През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 982
  • 753
  •   1
Отговори
  • София

ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ!  babydust7 babydust7 babydust7

Това е най-прекрасното списъче! Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

1. V.A.V.A EFP  stork-girl
2. desitkad EFP stork-girl
 3. Sladkata2 EFP stork-girl
4. Po3uTo EFP stork-girl
5. Ponyo EFP stork-girl
6. rainy… EFP stork-girl
7. Arhinora EFP stork-boy
8. Ant G EFP stork-girl
9. *Витлеемска Звезда* EFP stork-girl
10. Lily Trifonova EFP stork-boy
  11. Katencetoo  EFP
12 ***Надежда***  EFP
13. Dharmaaa  EFP
14. adelina_bg  EFP
15.  Jolina Boris  EFP
16.  Arven_89  EFP
17.  Veseto87  EFP
18. ku4o  EFP
18. veselyshko  EFP

ПЪРВИ СТЪПКИ В БЕБЕПРАВЕНЕТО

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш" !!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

# 1
  • Сливен
Запис с пожелание за продължаване на страхотните новини от края на предишната тема  Hug
Хубава седмица на всички  Hug

# 2
  • София
Ето ме и мен.
Мерси Рейн.   bouquet

# 3
  • В сърцето на любимия човек
  animal037
Идвааааам

Рейни - темата е прекрасна, както винаги Heart Eyes Само си мисля, че за следващата тема надписите трябва вече да са разцъфнали Wink

# 4
Йеййй, Рейни, тенкс  Hug

# 5
Записвам се да ви следя!  bouquet  bouquet
И да не е гол запис, малко прашец от мен! Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 6
Идваааам! smile3539
Рейни, супер!!!  Hug Благодарим!!!!
Дали да не ме добавиш към списъчето на очакващи чудото.....
Дано да ни е мноооого на късмет темичката!!!   bouquet

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 11:17 от Princessa SS

# 7
Записче и от мен.Прекрасна тема Рейни дано донесе много пол.тестчета Laughing

# 8
  • В градината...
Преди да прочета заглавието на темата, си помислих, че би й подхождало нещо от рода "през женския месец..."  newsm78

# 9
Oooooo, и аз искам в новата тема. Пльоооооос

Рейни, супер си. Благодарско Hug  И аз искам ако може добав в списъчето, че викам да ми е на късмет  Simple Smile

Пънче, я разпитай за този ЛУФ ако док. е разговорлива по темата. И аз се шашкам за това. Дано няма нищо притеснително. Стиссс

От сутринта съм с ужасни болки под пъпа и в яйчниците по- малко. Е това ако не е от миналата О. какво ще трябва да е  Praynig Освен това ми се гади, а съм зверски гладна от рано. А обикновено не закусвам. Айде вече да съм с качествена О. и разбойниците дето строихме да си свършат работа.

И нека темата да завърши с много  EFP EFP EFP .............
  bouquet

# 10
Айде да продължим с тестовете с две черти  Praynig
Рейн  Hug
Хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 11
Хайде и аз тук Simple Smile

Рейни, благодаря   bouquet Heart Eyes

Момичета пожелавам на всички очакващи своето чудо да го " видят " в най-скоро време.  Hug

Палчетата стиснати за всички, които имат нужда Simple Smile

Сигме - радвам се за прекрасната новина, дано да получиш още по-хубави след прегледите.

Хайде да събера малко прашец  newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79
Толкова се радвам за всички вас, които видяхте двете чертички този месец  Heart Eyes
 Praynig и аз да ги видя скоро и да ги задържа до термин, след, което да гушна прекрасното си бебе. Ох днес съм се разчувствала нещо и не се чувствам много добре психически newsm45, но се надявам скоро да мине.
 Ех, как без да искам съм се намърдала по прашеца на desitkad, дано да ми е на късмет  Grinning

# 12
  • Северозапада
Постен запис
Рейни   bouquet

# 13
  • Варна
Здравейте, момичета   bouquet
Рейни, благодаря за хубавата тема  Hug
Зузи, Вава, Месечинке, много сте хубави и лъчезарни, а Борко е страхотен  Hug
Още щях да пиша, ама забравих  Blush После пак ...
Казах на мама и татко вчера, много се зарадваха милите. Сега чакам да дойде Петък, че да се видим с бебс и вече ми е свито всичко, а бях толкова спокойна  Crazy
Дано да се похвалите поне с 5 положителни теста в темата  Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7

# 14
  • София

Все още нямам никакво време да прочета какво е станало докато ме нямаше...  Tired
Просто с това местене в офиса направоооооооо  ooooh! И сега трябва да поработя.
Факт е обаче, че получих лично съобщение, от което настръхнах  newsm44 newsm44 newsm44

Няма да честитя много, само ще стисна палчета всичко да е наред с Мишки  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт