През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 997
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
Хоп и аз в новата темичка.
Рейни благодаря за хубавата темичка.
МИШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ стискам палци всичко да е наред за напред и да имаш най–леката и безпроблемна до края.
Сигме хайде дано скоро вече да се гушкате с Желязка.
Деска не остана.
Лека полека всички се изнизваме от бременното списъче.
Аз днес бях при акушерката.Засега се очертава нормално раждане бебчо е в правилната позиция.
След две седмици ще ми взимат кръв да видят дали съм качила хемоглобина с хапчетата.
Сега имам за задача до другата среща с акушерката да си приготвя родилния план - какво и как искам да се случи.
Това е засега от мен.
Много  Hug Hug Hug Hug и на всички нуждаещи се  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 61
Малко остана верно, много малко  Whistling Хем ме е страх, хем нямам търпени да я видя  Blush
Миленка, силно гуш  Hug Ще стане, мила, просто е трудно понякога  Confused
Звезди, сега сме ориентирани правилно  Simple Smile Ще видим като порасне на къде ще гледа  Mr. Green
Зуз, слагай чадърите и ти  Flutter
Валдеска, страхотно предложение си получила, честито   bouquet
Гушкам ви всички, стискам палци и чакам само хубави новини  Praynig
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 62
Аз много искам Дескин прашец и се записвам баш под нея.

Много благодаря за темичката РЕйн, много ми харесва заглавието

Звезди доста страшно ми звучи, ние понякога си говорим с мъжо как ще се справяме и как се предвиждат всичките чудесии дето им идват на главата, те нямат почти никакво чувство за самосъхранение, наистина се молиш на Бог, да ги пази и толкова....

Сигме скоро ше гушкаш малката сладуранка, а ние много искаме да я видим, аз със сигурност, сега точно гледам снимката на детенцето на Рени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 20:14 от Звезден^Прах

# 63
Здравейте на всички! Може ли и аз да се запиша във вашата темичка? Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 20:14 от smile_86

# 64
Здравейте. Не мога да съм активна, понеже по цял ден съм заета с малкия или уча за изпит, а когато имам малко свободно време гледам да лежа, че вече започва да ми се гади. С първата бременност тези неразположения започнаха доста късно, а с тази от сега... и в този смисъл,  една акушерка каза: "Това не са болки, това е Щастие"!

Благодаря на Рейни за темата  bouquet
Дано в тази тема има поне толкова положителни теста, колкото в предната Praynig

пп. За малко да забравя Simple Smile
Почерпете се за здравето на Преслав, който днес стана на 9м.

# 65
  • Варна
Честити 9 мес. на Преславчо,да е жив и здрав  bouquet
Перу,мисля,ако не ме лъже паметта,нали съм на възраст Mr. Green,че на сватбените снимки,Зузката е брюнетка newsm78
Рейн,тенкс,пиле Hug
Разказа на Рендито и Валдесчето ме развулнуваха Heart Eyes Heart Eyes
Прегръдки за всички Hug Hug Hug
Сладката,късмет,мила,на Кокостара му казвам да почака още малко Hug Hug Hug

# 66
Валдеска, честит ти пръстен!!! Май няма да е съвсем лишен от романтизъм твоя мъж  Wink
Смайл, добре дошла!   bouquet
Да всмукна малко прашец от Деситка  newsm79 newsm79 newsm79
Flower Fairy, моля се един ден всички тука да износим поне по едно бебе, вярвайки на своите доктори! Няма отказване!!!
Зазу, много ми се иска въпреки невъзможностите бебето да ви изненада. Винаги ми е много готино, когато чувам: ама не може да е станало!... пък се показват двете чертички... Crazy
Ренди, Зузи Hug Hug
Pusteblume, оздравявай бързо!
Плодче, честити 9 месечинки на Преслав! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!!!
Аз.... мъжо е на работа  Tired това обаче не ми попречи да си сипя чаша вино и да си гледам Денсинг старс  Wink

# 67
  • Пловдив
 Благодаря ви момичета Hug Всички ви чувствам толкова близки, че нямах търпение да ви споделя, чувствах се все едно съм в някакъв романтичен филм  Blush

# 68
smile_86, добре дошла Simple Smile

Принцеса, наздраве Sunglasses

Плодче, честита месечинка на малкия юнак! Да ви е жив и здрав Hug

Днес се бях наканила да правя Ову тест към 16 ч., но за беля точно тогава ми възникнаха спешни задачи и съвсем забравих за теста. От обяд не бях ходила до WC, така че го направих в 18 ч., веднага щом се прибрах вкъщи. Беше отрицателен. Възможно ли е това да се дължи на късния час или отсега да си знам да не чакам О. в следващите 24 часа.  Thinking За протокола - излязоха ми 2 нови пъпки и си чакам О.

# 69
Linofrina, мисля че не е проблем да направиш теста в 18 ч. Отрицателния резултат е по-скоро във връзка с липсата на О, а не поради късния час. Но нищо де ... и утре е ден, а утре може да е положителен  Hug
Извън протокола: честити ти 2 нови пъпки  

# 70
smile_86, добре дошла Simple Smile

Принцеса, наздраве Sunglasses

Плодче, честита месечинка на малкия юнак! Да ви е жив и здрав Hug

Днес се бях наканила да правя Ову тест към 16 ч., но за беля точно тогава ми възникнаха спешни задачи и съвсем забравих за теста. От обяд не бях ходила до WC, така че го направих в 18 ч., веднага щом се прибрах вкъщи. Беше отрицателен. Възможно ли е това да се дължи на късния час или отсега да си знам да не чакам О. в следващите 24 часа.  Thinking За протокола - излязоха ми 2 нови пъпки и си чакам О.

Аз мойте О. тестове си ги правя винаги към 20:00часа, защото през другото време нямам възможност и дори и тогава, когато е на път О. до 24 или 48ч. отново си имах положителен тест.

# 71
Супер, благодаря ви Simple Smile В такъв случай изобщо няма да се притеснявам как ще правя тестове на работа. Ще си ги правя както тази вечер, с влизането вкъщи. Миналият месец видях 2 черти на 14-тия ден, така че има време, днес е едва 11-ти.

# 72
  • София
Записче и от мен.
Не съм ви чела Embarassed признавам си без бой...Днес беше много напрегнто в офиса #2gunfire #2gunfire
Рейни супер е темичката както винаги Hug  bouquet

# 73
Валдеска, ооох, много хубаво Heart Eyes Mr. Green Чак си спомних как котката на един приятел, която се казваше Тонка, ми донесе така мечтаната червена кутийка преди 4 години Mr. Green  :

Аз лично тестове правих към 5-6 ч, но гледам след 2.30-3.00 да не пишкам, че нали пика на хормона е следобед Mr. Green

# 74
Момичета,сигурно ставам много досадна но....Embarassed
По план днес трябваше да имам посещение от гадната лелка,е и тя не закъсня сутринта леко беше ми зацапало,но от тогава няма нищо newsm78 По принцип от както бебеправим имам капково напояване 1-2дни преди да си текне както си трябва ,но този месец си ми капна на датата ,да видим утре как ще е и ако трябва ще имам среща с док.
Е сега ако някой каже ,че ме е разбрал какво искам да кажа утре има кафенце от мен ooooh!

П.П Валдеска ,честито ти пръстенче  Flutter
Ех и аз си чакам моето ,ама ха да видим,ММ когато му домъчнее за мен ми предлага брак по телефона,а като си дойде и забравя ooooh! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт