Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 686
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
kuseto,аз пих докато ми се вдигна калция-2-3 месеца.пий до резултат в изследванията или като усещане.можеш 3 или 6 месеца,1 почиваш и така..

# 301
За много години!Много здраве ,щастие,спокойствие и обич за всички!
Отдавна не съм се отбивала,но попътувах и ей ме на...драго ми е отново да си попишем bye.
Днес рано -рано ,като за добре дошла ходих да пусна кръвчица ,че малко не съм в час май .Започвам последния месец болничен и нямам търпение да отида вече на работа.Взех мерки и да поотслабна .Похвалиха ми зелевата супа и аз се навих.Вече 3 ден сърбам,всъщност 1ден-ок eat,2 ден-бива Sly ,но днес -отврат cry.Ако утре не съм слаба нападам луканката smile3556.Прегръдки, целувки и дано всички сте добре! Hug Hug

# 302
Здравейте, прочетох цялата ви тема и предишната почти цялата и реших да ви поискам съвет.
Преди няколко дни забелязах лека подутина на съпруга ми в областта на щитовидната жлеза, след преглед, ехография и изследване на хормони резултата е следния - 3 кисти на десен лоб на щит.жл без оплаквания от негова страна и хормони в норма. Предлагат му да отстранят оперативно десен лоб, според лекаря левият е идеален. Аз прочетох за различни алтернативни методи на лечение и това всъщност ми е въпроса. Според вас нужно ли е да се оперира или може и да преборим тази гадост с други средства? Той много се забавлява на моите компреси, иска да пробваме, но усещам, че иска да се оперира и да приключва с това. А аз се притеснявам за последиците от отстраняването и да не се появят и в другия лоб. Стана доста дълго, за което се извинявам. Благодаря ви предварително!

# 303
pepenik,можеш да прочетеш алтернатично лечение в алтернативния форум за щит.жлеза.
а с пункция не може ли само?
успех в лечението! Hug Peace Hug

# 304
Здравейте, днес си изтеглих от цибалаб и тиреоглобулина, който е 29.36 при граници 0.2 - 70.0, което мисля е добре. Утре ми остана да си взема и генетичните и на 01.02 съм на преглед при Катя Тодорова да видим какво ще каже. Ми това е за сега, успех на всички!  bouquet

# 305
adorable,супер ти е!
чакаме хубави новини да се похвалиш след прегледа.успех! Hug Praynig Peace

# 306
Aз само едно не мога да разбера, как се е появил тоя възел, с тия две кисти като всичките изследвания са добре?

# 307
Здравейте.Не съм писала,защото нищо не се случва.

adorable резултатите са ти повече от добри,много се радвам за теб.

Аз февруари трябва да отида на преглед,а мисля да направя и консултация с хирург.

Ина 15 ти ли беше оперирана в Пловдив при д-р Димов?
Имаш ли някаква представа за сумата ако избера него за операция?
Благодаря ти предварително.

ПП Препоръчаха ми от две места да се направи пункция.Той прави ли такива?

# 308
да,при него съм оперирана.ако няма промени,с направление се плащаше само такса за частна болница-40лв.
но може да го попиташ по тел.

# 309
Много благодаря.
И още една молба.
Ще ми изпратиш ли тел на лични.
Благодаря Hug

# 310
 Здравейте,момичета!
 Да ви попитам,има ли  други като мен оперирани,но не пият хапчета?
 Лек ден и хубава седмица ви пожелавам!

# 311
А защо не пиеш,аз съм на ел тироксин 100,и то веднага след операцията.

# 312
 Не са ми изписвали,защото имам цял десен лоб и хормоните са ми в норма.
 Обаче вчера разговарях с една жена,която е оперирана 3 пъти,и има ляв лоб,но са и
 казали,че имаш нямаш -ще пиеш да живот.

# 313
Да ти кажа честно аз съм на хапчета веднага след операцията,от моя хирург знам,че се пият за да заместят изрязаното.

# 314
Май не се изразих  правилно-хормоните се пият за да може да компенсират изрязаната част от жлезата.Когато си правих изследванията след операцията тсх ми беше 0.55,но пък и преди това всички хормони си бяха в норма.Мога със сигурност да кажа само,че лекарствата ми понасят трудно-постоянно съм сънлива,уморена,разсеяна и чак се чудя кое е ползата от операцията.

Общи условия

Активация на акаунт