През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 994
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Да, верно Mr. Green
Най накрая ще и нацелувам плавниците големи  Joy

# 46
  • В градината...
Петеска, как е зетя  Thinking Да го пазиш  Naughty

# 47
  • Варна
Хайде и аз да се запиша в темата. Рейни, прекрасна е.  bouquet Дано да я напълните с поне 5 положителни тестчета. Praynig Praynig Praynig

Сигме, още мъничко и ще се гушкате. Hug Heart Eyes

Зузи, Перу, Моме, Пате, мисля, че е ваш ред. Praynig Praynig Praynig

От петък баткото е болен и се надявам да не прехвърли вируса на дребчо. Praynig Утре сме на ДК и ще видим и как сме с мерките, че кърмата намаля, а пък малчо неиска да яде от шише.

# 48
  • Германия
цоп и аз в новата темичка. да не много много успешна за всички.
rainy: благодаря
Пънче, Тоничка и още някой имаше, за всички  нуждаещи се fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз днес бях на контролен преглед, май май ще я сменям и тази лекарка. До тук съм ги сменила вече 5 пъти. Не стига, че тук вече за ултразвук си плащаш ами и отговора й беше много лаконичен. Ти си някъде в средата на цикъла. Десния ти яйчник още не е овулирал, а и левия и той. За прогестерона, не иска да ми назначава изледвания. Поне сега си е научила урока и спомена, че се прави след О на 7-ми ден, което вече научих от вас. Кара ме да пия една билка. Ще пробвам, ама ми се искаше преди това да се види черно на бяло какаво става. Сега лягам с  Ill

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 16:42 от Pusteblume

# 49
Момичета благодаря за съчуствието! С дребосъците е така, аз много разчитам Господ да ги пази, че иначе няма опазване, постоянно се разминават на косъм с разни неприятности! А иначе си стана съвсем неочаквано ядеше и точно тогава реши, че ще реве за някаква лиготия и вдиша ядката!
Сигме,  вашето с Лия, си е голямо изпитание и героизъм и за двете, толкова време разделени и то при такива обстоятелства, аз досега не се бях разделяла и като ми се наложи да сме разделени с каката  сега като беше в болница, голямо притеснение беше! Много прегръдки и за Лия и другите ни бебенца, че тях ги пропуснах! Simple Smile
Деситка, леле то вярно съвсем наближило, вече ще влизам всеки ден в темата, тя кокоска последно ориентира ли се в правилната позиция? Simple Smile

# 50

що сега? Rolling Eyes До сутринта ли ще го мътиш Joy А на таз лекарка й кажи да се гръмне ooooh!

Тони, дано се справите бързо с вируса и двамата маймунчовци да са добре  Hug

# 51
  • Германия
Зузе  Joy Joy Joy Joy, с температура съм, затова писах така.

# 52
Зузе  Joy Joy Joy Joy, с температура съм, затова писах така.

това е друго нещо  Mr. Green

# 53
  • Пловдив
Офф най-после и аз в новата темичка, днес много работа и чак сега си откраднах малко време да вляза в нета, но пък колко хубави новини прочетох  Hug
Мише - много, ужасно много се радвам за теб, честитио лека и безпроблемна бременност до края  Hug
Честито юначе на мама Бамби, да и е живо и здраво и с много късмет, а на мама бързо до влезе в ритъм.
Сигме - много се радвам, дано гушнеш Лия по скоро и да я нацелуваш навсякъде  Hug
Такаммм аз сега искам да се похваля каква страхотна изненада получих от ММ за 8-ми март
Скрит текст:
Имахме резервация в един ресторант с още 2 приателки, но като пристигнахме се оказа че са ни сложили на една маса с още 7 непознати - дигнахме един лют скандал на управителя, взехме си капарото и изхвърчахме с бясна скорост от ресторанта, защото уговорката ни беше друга. Келнера ни върна с 300 молби и с лъжа че ще ни намери друга маса, седнахме на масите отвън и зачакахме, в следващия момент ни носи 3 кафета, стои от страни и чака. В един момент ми казва разбъркахте ли си кафето, а аз супер ядосана му казвам че няма да пия кафе, след още една молба от него да си го разбъркам, го правя и изваждам от него пръстен Grinning питам го от кого е този пръстен, а той ми се усмихва и ми казва - ами вие трябва да знаете от кого е  Grinning В този момент ми падна жетона и така се разревах  Crazy. Не можах да повярвам, че ММ (на когото романтиката му куца  Laughing) е отишъл същия ден, дал им е пръстена и ги е помолил да ми направят тази изненада, сега съм толкова щтастлива въпреки че бях на косъм да си проваля изненадата  Grinning.Вече съм в отбора на сгодените, толкова дълго чаках тоя пръстен че още не ми се вярва че е на ръката ми  Heart Eyes.

# 54
 запис да не ми избягате #Silly

# 55
Валдеса, СТРАХОТНО, толкова мило ми стана когато прочетох, въпреки, че не те познавам, много се радвам. Честито и от тук на татък само хубави моменти да изживеете Simple Smile

Момичета, дали има смисъл да започна да меря температура, при положение, че нямам цикъл, но все пак действието на инжекцията трябва да е минало? newsm78 Аз мисля, че няма смисъл, но днес една позната ме посъветва да го правя, тъй като предния път бях с овулация два дни след края на МЦ. Смятам, че повечето от вас са доста по-навътре с нещата и за това ви моля за съвет. Embarassed

# 56
  • София
Валдеса, и на мен ми стана толкова мило като прочетох. Честито   bouquet
Сигме, айде вече да минава това изпитание и да си се гушкате на воля  Peace
Звезди, добре, че сте се разминали. Аз съм чувала, че точно за това не се дават ядки на по-малките, но вие сте достатъчно големи вече. Ама то човек не знае какво го чака. Важното е, че сте се разминали  Praynig.
Кокос, то не останало. Гледам и Рейни доста е напреднала  Hug
Зузе, айде наш ред е вече  Laughing, че не остана. Раздадоха бебетата  Joy Аз сега както теоретично мога през месец да забременявам и с този дълъг цикъл, а половинката все на път  #Crazy, скоро ще го направим това бебе  Wink

# 57
Добър вечер и се връщам да ви чета Simple Smile

Валдеса, честито   bouquet

# 58
  • NE
Ехе, добре сте се справили с началото на темата. Peace
Валдеса Честито! Това предположение е едно на милион. За такива моменти си струва да живееш. Hug Hug Hug
Сигме Всичко започна да се нарежда и скоро ше гушнеш своето желязно чудо.  Hug Hug Hug
Pusteblume Ако нямам вяра на док, въобще няма да отида. Толкова съм разочаована от цялата пасмина която се има за доктори. Направо не знам как намерих моя док. Heart Eyes Толкова съм му благодарна, а особено ако и забременея и износя малко човече ще бъда най-вярната му фенка. Peace
Звездичка! Важното е че всичко е свършило добре.  Hug Hug Hug
Рейни Хиляди благодарности за темата. Ах какво прекрасно коремче имаш на тези още по-прекрасни разходки. Hug Hug Hug
Кашмир Как си? Липсваш ми да е знаеш. Hug Hug Hug
Кокосче Хехе скоро ще те патентоваме. Peace

# 59
  • В градината...
Валдеса, честит ти романтичен бъдещ съпруг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт