Операция на щитовидна жлеза - 3

• 73 640
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте момичета.
ivka.75 моите съболезнования за твоята позната.Радвам се, че нещата при теб са вече добре.
Аз бях понеделник и вторник на изследвания.Хормоните са в норма,а кистата не се е променила като размер.Ендото ми препоръча да се следи и след 6месеца пак проверка.В лабораторията засякох един Проф. та той ме посъветва за пункция.
Та въпросчето ми е: На някой правена ли му е такава и какво става ако се напълни пак?
Вече съм толкова объркана,4е.....

temenuga2 Здр. и на теб.Аз започнах да налагам мястото с насъргана тиква.Ти пробва ли някоя от рецептите,има ли ефект при теб,какво усещаш?
Желая ви усмихнат ден Grinning

# 241
Ами аз съм малко несериозна в това отношение и не мога да се наканя с тиквените компреси. Тази сутрин си направих фреш от тиква и сега ще си правя компрес от остатъка на тиквата, хем е фино смляна. Мисля, че не бих могла да спя с такъв компрес цяла нощ. Който прави нека да сподели, не ви ли изпадва от компреса по чаршафите. Приятен обед и весел ден на всички!

# 242
На ме ми е правена биопсия,но когато бях в София ми казаха,че всъщност и да ти направят няма гаранция в резултатите.Имали образование трябва да се махне-не да се наблюдава.

# 243
Момичета,
здравейте, идвам да си споделя прекрасните новини!  Simple Smile
TSH - 3.11 ; fT4 - 15.80 !
Доц. Сечанов каза, че няма да пия нищо  Simple Smile  И февруари на контролен преглед  Simple Smile  Много съм щастлива!

# 244
моарейн много се радвам за теб!

# 245
Браво, моарейн!
Хайде, всички да се похвалите с добри резултати!
Аз до края на месеца ще се проследя.

Имам един въпрос: Нали хормона се пие на гладно. Но може ли заедно с него да се приеме нещо друго, напр. билови таблетки, сусамово масло и т.п., или е по-добре хормона, след 30 мин другото, след 30 мин закуска?

# 246
Хормончето се пие на гладно и самостоятелно, без компания от хранителни добавки и всичко останало!

# 247
Добре, а след 30 мин примерно, може ли и другото, или по-добре да изчакам да се смели закуската

# 248
Първо хормона-самостоятелно, хранителните добавки може да се приемат със закуската.

# 249
Ами! Взех си сусамово масло и Л-теанин, и двете пише да се приемат на гладно, та много изчисления, много нещо - излиза, че все трябва да следя часовника и колккккко време е минало, откогато съм хапвала...

# 250
 Здравейте,хубавици.
 Отдава не сам се всявала,но сега виждам ,че всички сте добре,което ме радва.
 моарейн,браво за добрите резултати.
 gelikas,радвам се за теб ,че и ти си с хубави резултати,липсваш ми.
 temenuga2,4ик4ирик ,ivka.75 ,puh@n@ ,ina15 , и всички който съм пропуснала  Hug Hug Hug Hug Hug
 Хубав ден на всички  bouquet

# 251
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ НА ВСИЧКИ!

# 252
Ами честит да ви е снежеца! Нека и в душите ви да е бяло и чисто! При нас слънчево и студено, даже дъжд нямаме.

# 253
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте, момичета!
моарейн , браво! Радвам се за резултатите ти!  bouquet
4ик4ирик , има лекарства, които се вземат 2- 4 часа след хормона. Такъв например е калция. Имаше и др. ,но трябва човек да се порови. Peace
МЕЦАНКА 2610, защо не се вясваш? Naughty
Блазе ви, че се радвате на снежец. При нас е слънчево и доста ветровито.
Лек ден на всички.  Hug  Hug  Hug  bouquet

# 254
 Къде сте момичета?
 Да не ви е затрупал големия сняг?

Общи условия

Активация на акаунт