През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 985
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И от мен гол запис,мерси за темата!  bouquet

# 31
Вавита, уфф, не скитам  Cry Разминахме се с една приятелка и сега няма с кой да излязаааа  Crazy
Само да простра една пералня и ще си търся компания, не, че в главата бръмбарите не ми жужат и така, де  Joy
Айде, отивай да раждаш ти  Mr. Green  Hug

# 32
  • София

Кокос, ти па кво гониш ората да раждат? така и така днес няма какво да правиш  hahaha

Я  даръсна малко  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 33
Записче! Hug  bouquet Hug
Дарме, добре сме, едни премеждия имахме с голямата кака наскоро, че се задави с една ядка, вадиха и я от белия дроб с пълна упойка, ама съм благодарна на Господ, че можеше да е много по-страшно! Много прегръдки за теб и за всичките бременни момичета! Hug Останалите ви наглеждам и гледам да не ви изпусна, че рано или късно всички ще се преместите в беменния списък! Simple Smile Hug

# 34
Айй, Звезди, много неприятно, мила  Hug Много прегръдки  Hug
Рейн, не се шегувай с тия работи  Mr. Green
Специално искам да поздравя Перу с един жълтурчо  Flutter
Айде чао  Mr. Green

# 35
  • София

Звезди, важното е, че всичко е наред сега  Hug Иначе съм сигурна, че ситуацията е била ужасна  Tired

Кокос, я си виж лентичката 18 дни до края... защо да се шегувам  Mr. Green

# 36
Запис
Рейни благодарско за темичката чудна е
Дано подобрим рекорда от миналогодишния Март

# 37
Евче, Миленка, съжалявам че лелката не ви пропусна  Hug
Цитат
Евке, 'де си изгуби червените обучки, чедо  
 охх тая Зуза  Joy

Пепитка, и твоя час на истината наближава. Дано се похвалиш и както се беше наканила на тестове и БТ да не ти се налага да ги почваш  Wink

Пънче, ама как отразява действителността тоя виц само  Laughing Кога е този преглед, че те чакам на отчет  Praynig

Кокосче, иди разходи новата блузка  Mr. Green И на мен вече ми се шляе ежедневно по магазини и кафета, но не... още ще си ровя главата в болумащината в офиса  ooooh!
Звезди, не мога да си представя стреса ви. Нали вече всичко е на ред.
Сигме, новини от бузанка...?

Мен болките не ме оставят. И се наядох на бързо по- обяд та май съвсем влоших нещата. Сега съм намерила една поза, в която ми е добре и не мърдам много, много. Мисля утре вече да ги няма.
Ооо, и да се похваля  Mr. Green - по обяд изпуших последната си цигара и мисля да не купувам. Сутрин в с кафето в колата и след като обядвам са ми критичните моменти, но 2-3 дни преодолея ли желанието, после ще съм ОК

# 38
Оооо Кокоса му е станало време за раждане  Mr. Green

Звезди, душа аз  за едно дете вече се разболях, а ти мила как мислиш три не те знам  Hug

# 39
Кокосо, заклевам се, че щях да си слагам нов подпис и аватар с червени чадъри, подобен на твоя  Joy Joy Joy

Тони, недей ми се смя, вместо обувки, съм написала обучки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Миленка, Ев, ще стане, ще стане! И аз днес съм с едно такова тъпо чувство, че едва ли не вече съм дърта и не знам дали ще ме огрее да бъда майка, но пък съм си лепнала един мазна усмивка и не смятам да я махам. Всеки ден ще е така, до победата!  Mr. Green ku-ku fiuuuuuu

П.П. Звезди, изтървала съм поста ти, мила..много неприятно Confused Дано няма повече подобни изпълнения  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 11 мар 2013, 15:07 от zuzi_79

# 40
Веселушко, добре съм! А за изследванията, нека първо да ми вземат кръв  Laughing в четвъртък, а после на 21 ще си видя и бебо колко е пораснал. Да видим дали ще ми загатнат и пола тогава! Grinning
Ти кога си на лекар?
Ева, тая мръсна лелка не можа ли да те пропусне? Naughty

# 41
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Хайде да не ви изпусна, все хубави новини да се четат тука,
ние вече сме си вкъщиииииии ....

Сигме чудесни новини, ама това "слединтензивно" значи ли че вече не в кувиоз  newsm78

Звезди ама как го спретнахте тоз специалитет, бързо в "мамите" да разкажеш малко подробности

# 42
Гол запис, да не ми избягате. Mr. Green

# 43
петеска браво на митака и на мама  Hug

още сме в кувьоз. До края на седмицата/ ама вече не знам дали да вярвам/ ще ни изкарат на термолегло и ще ми я дадат да я храня.

# 44
  • София

Сигме, пу-пу да не й е уроки... ще е много хубаво да си я гушнеш  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт