През най-женският месец от всички, за подарък искам само две чертички- Тема 128

• 21 988
  • 753
  •   1
Отговори
# 15

Факт е обаче, че получих лично съобщение, от което настръхнах  newsm44 newsm44 newsm44

Whistling Да си чувала за това, че Зуза е любопитна  tongue

# 16
  • София
И аз се записвам и стискам палци да повторим рекорда от миналата година.  Praynig

# 17
Здравейте, прекрасни Simple Smile
Мишееее, тихичко честито! Лека и безпроблемна  Praynig Hug Hug Hug
Сигме, браво на малечка, стискам палци скоро да се гушкате вкъщи Simple Smile
Рейн, благодаря за хубавата тема   bouquet

# 18
  • София

Ренди, ихааа какъв разказ само. Голямо премеждие с малък Влади, но всичко поне е приключило добре. Много хубав колаж си направила  Heart Eyes

Бамба, ихааааааааааааа честита радостна вест. Да ти е жив и здрав малкия юнак и много да те радва.   bouquet

Сигме, ма как няма да става все по-сладка беее... ще папка Лийчето и ще порасне голяяяяяяяямо момиче.  Hug

Вава, Зузанка и Месечинка, много сте сладки....  Heart Eyes

Меци, дано не е наследила малката диабетчето и просто да се дължи на нещо друго.. а това, че ще я поизмъчат.. кофти но няма как  Tired

Зуза, от Мишки беше беее... че е бременна  Mr. Green

Ние уикенда си направихме голяяяяяяяяма разходка... или поне за мен беше дълга. И аз качих 2 снимки (тоз' път не е от обичайното място  Mr. Green ) Много зареждащо ми подейства.. отдавна не бях вървяла 3-4 часа из черни пътечки до Жабленския манастир и обратно. Интересно място и ако имате възможност го посетете. За пръв път ме посрещат с домашно сладко и домашен хляб. След разходката краката (мен само ходилото отдолу) ме боляха ужас. Искат да ми купуват стелки, а според мен нямам нужда пък  Crossing Arms

# 19
  • Варна
Здравейте!!!
Записвам се за да ви следя.
Нямам нищо интересно за споделяне, освен, че лелката дойде още в събота... Simple Smile
Хубав ден желая на всички!!!

# 20
ЗИлен, вече съм спокойна  Mr. Green

Евке, 'де си изгуби червените обучки, чедо  Joy

Забравих да кажа за разказа на Ренди..хем се смях, хем си пуснах някоя сълзичка Heart Eyes Много мило   Grinning

# 21
Мерси на авторките на темата   bouquet
Хасан - много зает  Crossing Arms

# 22
  • Sydney
rainy... благодаря за новата тема Simple Smile много е хубава  Hug
мишки много се радвамммм Simple SmileSimple SmileSimple Smile

наистина нямам никакво време... това дребното не спира, ама като ви казвам не спира, наистина не спира.... дори като спи... постоянно е въртене мятане, ставане, сядане, обикаляне в кръг... аз съм вече  Crazy

# 23
  • В сърцето на любимия човек
Уффф, голям спек ме е хванал  Confused Да става време и да затръгвам вече, че ми писна  ooooh!  Само гледам часовника и съм като в този виц:

"Как лети времето:
- Сутрин се будиш, гледаш 7:30. Спиш още 5 минути, гледаш 8:30 станало.
- През работно време погледнеш часовника - 13:10. След половин час пак погледнеш - 13:12.
- Вечер тръгнеш да правиш секс, погледнеш часовника - 23:30! Правиш секс един час, погледнеш часовника - 23:40!"
- Сядаш да поджиткаш малко на компютъра в 23:50 - играеш половин час, гледаш - 3:00. "

# 24
Хоп ,Троп хайде и аз тук newsm56
Рейни,както винаги темичката ни е страхотна  bouquet
Аз отпаднах от класацията отново Sad,толкова съм сдухана ,че не е истина ,колкото повече време минава ,толкова по-трудно приемам факта че не е станало  Sad

# 25
Ето ме и мен, много бързо пишете и не мога да ви изчета, че днес ми е нещо лудница в работата. Само успях да си нанеса БТ от днес и нещо не мо се връзват нещата. Тъкмо си мислех, че О е минала заради покачването на БТ вчера и днес температурата падна пак на 36.60. Не знам как да тълкувам. Утре сутринта ще се тропна при доки да види дали се е спукал фоликулът.

Хубава седмица ви желая Hug

# 26
rainy благодаря ти за темичката  Hug Благодаря и че си ме включила в списъчето- със зеленко, за да ми е на късмет  Praynig Hug
пънче_мънче силно стискам палците  Praynig
Сигме браво на малкото зайче, само така  Heart Eyes
Тони хайде дано този път сте го сгащили това яйце вече  Hug
Лилка и моето момченце не изглежда дебело като го погледнеш с тези кг.- добре са ни дечицата, нищо има няма  Heart Eyes
Дани как си ти, кога чакаш резултатите  Praynig
Момичета, този пост го пиша от 2ч., ще се допълвам довечера  Blush
Стискам палци на всички, които имат нужда  Hug Hug
Евка, милен-ка  Hug Hug

# 27
  • Варна
Рейни, мерси за новата темичка, а и ти и шкембето ти сте прекрасни  Hug пу-пу  Heart Eyes

Сигме, много се радвам за малката Лия, стискам палци, не съм ги пуснала  Hug

Десита,
къде се губиш  newsm78 Само скиташ ми се струва и тук пишеш едни телеграфни постове  Crazy

Меци, голям бонбон е Ема  Hug

Хайде да ви наръся малко, че не остана  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 28
Хайде и аз в новата темичка да се запиша, Рейни   bouquet  bouquet  bouquet и какъв късмет точно под прашеца на Вава , ха дано да ми е на късмет  Heart Eyes

# 29
  • NE
запис Peace

Общи условия

Активация на акаунт