Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 624
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Лека вечер, момичета smile3524

# 526
sisanka,аз имам проблем със съня.

# 527
Здравейте, милички!!   bouquet Аз имах проблеми със съня преди операцията, близо 3 години съм спала по 3-4 часа на нощ. Откакто съм си вкъщи след операцията си спя много добре, въпреки че го отдавам по-скоро на това, че си стоя вкъщи и не се ядосвам на нищо. Сега се замислих дали сега като нямам жлеза ще имам предишните екстри - нервните изблици, сърцебиенето, а с килограмите какво ли ще стане?  Grinning

# 528
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте, красавици!
gery_dobreva , герданчето ти е супер, а ти изглеждаш свежа! Мажеш ли нещо? На теб цялата жлеза ли ти е махната, т.е ще вземаш ли хормон през устата?
Gerova, не се притеснявай. Затова приемаме различни дози хормон. При теб сигурно ще е необходима по-малка доза, защото имаш и жлеза.
Sote, как мина почивката? Hug
pepi1963 имаш снимка. Simple Smile
МЕЦАНКА 2610, специално Hug Hug Hug!
Момичета, всички силно ви  Hug Hug Hug и Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 529
Да, при мен карцинома беше в лявата страна, но профилакти4но махнаха цялата жлеза. Така се сдобих с Хапченце за цял живот.  Grinning
В момента се мажа с Репарил гел, но той като чета не е за белези, а за дезинфекция. Предполагам после ще по4на да се мажа с нещо друго.

# 530

Ето моя белег!

# 531
sisanka,аз имам проблем със съня.
МЕЦАНКА   как се справяш с проблема .?.И преди съм го имала  ,но ги осъзнах чак като се замислих .Спах си по-малко , защото малката принцеса не спи спокойно и се буди нощно време . А сега нали съм в изолация и #Crazyи  го забелязвам #Crazy
 smile3501  за снимките  .
 gery_dobreva   доста по-спокойна съм след операцията , пулса ми се нормализира , а беше 120-130 сега е около 90 . ОХ за килограмите не знам какво да ти кажа  #2gunfireпри мен е доста тежко положението .Надявам се малко да сваля след като ми се нормализират хормоните.
 ina15 май тази нощ е пълнолуние  ooooh!
 На всички момичета много  Hug Hug Hug

# 532
Добра вечер!
Мецка, браво красавице! Ами то не ти личи! Hug Hug Hug Утре и аз ще се изтипосам. Wink Защо бе мила не спиш? Да не би от друго да е? Ти си имаш жлеза и не би трябвало да е от нея.
ina15, в петък е пърнолудие и съм решила да лудувам на ябълки. Peace
sisanka , кога свършва карцера?
gery_dobreva и аз съм без жлеза, пия си хапченце сутрин за добро утро. Peace

# 533
МЕЦАНКА 2610,не изглежда да си рязана.супер! Hug
gelikas,заедно сме в пълнолудието.аз обаче 3 дена.хайде с мен! Hug

# 534
  • гр.Гоце Делчев
Здравейте момичета и ви пожелавам да спите спокойно,МЕЦАНКЕ миличка понякога недоспиването се дължи и на годинките критическата започва да си оказва влияние в много отношения.gelikas, ina15 леко с пълнолудието LaughingЗАа килограмите не се притеснявайте много на мен ми са симпатични пухкавите дами. Hug Hug Hug

# 535
Здравейте и от мен, минах през кошмара за мен.

Операцията беше миналия четвъртък в Майчин дом и я направи д-р Сечанов, бях в реaнимация 24 часа. Толкова бавно минаваше времето, имах чувството че ще полудея. На сутринта всичко ме болеше. В понеделник ми махна конците, все още съм с лепенка и не съм си видяла разреза. Каза че ми е махнал големия възел в дясно, но и отляво е имало две по-малки кисти, които също е махнал и са били доброкачествени. Изписа ми еутирокс 0.75 по едно на ден и след един месец да си направя изследвания на TSH i FT4 и със изследванията при него. Даде ми и рецепта на мехлем да си мажа белега.Каза че забременяването вече не е проблем, което много ме радва.

МИ това е за сега от мен, тези дни като си сваля лепенката ще се снимам да ви покажа разреза, цунки  bouquet

# 536
Добро утро на всички хубавици!
pepi1963,не се бях замисляла,че е време за критическа,може би
вече ще се опитва да настъпи и при мен. HugНа теб са ти симпатични пухкавите дами,ама я ела да видиш как
се носят тия килограми ,и всеки път като похапна се чувствам виновна.
gelikas, ina15 и всички останали прегръщам ви и ще пиша по късно!
adorable,мила добре дошла,всичко вече е зад гърба ти,браво!
Прави ми впечатление,че  вие сте рязани по нагоре,май само аз съм рязана толкова ниско,но
така или иначе все сме хубавици с герданчета,кой е като нас?

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 09:14 от МЕЦАНКА 2610

# 537
Здравейте хубавелки!
adorable , здравей миличка! Hug Радвам се за теб и ти желая сбъднати мечти! 1stroller
Пиши и  споделяй, сигурно ще възникнат въпроси.
ina15  , три дни е много за мен. Виж един ден на ябълки мога да издържа.
МЕЦИ, май заедно с теб ще се "критикуваме"!
pepi1963 Hug Hug Hug!
На всички, които не съм споменала много  Hug Hug Hug!
Лек ден! 

# 538
adorable, здравей миличка, надявам се че всичко е останало
зад гърба ти и ти стискам палци. Аз също бях оперирана на 2.02. т.г.
засега съм на 50 Л.Тироксин, може би около 2.03 ще си изследвам хормоните.
Чувствам се сравнително добре, тук таме нещо става, съвсем наскоро
усетих вечер как ми изтръпват китките, обадих се на хирурга ми и той ми каза
че трябва да пия калций+вит.Д, днес ще ходя да си го търся. За мехлемче още
не ми е казал.Обичам ви момичета Hug Hug

# 539
Мецанка - и моят белег е ниско, като твоя. Не знам защо се реже на различни височини, може би зависи какво точно ще се прави. adorable, и аз съм оперирана при Сечанов - твоя разрез ниско ли е на шията?

Общи условия

Активация на акаунт