Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 598
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
gelikas благодаря ти много за хубавите и утешителни думи...в един момент не се страхувам и съм храбра...но в другият  Sad най-много се страхувам да не се прецака работата (докторите да не отрежат нещо което не трябва) и от последствията...ще мога ли пак да бъда мамата на моето зверче, която иска да се играе много и да се гушка? много са въпросите, а малко отговорите...но казах си имам вяра в Бога и Той ще ми помага...всичко ще бъде наред...и имам си сега ново семейство..ВИЕ... Hug Hug много съм ви благодарна на всички... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 466
Добро утро момичета, да ви е сладко кафенцето, а на теб baki_jovic
желая успех и пиши, ние сме тук и с теб. Hug

# 467
Добро утро,момичета!
gery_dobreva -успех и те чакаме да споделиш,че страховете са били напразно.Стискам палци.
baki_jovic-успех и на теб.
ina15-Благодаря за телефона на Д-р Димов.Вчера бях на преглед при него.Просто страхотен човек,направо съм очарована.Гледа ме отново на ехограф и каза,че за сега не се налага операция,но няма да се размина....Поне малко се успокоих,че нещо се бях притеснила.Сега след 3 месеца пак изследвания.А за избор на екип или лекар се плаща вече на всякъде,без значение дали си с направление или не.
Gerova -сладко и на теб,отпий глътка и за тези които са на работа.
Много ви гушкам и ви желая лек и спокоен ден с повече усмивки Grinning Hug

# 468
  • При розите и топлата вода ......!
Дбро утро!
Да ви е сладко кафенцето.
puh@n@, много се радвам, че си се разминала с ножа. Дано да е завинаги! Hug
baki_jovic , ти когато идеш на преглед си попитай за всичко. Пък те лекарите си знаят работата. Ще гушкаш разбира се още безброй години твоето слънчице. Бог ще те пази! Praynig
Gerova, с всеки изминал ден по- добре, нали!
Лек ден сладурки, че звънчето ме зове! Laughing

# 469
добро утро и от мен!
baki_jovic, hug: Praynig Peace
puh@n@,няма защо.важното е ти да си доволна и спокойна. Hug
gelikas,приятни учебни занимания! Hug
слънчев ден на всички ви!

# 470
 Здравейте и от мен мили дружки.
Върти ми се в главата(то като гледам това слънце)дали пък няма да се срещнем някой ден.
Обичам ви ,и ви желая хубав ден.

# 471
МЕЦАНКА 2610,хубаво звучи-среща на щитовидките. Wink Hug

# 472
gelikas, да наистина е така, не зная как ще е по-нататък
без хормоните за жлезата. Утре ще ходя в болницата да ми
сменят превръзката и ще говоря с хирурга за някои мои симптоми след
операцията.  Praynig

# 473
Здравейте дружки Hug Hug Hug
 Вчера се срещнах с проф. и ми каза , че резултата от сцинтиографията е такъв какъвто е очаквала ,тоест добър, PraynigМного се  радвам за което.След 6 месеца пак ще правя да се видят туморните клетки дали са се излекували ,но ...чак тогава ще се види резултата. Ако ли пък не пак в йодната стая  CryАз съм позитивно настроена и съм сигурна ,че всичко ще е наред  Simple Smile
На 1 март , че хода да ми мерят радиоактивността и тогава ще ми кажат кога ще се прибера в нас при слънчицето и мъжлето Simple Smile
 Това е засега от мен .Като ви изчета ще пиша пак .Засега приятна вечер изпълнена с положителни емоции   bouquet  bouquet  bouquet

# 474
Много ми харесва идеята за срещата на щитовидките  Joy newsm44 ще излезе един много добър купон...желая Ви лека вечер и утре нов ден изпълнен само със слънце и хубаво неща...  newsm64 отивам да готвя защото дребосачето ще ми счупи компа smile3525 newsm51

# 475
sisanka,с това положително мислене,няма как да не са хубави новините!браво за резултата!  bouquet Hug  bouquet

# 476
  • гр.Гоце Делчев
Това за срещичката на щитовидките е страхотна идея само не знам как ще се съберем като сме от цяла България.baki_jovic  ще има още много години да гушкаш твоето съкровище и ще доживееш внуци и правнуци.gelikas ти си ме виждала на снимките ама аз теб не съм те освен на една снимка мястото на операцията изпрати ми някоя снимчица на имейла ,че иначе може да се разминем някъде по града  :lol:puh@n@ аз също се радвам много,че си се разминала с ножа.sisanka изтърпи още малко миличка и ще прегърнеш своето детенце знам,че е трудно да си далеч от него .Мецанка2610 Hugи на всички останали момичета  Hug Hug Hug

# 477
Здравейте на всички!Пак имам нужда от вашата помощ-вчера си пуснах хормони и тсх ми излезе 11.20,никога не е бил толкова висок,какво да правя?След операцията си правих проверка беше 0.55 уж добре-как за два месеца стана толкова незнам.Пия ел тироксин 100 всяка сутрин защото ми е изрязана голяма част от жлезата/в онко хирургията на Александровска/,тъй като имаха съмнение,че образуванията са преминали към злокачесвени.Слава богу и втората хистология излезе отрицателна,и ел тироксина ми беше изписан да се предотвратят повторни образувания

# 478
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте!
ivka.75 , спокойно. Това не е повод за притеснение. През зимата е нужна по- висока доза. Явно 100 ти е малко. Аз вече 8 месеца от както съм оперирана и хормона все ми е извън норма. Както казват по- опитните момичета и нужно време да се напасне. Иначе при последните ми изследвания моето ТСХ беше 11.37.
pepi1963, ами да ти пратя, ама като не виждам никъде имейл. newsm78
sisanka   , прекрасни новини! скоро ще си в къщи! Praynig
На всички ви желая един прекрасен ден.  bouquet

# 479
sisanka, радвам се за теб, браво!
ivka.75, не се тревожи, сигурно е така, докато се наместят
хормоните, мен същото ме чака и при мен е изразяна повече от половината
а аз още не съм пила хормони и не съм си правила изследвания и аз така
ще се шашкам, добре че сме тук за да си общуваме и помагаме. Не сме сами.
Днес ходих на превръзка и на мен ми казаха, че другата седмица ще започна
да приемам хормони и ще видим какво ще стане. Ще се лутаме из лабиринтите
на непознатото докато овладеем нещата и ги хванем здраво в ръце.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт