Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 600
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Успех на всички мацки, които ще се оперират тепърва. Аз днес съм на вилата, 4 дена след като съм оперирана и даже пих половин чаша бяло вино. Незнам дали е правилно, но ми дойде от вътре.  Grinning
Не се притеснявайте, възстановяването е много бързо. Малко не мога де се смея много гръмогласно, защото ме дърпа превръзката, но и това и въпрос на време. Grinning В понеделник я махам окончателно. Днес ходих да ми сменят лепенката в Русе и поисках да видя белега - само една чертичка е, няма шевове, подутини. Останах доволна, мислех че ще е като наденичка.  Grinning
По принцип имали някакъв режим на хранене, който да се спазва при отстранена щитовидна жлеза. В инструкциите, които ми дадоха на изписването, пишеше само да ям повече млечни продукти, да избягвам пикантните храни. Но нищо не пише за алкохол, цигари /то не, че не е ясно за тях, но все пак/.
Сега чакам четвъртък, да видя какво ще излеза в хистологията, притесняваме да не е настледствено, дали детето ми може да има същото. Защото колкото и да е лека операцията, не ми се иска и детенцето ми да минава пред това.

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 00:13 от gery_dobreva

# 496
Здравейте и Честит празник на всички влюбени! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
plamena75,операцията ми беше 2 часа,не е тежка,в момента не пия нищо,защото ми е
премахнат само левия лоб,и десния се справя добре.Няма страшно!
Хубав ден на всички!

# 497
                               Здравейте момичета .
    Пожелавам Ви весело посрещане на празника ,независимо какво празнувате Wink

bouquet  bouquet  bouquet

# 498

Честит празник, девойки!!! Нека обичаме и бъдем много обичани!

# 499
честити ви празници! Hug

Тост с Вино, за Любов - Наздраве! Hug Hug Hug

# 500
честит празник на всички.

# 501
Честит празник на всички..хубаво изкарване...да знаете че и тук Ви обича някой  txtloves newsm51 Two Hearts

# 502
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте, хубавици!
Пожелавам на всички да обичате и да сте обичани с дълбока, искрена и безусловна любов !!!!!!!!!!!
plamena75 , на теб миличка сткискам палци и ще те подкрепям мислено в други ден. Hug Само спокойно. Бог бди над нас! Praynig
Лека  и безгрижна вечер, изпълнена с обич и щастие ви желая.  Hug И не пропускайте наздравицата!

# 503
  • гр.Гоце Делчев
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН За тези ,които ЧЕСТВАТ ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ  и наздраве на тези ,които честват ТРИФОН ЗАРЕЗАН.Аз лично чествам първо трифончо,пък после следва и любовта Laughing :35:plamena 75 стискаме палци и ще се молим всичко да мине благополучно. Hug

# 504
Здравейте, пленени от любов и вино момичета.
plamena 75- Гледай само напред, всичко ще бъде наред, нали знаеш,че всички тук сме с теб./май нещо го ударих на рими/ Praynig
gery_dobreva- Радвам се,че се чувстваш добре,бързо възстановяване.
Приятно сутрешно кафенце и успешен ден. Hug

# 505
plamena 75 - стискаме палци, мила. всичко ще бъде наред. Да пишеш като се върнеш как е минало.   bouquet
Аз от вчера съм без превръзка и по случея се снабдих с няколко симпатични шалчета.
Пожелавам ви весел и усмихнат ден, момичета.  bouquet

# 506

Здравейте, момичета!
Доста развития са се случили, благополучни радвам се! И макар че четох назад, все пак да попитам- година нищо не ме е боляло, а от два дни имам някакво странно усещане на оперираното място?

gery_dobreva,
радвам се да те посрещнем здрава и спокойна!

baki_jovic и plamena75 ,
стискаме палци и на вас!

ina15 , pepi1963, gelikas ,МЕЦАНКА 2610 и въобще - всички, ВСИЧКИ,  Hug Hug Hug

# 507
Здравейте хубавици! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
4ик4ирик,и аз като теб от скоро,но не постоянно имам
странни усещания,нещо като болка не мога да го определя точно-ту го
има ,ту го няма,ама все ми е притеснено.Ти със съня как си?
iina15 , pepi1963, gelikas и всички останали -прегръщам ви !
Хубав ден ви желая!

# 508
може да ви влияе смяната на времето.все пак с някаква липсваща част на жлезата,отганизма няма такава бърза и перфектна адаптация.

# 509
утре ще влизам .Много ми е притеснено

Общи условия

Активация на акаунт