Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 607
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
baki_jovic  ,  Hug Hug Hug успех! Praynig Praynig. писах ти на лични! Peace
Gerova   , твоят хирург, ендокринолог ли е или общ? newsm78. За д-р Сарджева , питай чичко Гугъл. Peace Ето аз какво намерих:http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0C … UG3IF_VHyUyz7YISQ. Дано ти е от полза.
ina15 , все същото мила! Пия илачите, ама тц, не се оправям.  Sad В началото на март трябва да правя изследвания, та ще видим. Естествено ще докладвам. Hug Ти май обеща, че ще правиш ТСХ, чакам!!!! Naughty Wink
Сега ви желая лек ден и отивам на пикник!  bouquet

# 451
gelikas,каня се да го правя това тсх,но от бягане по инстанции,все не остава време..голяма пача съм.. Embarassed Embarassed Embarassedто дойде лятото и за лятна доза вече..
аз съм на житния вече 3 ден и ми е добре за сега..
топла и усмихната неделя на всички! Heart Eyes

# 452
Здравейте, момичета! Аз си глася багажа вече, утре сутринта трябва да съм в ИСУЛ да ми правят изследванията. Обзела ме е невероятна паника. Чак ми се повдига от страх. Мацките, които са оперирани биха ли ми обеснили какво по-точно ме очаква. Никога не са ми слагали упойки. Мале до вчера бях толкова спокойна, а днес......

# 453
Здравейте, момичета! Аз си глася багажа вече, утре сутринта трябва да съм в ИСУЛ да ми правят изследванията. Обзела ме е невероятна паника. Чак ми се повдига от страх. Мацките, които са оперирани биха ли ми обеснили какво по-точно ме очаква. Никога не са ми слагали упойки. Мале до вчера бях толкова спокойна, а днес......
Не се притеснявай чак толкова. Изследванията предполагам, че са стандартните за операция - кръв, кардиолог..и не помня още какво беше. А и самата операция се води "лека", т.е. възстановяването е за около седмица - поне при мен така беше. Аз имам 4 пълни упойки до сега и никога не съм имала проблеми, събуждаш се все едно от сън. 24 часа те държат в реанимация - само си лежиш и си говориш с околните, не е толкова неприятно. Нормално е, всеки се притеснява преди такава манипулация, но си мисли, че ще мине и всичко ще е наред после.

# 454
gery_dobreva,успех!чакаме те! Hug Praynig Peace

# 455
gery_dobreva не се притеснявай . Hug Hug Hug
roverandom ти го е обяснила много точно и при мен беше така за около седмица и се възстановяваш.
 Утре да не се засечем пред ИСУЛ аз трябва да съм там в 9 ?
УСПЕХ ти желая  Hug Hug Hug

# 456
sisanka,успех и на теб! Hug

# 457
gery_dobreva желая ти много успех и дано всичко да мине както трябва. Да пишеш как е минало защото и мене ме чака същото.Аз отивам на консултации в четвъртък. Embarassed

# 458
  • гр.Гоце Делчев
Gerova не се притеснявай ще се оправиш ,на мен ми е махната дясната част на щитовидната жлеза преди близо 4 години и се чуствам добре все още не пия хапчета лявата част се справя добре.geri_dobreva желая ти успех и ще чакаме да пишеш как е минала операцията.sisanka  успех и на теб.

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 19:36 от pepi1963

# 459
gelikas, хирургът който ме оперира е гръден хирург, но повечето му
операции са на гърдата и щит.жлеза, но не зная да е ендокринолог.
Благодаря ти много за д-р Сарджева, това ще ми помогне да я намеря.
gery_dobreva, не се притеснявай, аз когато отивах в болницата
също бях много притеснена. Тук всички ме подкрепиха и ми стискаха
палци, за което съм им много благодарна. Аз също ще ти стискам палци.
Няма страшно. Операцията е рутинна, трае около 2 часа, след упойката
се чувстваш малко объркана, но това е всичко. Всички там са много внимателни
и помагат през цялото време. Първият ден трябва само да лежиш по гръб, слагат
ти обезболяващи, наглеждат те постоянно, а през втория ден си вече станала
и може да се каже готова за вкъщи. Това е всичко. Аз бях цялата изтръпнала от
страх и притеснение, но всичко мина абсолютно добре, така ще е и с теб.
С теб ще бъда и утре! Успех. Hug  bouquet

# 460
Здравейте, момичета! Имам един въпрос към вас - след операция при
вас как беше кръвното налягане, защото при мен преди операцията
си беше абсолютно нормално 120/80, а сега постоянно стойностите се
снижават? newsm78

# 461
Здравейте на всички стари и нови дружки!Минавам набързо.
Gerova,за кръвното да ти отговоря,преди операцията ми се вдигаше долната граница,120/90,след операцията имах случаи 80/90,90/60.Не му обръщам внимание,като усетя ,че е паднало пийвам кафенце и готово.
gelikas,iina15,pepi1963,прегръщам ви .
gery_dobreva,късмет,скоро всичко ще е минало.
 baki_jovic,изчистих си кутията,пиши ми ако искаш.
 Хубава и слънчева седмица на всички от мен.

# 462
  • гр.Гоце Делчев
Gerova моето кръвно е още по-ниско 80/50 понякога и по-ниско .Пий кафенце и яж шоколад ако са ти любими и кръвното ще се оправи пък можеш да си пийнеш и малко червено винце,но домашно от него също се нормализира кръвното.Мецанка2610 прегръдки и от мен Hug Hug Hug ,нещо не можем да се засечем на скайп,а пък с gelikas живеем на няколко километра една от друга,но лично не се познаваме направо се излагаме Grinning

# 463
и моето е такова 80/60 или 50.пия си айрян с малко сол или кола с лимон,и преживявам..

# 464
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте мои виртуални дружки! Hug Вече не мога и ден без вас! Днес се поразкърших в двора, нали съм селянка! Laughing
Такаа, започвам по домовата книга! Wink
МЕЦАНКА- Сладуранка, pepi1963, ina15 , вие си знаете, много, много ви либя! newsm51,
pepi1963, ами аз си те знам. И теб и внуците! Wink От къде ли? От снимките в подписа ти!
На gery_dobreva  , желая утре късмет в изобилие, а аз ще стискам палци и мислено ще и изпращам сили и енергия.   Praynig Чакам те с нетърпение миличка с прекрасни новини и ти изпращам мноооооого  Hug.
roverandom , ти си герой! Четири упойки !!! ooooh! Дано са до тук! Praynig
sisanka  , с нетърпение чакам да кажеш как е минала срещата с професорката. Peace
baki_jovic , как си мила? Гушкай си детенцето и хич не го мисли! Всичко ще е наред. Не си сама, виж колко сме тук, всички те подкрепяме. Бъди силна! Hug
Gerova , стрес мила, в комбинация с упойка и ефекта е на лице. Пий повече течности и всичко ще е ок. Hug
Има е момичета, които са излезли в кратка почивка-  хайде драснете по ред да ви знаем как сте! Hug
Момичета, желая ви една прекрасна и безгрижна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт