Какъв крем за лице използвате - II тема

• 84 370
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Аз ползвам Ефеклер дуо в момента, за пръв път съм толкова доволна от крем за лице.

# 16
  • София
Аз съм с nuxe фреш

# 17
  • София
Много положителни отзиви чета за Ефаклар Дуо, за каква кожа е? Аз в момента съм с Биодерма Себиум AI, но скоро ще свърша и мисля да го сменя малко, защото ползвам втора опаковка вече от него. Преди време си бях взимала на Джонсънс едно кремче с розова капачка, бях доволна от него, може пак да го купя!

# 18
  • София
Аз пък от известно време имам неприятния проблем, че кожата ми се измени. Разшириха ми се порите в Т-зоната и започна да ми лъщи лицето. Това е съпроводено и с косопад, както и с непрекъснато боледуване от настинки и грипободобни неща. Всичко идва от стреса, в който живея... И сега за лицето се боря с: нощем продължавам да си слагам старият Канебо (няма свършване опаковката  ooooh!), за дневен ми идва мнооого тежък, макар да ползвам тип 1 за мазна кожа. Сутрин слагам нещо матиращо -  или серума на Биодерма, или Аквамат на Ланкастър и отгоре слагам слънцезащитен пак на Ланкастър. Понякога , когато е дъждовно и не се показвам много на открито, пропускам слънцезащитния. Ползвам маска за мазна кожа на Йес ту томатоус, после хидратираща на лиерак - така 2 пъти седмично вечер вместо нощен крем. От маската на Йес ту томатоус не съм впечатлена - никакъв ефект няма. Серумът на Биодерма също не смалява порите. Само матира, но хубаво матира.
Можете ли да препоръчате продукти за смаляване на порите?
Искам да попитам Bluevelvet за каква възраст е серията Beneficiense на Шисейдо? Няколко пъти пробвах миналата година дневната и нощната емулсия и много ми харесаха, не ми идваха тежки, кожата ми видимо се подбряваше бързо... Ама съм на 28...

# 19
Моята кожа  е суха , и след всичко което опитах в това число разбирай Ланком , Есте, Биотерм , Дарфин и тн  ...Шисейдо за сухата кожа е един рай !
Кожата ми е свежа и изглежда добре , изравнява тена .Тази  серия  е за над 30  год.

# 20
На Avene - Hydrance optimal
На Еucerin - Q10 Active

# 21
  • София
Тези дни ще поръчам за зимата този : RoC Hydra+ Bio Active Moisturising Cream for Dry Skin http://www.fragrancedirect.co.uk/roc/roc-hydra+-bio-active-moist … 0ml/invt/0026559/
Ако някой го е ползвал, моля сподели   bouquet
Аз го ползвах лятото,но не за суха,а за нормална кожа,много съм доволна.И като основа за фдт е супер.
Може ли да споделиш колко ти излиза кремчето от това сайтче със доставката?

Много положителни отзиви чета за Ефаклар Дуо, за каква кожа е?
Специално тази серия е за мазна или акнеична кожа,другите им кремове,за смесена и нормална кожа също са супер.

# 22
  • София
Цитат
Аз пък от известно време имам неприятния проблем, че кожата ми се измени. Разшириха ми се порите в Т-зоната и започна да ми лъщи лицето.
Опитай някой на Селверт , в края на файла са продуктитер от 17 страница нататък.
http://selvert-bg.com/files/upload/atenea.pdf

# 23
Сутрин ползвам Крем за защита на клетките от стареене на Phytocode

Доволна съм Hug Лек, с бързопопиваща текстура. Става за комбинирана и мазна кожа. Отлична Heart Eyes поносимост за чувствителна кожа. Помага ми и за туширане на капилярчетата Peace

Вечер: вместо серум чист колагенов гел на Collin и успокояващ anti age крем с вит. Ц на същата марка.
Тази комбинация също ми харесва, като усещане. Ползвам я отскоро, така че чакам резултати Mr. Green

# 24
  • USA
В момента ползвам сутрин Хидра Фаз Лежере на Ла Рош,нощен Ефаклар Дуо пак на Ла рош,и двата крема много ми харесват,в сравнения с предният ми крем Фреш на Нукс,Ла Рош ми харесват определено повече,смятам да си закупя и други продукти на тази фирма.
И аз съм замислила да си купя тези 2 крема на Ла Рош,че много хубави неща чета за тях.Кажете щом има толкова доволни от Ефаклар Дуо в какво точно се изразява действието му?В смисъл-матирана кожа,по-малко черни точки,евентуално свити пори(за това много се надявам)... Thinking

# 25
От близо една година ползвам крем за лице на Loreal - triple active jour (в тубичка като крем за ръце) и съм много доволна. Не е мазен и мирише приятно. За моята все още млада кожа - 24г. е добро решение - засега Peace

# 26
  • София
Аз пък от известно време имам неприятния проблем, че кожата ми се измени. Разшириха ми се порите в Т-зоната и започна да ми лъщи лицето.
За порите бих ти препоръчала Идеалист на Ести Лаудер,много добро попадение,аз го ползвах в комбинация с един зелен крем за нормална кожа пак на Ести.
Може да поискаш да ти отсипят малко да го пробваш или да ти дадат мостричка да видиш как ще се отрази на твоята кожа.

# 27
Вече 2 месеца ползвам крем за лице Phytocode против стареене с матиращо действие за мазна кожа  в комбинация с тоник Phytocode 35+
http://phytocode.net/index.php?page=shop.product_details&fly … art&Itemid=23

Сутрин ползвам тоника и крема , а вечер - хидратиращия гел и тоника.

Хидратира, матира,намалява лъщенето,свива порите,намалява появата на фини линии.
Всичко ,което е написано като описание  за продукта е факт при мен.

# 28
  • София
хилоу еврибоди
аз ползвам този дневен крем

и този измиващ гел

и двете са от серията за проблемна и чувствителна кожа, изключително съм доволна, гела го използвам в комбинация с четка за лице и кожата ми става гладка като на бебе  Flutter

# 29
  • София
Цитат
Тези дни ще поръчам за зимата този : RoC Hydra+ Bio Active Moisturising Cream for Dry Skin http://www.fragrancedirect.co.uk/roc/roc-hydra+-bio-active-moist … 0ml/invt/0026559/
Ако някой го е ползвал, моля сподели 

Аз го ползвах лятото,но не за суха,а за нормална кожа,много съм доволна.И като основа за фдт е супер.
Може ли да споделиш колко ти излиза кремчето от това сайтче със доставката?
С доставката излиза 18 лева (в Ремедиум цената е 28)  Peace Ще го оставя за пролетта, сега поръчах друг, да видим дали съм улучила  Rolling Eyes Смятам да взема и този за мазна зряла кожа на Phytocode   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт