Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 689
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро на всички.

Вчера си пуснах всичките изследвания, които ми беше назначила Катя Тодорова.
ТАТ и МАТ ми излезнаха - ТАТ - 10.00 IU/ml, MAT - 6.78 IU/ml. Тиреоглобулина ще е готов на 16.01.2011. Генетичните след 10 работни дни. N K клетките  и ПКК ще са готови днес към обяд.

За ТАТ и МАт може ли да ми кажете дали са добри стойностите?

Благодаря предварително!

# 286
Излезнали са ми и другите изследвания. N K клетките са ми 162 бр. клетки при граници 90 - 430, а в % 11, при граници 5.6 - 31. Което мисля, че е добре и много се радвам  Simple Smile

Лек ден от мен!

# 287
Здравейте, момичета!
Преди всичко се "отбивам" да честитя Коледата на всички ви, като ви пожелая много, много здраве, усмивки, мир и любов!   bouquet

И разбира се, да се отчета с резултата. ТСХ - 1, 51. Добър резултат! Оставам си на 100мкгр елтирокс. Докторката не каза нищо, защо преди 2 месеца ТСХ беше 0,59 (долна граница) при същата доза, на мен просто ми беше интересно. Казах й, че се чувствам общо взето зле, защото ми се спи, по побяд вече ставам прозяваща се и нищо друго, и че нямам сили наистина, дори и при лека работа, нощен сън от 8-10 часа, спокоен живот и т.н. вечер приятелите излизат да гуляят, а на мен направо непосилно ми се струва това...И тя обясни, че е от ниското ми кръвно. Изписа хапчета, които не пих, след два дни, когато пак ми се пригаждаше и ми беше лошо, се оказа, че кръвното ми е 140/90, когато за мен е нормално 110/70, и така...Отрече да е от операцията ми беше мисълта.

# 288
хей, дали ме помни някой Laughing честита коледа преди всичко, желая на вас и семействата ви най-вече здраве, щастие и повече усмивки.

Момичета, какви изследвания ви искаха преди операцията, имам предвид какви други освен хормоналните.

Аз ще трябва да се оперирам до половин година, даже доста се забавих с операцията, но няма как да я направим по-рано
Сега ще се върна да ви чета, да видя как са старите бойни пушки и да се запозная с новите попълнения Laughing

# 289
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ДА Е МНОГО ЗДРАВА, КЪСМЕТЛИЙСКА И ЩАСТЛИВА!
ВСИЧКИ НЕПРИЯТНОСТИ ДА ОСТАНАТ В СТАРАТА И НОВАТА ДА Е ПОЛЗОТВОРНА И ДА НОСИ САМО РАДОСТ!

Имате ли представа колко струва изследването на тиреоглобулина, нали не се поема от НЗОК?

# 290
ДА Е МИРНА, ЧЕСТИТА И БЛАГОДАТНА НОВАТА ГОДИНА!
Изследвания и цени http://www.statuslab.com/ceni.html

# 291
  • При розите и топлата вода ......!
Честита Нова Година! Нека е здрава, благодатна и мирна!

# 292
Сурвакане на патерица...

Сурва ,весела на баба,
че ни трябва като хляба .
Сурва ,весела на дядо ,
да му е сърцето младо.
Сурва ,весела на мама ,
баницата по-голяма .
Сурва ,весела на татко ,
да ме тупа по нарядко .
Сурва, весела на всички,
здрави ,умни и добрички!

# 293
пожелавам ви многоцветие в душата,уверено настояще и усмихнато бъдеще!
за много години! Hug

# 294
Честита Нова Година на всички! Нека да сме живи, здрави и много щастливи! Нека новата година да бъде пълна и ползотворна за всички и да сбъдне на всекиго каквото си пожелае!  bouquet

# 295
adorable,браво за резултатите!тат и мат са в норма,вече знаеш може би..
4ик4ирик,сезона може би ти оказва влияние.обикновено се вдига дозата на ел тирокса,а при теб е дошла точна..
аз още не съм го проверила тсх-то..то зимата ще мине...
 botzy,пълна кръвна картина,дкк,време на кървене и съсирване,урина,електролити и чернодробните.
успешна седмица на всички! Embarassed Embarassed Embarassed

# 296
  • София
ДА Е МИРНА, ЧЕСТИТА И БЛАГОДАТНА НОВАТА ГОДИНА!
Изследвания и цени http://www.statuslab.com/ceni.html

Мерси, мила, това е за Варна, така че за София да прибавя сигурно по 5 лв. отгоре   newsm78 Но пак е ориентир, де.

# 297
  • гр.Гоце Делчев
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН НА ВСИЧКИ ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ

# 298
Здравейте и от мен! За много години! Желая ви много здраве!
ina15 започнах да вземам по една лъжичка натрошени черупки.колко време да ги пия, че моите проблемис мускулите продължават.май ще попадна в категория- лекарски грешки.

# 299
  Честита Нова Година и от мен!
 Желая ви една неповторима година,изпълнена с много здраве,щастие,любов и сбъднати мечти!                   

Общи условия

Активация на акаунт