Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 612
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
утре ще влизам .Много ми е притеснено

Стискам ти палци и   спокойно Praynig Praynig Praynig
 Къде ще е операцията?

# 511
plamena75,винаги се притесняваме когато ни предстои такова нещо.
Аз лично преди операцията си повтарях"Спокойно,всичко е за хора,каквото има
да се случва ще се случи!"и така,сега вече минала веднъж по тоя път и знаейки
какво е видях че не е било нужно да се притеснявам.Стискам ти палци,мила и те
очаквам скоро с добри новини.В петък ще си чисто нова! Hug Hug Hug Hug

# 512
plamena75 ,
късмет, момиче! Чакаме те да се похвалиш  Hug

Меци, със съня нямям проблем, но смяната на времето - да, прави ме труп. Обаче тази нещо-като-болка на операцията ми е сефте. След нея имах дърпане и изтръпване, но сега е дискомфорт, сякаш като подуто, но вътрешно, защото нищо не виждам иначе. Днес си счупих зъб, втори от няколко месеца насам и без да разбера кога през деня е станало. Да проверя калция?

# 513
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте!
4ик4ирик, МЕЦИ аз също имам понякога болка и то винаги от дясно, а понякога неприятно усещане на самия шев, все още ми дърпа, а при преглъщане вътре в гръкляна нещо ми щрака. ooooh!
4ик4ирик, без да дъвчиш нещо твърдо ли се чупят?  newsm78 Добре е да си провериш калция- в двете му фракции.
plamena75, кураж и спокойствие! С теб сме и чакаме радостен пост. Hug
gery_dobreva , тук си правим фотосесии на "герданчетата". Хубаво е да видим и твоето- снимчица! Simple Smile
ina15 , pepi1963,baki_jovic  и всички останали Hug Heart Eyes!

# 514
plamena75 - спокойно Фифи, ще мине и ще замине, изобщо не мисли за утре, отиди на кино, излез да хапнеш /нещо леко де/ навън с приятна компания, посмей се. Аз така направих. Накрая - Мечка страх, мен не страх и тва е. С теб сме мила!  Hug Hug Hug
Аз вчера си снимах герданчето наистина. Как ги поствате ей така направо във форума ли?

# 515
Здравейте момичета! Hug Hug Hug Hugвсички. Нямаше ме два дни и не можах
да ви поздравя. Обичам ви многоооо.
plamena75 пожелавам ти успех и ти стискам палци.
Моята операция се е подула външно малко, незнам вие имали ли сте подутина
точно по цикатрикса и малко отгоре. Дърпане имам, опъване също. Казаха ми
да приема по 50 гами Л-Тироксин, допълнително ще кажат кога да си направя
изследвания.  bouquet  bouquet
Със съня нямам проблеми, но съм малко неспокойна през деня.

# 516
  • При розите и топлата вода ......!
Gerova, Hug нормално е да е подуто. Още е рано. Мажеш ли с нещо? Ако искаш снимай си герданчето и ни го покажи.  Peace
gery_dobreva , прочети тук, ако не се справиш, пиши ми на лични. Peace

# 517
plamena75 желая ти много късмет...както ти казаха вече момичетата с позитивни мисли ще бъде всичко наред...и аз самата се опитвам така да действам..тази седмица ще знам кога ще влизам и аз...искам да приключи да ми го махат вече Grinning и това ми дава кураж...само храбро и напред...за другите момичета много много  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes това което ви боли може да е от времето..мен дори и сега ме боли мястото от апендектомията въпреки че ми е правена преди 15 години...след време ще мине и по-малко ще го усещате....целувкиии

# 518
Хоспитал лаЙф-БУРГАС

# 519
Момичета привет пак  от мен Simple Smile  АЗ подутина нямам , но си мажа с мас и невен самата операция (много могат да се  учудят) ,но  мен ме успокоява ДОСТА.Направила съм си и си го държа в хладилника , при нужда го използвам .Каза ми го една мед. сестра от болницата ,където ме оперираха .
 И аз се чувствам неспокойна от няколко дни .Дали е нормално? newsm78 Мислех  си , че след операцията ще съм по-спокойна  Sad
  Някой има ли проблеми със съня?
 успех и много ви  Hug Hug Hug

# 520
plamena75,i az ти изпращам цялата си позитивна енергия и заряд! Hug Hug Hug
4ик4ирик,веднъж изградена зъбната структура,организма не си набавя калций от зъбите,а чрез костите.но...при мен от урбазона и аб-тата,емайла стана много крехък..
а сега пък изобщо не мога да заздравя ноктите..
sisanka,невена е вълшебство.аз си купих готов немски унгвент и го ползвам при всякакви рани..рецептата по м.требен прави чудеса.
прекрасна вечер ,момичета! Hug
задава се пълнолудие и може и да е бяла нощ.. #Cussing out

# 521
gery, sisanka поздравления Hug Hug Hug !Много се радвам за чудесните новини!
plamena75 спокойно и успех,ще чакаме добри вести Hug!
ПРЕГРЪДКИ за всички,много ми липсвахте и се радвам да ви "видя" пак newsm51.

# 522
Въпроса ми беше дали да сложа линкче или да изтипосам направо снимката. Ето и моята верижка -
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/182785_1689232282 … 053_7921170_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/181640_1689238642 … 058_3653716_n.jpg

# 523
  • гр.Гоце Делчев
gery_dobreva супер е снимката герданчето изглежда добре.plamena75 стискаме палци мисленно ще бъдем с теб.Аз пък да ви се похваля днес купихме рокля за абитуриентския бал. Hug Hug Hugна всички момичета и не се притеснявайте операцията си преболява при смяната на времето,и аз след толкова години чуствам дърпане на мястото на герданчето,но важното е всичко да минава.

# 524
gelikas, аз имам поставена някаква специална тънка лентичка на
самия цикатрикс и ми казаха, че когато тя сама падне тогава може да се
наложи да го мажа, а освен това съм лепена, а не шита. Тия дни ще ходя
да си получа епикризата и ще питам за някакво мазило. Притесняваме факта
дали ще успее жлезата заедно с хормона през устата да се получи необходимото
количество хормон за организма ми.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт