Операция на щитовидна жлеза - 3

• 73 582
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря на всички за мненията и за контактите на док.Иванова!
Ще записвам час, ще видим тя какво ще каже, но наистина смятам да отложа за сега операцията, пък ще видим. Ще питам и гинеколога си, защото трябваше да отида и при него след аборта и след като ми дойде и свърши, но нещо не идва и не знам. Нямам представа той какво може да ме посъветва, но от питане глава не боли:). Дали от нерви или просто много ми се насъбра много тука последните два месеца!

Лека и спокойна вечер на всички!

# 106
adorable,спокойна и на теб!успех! Hug Peace

# 107
Сега продължавам да чета за това кое е по-редно, и навсякъде почти всички са си изследвали и антителата ТАТ И МАТ, и въпроса ми е при положение, че TSH и fT4 са ми в нормите трябва ли да ги изследвам или ако не бяха наред щеше ли да покаже при TSH и fT4? Не съм наясно, извинявам се за което!

Simple Smile благодарско предварително за отговорите!

# 108
тат и мат са антитела и говорят за автоимунна болест на щитовидната.тсх може да ти е в норма,а тат и мат-не.няма пряка връзка м/у тях.те може да са завишени и тсх да е нормално,ниско или високо.говорим тогава за -автоимунен тиреодит на хашимото.той също понякога образува възли.

# 109
ina15 мерси за бързия отговор!  bouquet Личната ли ми дава направление за тях или ендокриноложката или се заплаща?

# 110
плащат се,поне докато аз ги изследвах ,не бяха по каса.м/у 12-15 лева вървят..

# 111
Май ще си ги пусна и тях, за да съм сигурна. При първа възможност, а те на гладно ли се взимат или може по всяко време на деня?

# 112
желателно е сутрин ,на гладно както тсх..въпреки,че би трябвало да няма фактор ,който да им се отразява..

# 113
Днтес моята ендокриноложка каза, че Хашимото не се оперира.

# 114
би трябвало да не се оперира,но понякога и то прави образования-кисти,възли,аденоми..и трябва да се махнат.но е казуистика.

# 115
Добро утро, момичета!
Вчера търсих и контакти на Катя Тодорова и намерих тел в частния и кабинет и се оказа, че работи на едно и също място с гинеколога ми. Та мисля да се пробвам при нея, така ще свърша двете неща на един път, надявам се:). Една приятелка на майка ми е с Хашимото и аз знам, че не се е оперирала, а взима хапчета всеки ден, защото и звъня да я пита като разбрахме за възела. И тя мисля, че и каза че ще пия хапчета маи като нея.

Лек и мъглив ден от мен! Ужасна е тая мъгла:)

# 116
не се оперира,ако няма образования или хиперф-ция..както и да е..
да не те смущава мъглата,зареди душата си със слънце! Kissing Heart Flowers Sunflower

# 117
Желая на всички успешен старт на деня! Ако ви е мрачно и мъгливо, сложете си розовите очила и посетете този сайт и дано ви очарова толкова, колкото и мен! http://misli.hit.bg/ Слайдовете са озвучени и музиката е прекрасна!

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 10:16 от temenuga2

# 118
  • София
Здравейте, девойки. Отдавна не бях ви писала, но се радвам, че се подобрявате. Желая ви скорошно възстановяване и отстраняване на проблемите, на тези, които ги имат. И аз съм с леко сърцебиене, но по-лошото е, че ставам, меко казано, раздразнителна и конфликтна. Дали е от тироксина?

# 119
 monata,ако ти идва в повече и ти е високо тсх е възможно. Hug
 temenuga2
,и на мен това ми е любимият сайт.невероятен е!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт