокторезачка или пък я използвам невнимателно.

Или когато се пилят неправилно, лошото е че аз си пиля ноктите и в двете посоки, така и не си докарах професионален маниер на пилене  Mr. Green

# 376

essence 21 fabuless + матовия топ на rimmel

в анкетата гласувах за средна дължина, такава се опитвам и да поддържам (май Grinning). много дълги нокти не харесвам, струват ми се нефункционални, а и все като виждам такива, са неминуемо отрупани с шарении. макар че ноктите на Аризона например с предишната (но и с тази) дължина ми харесваха и в тази връзка - някой беше питал какъв топ използва, имаше ли отговор? Blush

Страхотно е! Heart Eyes Май зависи какво разбираме под различната дължина, на мен твоите нокти ми изглеждат дълги. Grinning

А това пилене в една посока никога няма да го усвоя, в никакъв случай не мога да си направя ноктите квадратни ако пиля само на едната страна.

# 377
  • София

Страхотно е! Heart Eyes Май зависи какво разбираме под различната дължина, на мен твоите нокти ми изглеждат дълги. Grinning

А това пилене в една посока никога няма да го усвоя, в никакъв случай не мога да си направя ноктите квадратни ако пиля само на едната страна.
благодаря, и аз имам такива съмнения от време на време, но така или иначе дължината варира Simple Smile

на мен нокторезачката със сигурност ми нацепваше ноктите, така че ги скъсявам само с пилене със стъклена пила, но пък във всички посоки.

# 378
  • София
Ами да... общо взето и аз използвам нокторезачка само като скъсявам драстично. И пиленето определено оказва влияние при мен. Когато бързам и нямам нерви да се занимавам определено ми се нацепват.
Аз също ги пиля със стъклена пила и понеже ноктите ми са по-меки като цяло гледам да е от по - фините, когато купувам.
Не мога много добре да се оправя с разликата професионален и непрофесионален маниер на пилене. До колкото съм виждала маникюристките какво правят и препоръчват - действат според самите нокти и какво иска да постигне клиента...

# 379
Chanel Manicure Tutorial
Стана ми интересно как маникюристката подчертава върховете на ноктите с топ лак. Аз не съм го правила досега, но ще опитам.
Току що пробвах техниката на лакиране от това клипче, горната част на нокътя ми е лакирана перфектно, не е нужно да се почиства нищо  Grinning  само незам с другите лакове дали ще е така, пробвах с Парадоксал.

# 380
Ето най-новите ми придобивки- от коледната колекция на China Glaze :

# 381
  • София
Според мен с по-тънка четка няма да се получи, с по дебела също.
Между другото формата на ноктите от клипчето страшно ми хареса, много елегантно изглежда.

# 382
Купих си синьо Кроки на Перфект и сега го сложих пробно върху маникюра ми с Camel China Glaze. Много хубаво се получи. Не очаквах. Simple Smile Имах и гланцови нокти и матиран по един на ръка. Стана еднакво и върху двете повърхности. Доволна съм.

# 383
в анкетата гласувах за средна дължина, такава се опитвам и да поддържам (май Grinning). много дълги нокти не харесвам, струват ми се нефункционални, а и все като виждам такива, са неминуемо отрупани с шарении. макар че ноктите на Аризона например с предишната (но и с тази) дължина ми харесваха и в тази връзка - някой беше питал какъв топ използва, имаше ли отговор? Blush

Нямаше, защото и мен ме нямаше, но видях въпроса на nasito8988 и сега ще има. Simple Smile Първо, благодаря за комплимента!  bouquet
Използвам, по неволя, понеже ми трябваше празно шишенце, самоделен топ лак - Extra Shine + Speed Dry, и двата на Пърфект. Те, сами по себе си, са доста блестящи, а смесени се оказаха чудесна комбинация. Но вече свършва и се чудя кой от двата да повторя.
Обаче аз топ лак ползвам доста рядко; не на всички снимки, които съм показвала, съм с топ отгоре. Просто снимам веднага след лакиране, когато гланцът на лака не е нарушен по никакъв начин от последващия труд над тенЖУри, тави и тигани. 2-3 дена след това, изобщо не е същият откъм блясък вече. Simple Smile

Иначе от вчера съм с тъмночервен халф муун /този вид маникюр ще ми стане любим, усещам/, но няма да показвам, че така яко се набабуни след 5 пласта лак и слънце и жега, докато се лакирах, че ме е яд да го гледам даже.

# 384
Купих си синьо Кроки на Перфект и сега го сложих пробно върху маникюра ми с Camel China Glaze. Много хубаво се получи. Не очаквах. Simple Smile Имах и гланцови нокти и матиран по един на ръка. Стана еднакво и върху двете повърхности. Доволна съм.

Снимка?   bouquet

Топът на Мейбълин има страхотен блясък, дано се запази по-дълго, но на места стана на леки балончета и не знам защо, не съм го разклащала изобщо. Rolling Eyes

# 385
  • София
На мен пък ноктите на мацката от клипчето никак не ми харесаха.Плочката и беше много хубава,ама после оформянето беше Sick
А тези основи и топове на шанел сигурно въобще не ги внасят в българия hahaha
След малко и аз ще се лакирам и ще го пробвам това с четката Simple Smile

# 386

Снимка?   bouquet

Топът на Мейбълин има страхотен блясък, дано се запази по-дълго, но на места стана на леки балончета и не знам защо, не съм го разклащала изобщо. Rolling Eyes
То беше пробно, изтрих го. Забелязах че стои матово, и няма нужда от матиране, но с блестящ топ стана още по-хубаво. Също така ако се сложи на два пласта се напуква много тънко и не личи толкова основата. При един слой се напуква повече и по неравномерно.

# 387
  • София
На мен пък ноктите на мацката от клипчето никак не ми харесаха.Плочката и беше много хубава,ама после оформянето беше Sick
На мен точно оформянето ми хареса, винаги съм била с по-квадратна форма, но май скоро време ще го променя, само да ми пораснат още ноктите, че сега няма как.
Определено заоблените ми изглеждат по-елегантни от квадратните, а и ми се струва че визуално правят ръката да изглежда по-фина и нежна.

# 388
  • София
Tokу що се лакирах и да покажа резултата Simple Smile
Един прекрасен нюд от размяна / икка Hug /.Страхотен цвят е,точно такъв нюд си представях и в момента съм точно както казва Лу все едно без нокти Laughing
За разкош сложиш на малкото пръстче калния на перфект Whistling
Ето и малко снимков мат'риал.
http://media.snimka.bg/7540/021335927.jpg
http://media.snimka.bg/7540/021335929.jpg
Май доста си поскъсих ноктите,ама малко разнообразие.

Денси ти лесно ли махна на China Glaze classic camel.Аз малко зор видях докато я сваля newsm78

# 389
Малко трудничко се маха да. Цвета обаче иначе е много хубав. Доста хора ми го загледаха.
Днес видях коледната колекция на Шанел. За радост нищо не ме грабна. Whistling Лака е хубав розов цвят, но аз имам подобен.

Общи условия

Активация на акаунт