Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 634
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • При розите и топлата вода ......!
Gerova,изследвала ли си калций?
Ето и моето герданче, осем месеца след операцията.
Тук и тук!

Момичета, ние се снимаме все скоро оперирани. Интерсно ще ни е да видим някой с по- стар белег, преди повечко години. Peace

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 18:17 от gelikas

# 541
здравейте! Hug
adorable,добре дошла и от мен! Hugбързо възстановяване! Peace
МЕЦАНКА 2610,и аз съм ниско рязана,в основата на костите,за естетизъм,който сама развалих после..
Gerova,roverandom,pepi1963 и всички останали- Hug Hug Hug
gelikas, с моята желязна воля Embarassed към ден пълнолудие вървя.. Hug

# 542
gelikas, не съм си изследвала калция, но следващият път ще
разговарям с лекарят и ще разпитам какво трябва да направя,
за да съм наясно.
Момичета,  Hug Hug Hug и ви Two Hearts Two Hearts

# 543
Здравейте мили момичета...adorable бързо да се оправиш...аз отивам следващата седмица...но сега като чета май повече ме притесняват килограмите след от самата операция сега  Wink, защото успях да смъкна всички килограми след бременността и съм много доволна сега пак ли да се заминавам с килограми..не ме прави много щастлива.Задължително ли качваш килограми и колко?!ИНтересува ме също след колко време от операцията се върнахте на работа? Аз искам много скоро да се върна (дано нали всичко да мине добре и да е доброкачествено де Grinning)...но ще видим...просто ако седя в къщи ще се побъркам... Crazy много  Hug Hug Hug Hug до всички

# 544
baki_jovic,надебеляването не е задължително.зависи колко жлеза ти е отстранена и колко ще произвежда останалата част.
аз месец стоян на собствен ход,бях с 6 пъти по високо тсх,напълнях,но няколко мес.след еутирокса и дозирането,всичко се оправи..(въпреки,че сега се освиних и сама..).
на др.ден бях в изходна ежедневна позиция,но ако можеш да почиваш-възползвай се! Hug Peace Hug

# 545
  • гр.Гоце Делчев
adorable браво ,че всичко е минало успешно ще чакаме да покажеш герданчето,моето вече почти не личи,но са минали 4 години почти.baki_jovic както ти е казала Ина15 не е задължително да напълнееш след операцията,аз след като ме оперираха качих няколко килца ,но бях стигнала до 45кг. сега в момента съм 49кг,а преди 5-6 години бях пухкава дама и затова те са ми любимки е вярно е,че повечкото килограми тежат.МЕЦАНКЕ критическата за всеки е индивидуално ,но при мен цикъла липсва вече от 1 година и 4 месеца затова ти казах,че ни е време вече.Най-гадни са тъй наречените топли вълни,както ти е хладно изведнъж се изпотяваш и ти идва да се свалиш гола LaughingА  сте ми такива хубавици с тези герданчета Hug Hug HugЛека вечер на всички красавици.

# 546
Gerova , gelikas, мен направо си ме изписаха с Калция, именно за да ми изтръпват разни части. Според мен не пречи да се снабдите с такива хапченца.
Днес ходих при доц. Пандев на контролен преглед. Каза ми да продължавам да се мажа с Репарил, но не само белега както правех аз  Crazy, а и около него. След 2 седмици да започна да се мажа и с Контратубекс. Втората операция ще е април-май, няма да ме реже на друго място, а ще ми махне лимфите през същото герданче. От хистологията се потвърди, че карцинома си е медуларен. Общо взето нищо ново. Чакаме част втора.
adorable добре дошла миличка.  Hug
baki_jovic с теб сме   bouquet

# 547
Добро утро момичета, аз нещо раничко ставам.

Благодаря на всички за хубавите и милите пожелания!  bouquet

Вчера махнах лепенката, ужасно е, имам девет шева, не знам защо си мислех че ще го лепи или докато чаках някой го коментираше. Няма значение де, важното е че мина. Искам да попитам този мехлем дето ми го изписа, на опаковката пише, че е за предпазване от инфекции а не за заличаване на белега. Аз го питах колко време да се мажа, обаче не си спомням. Ако може да ми помогнете и не мога да си кача снимка, как става?

# 548
Добро утро!
Да ви е  сладко кафенцето! Аз в момента с удоволствие го пия.
adorable,  Hugне се притеснявай за белега, той е най- малкия проблем.
Мехлемчето явно е антисептично. На мен не са ми изписвали такъв, но gery_dobreva е ползвала такъв, дано се включи да ти обясни. Мисля, че ще го ползваш докато заздрави ранката, а после Контрактубекс или подобен.
Относно снимката, първо трябва да я публикуваш в Интернет. Аз полвзам тази праграма за снимки  http://www.picvalley.net/, много е лесна, просто следваш указанията, след това прочети ето тук. Ако имаш проблеми пиши на лични. Hug
ina15, лудуваш ли още? Аз вчера, горе долу се справих само вечерта хапнах едно малко парче сиренце Embarassed(заради калция).
Приятни почивни дни на всички! Hug Hug Hug

# 549
gelikas,не,не лудувах..на аб съм и пред мц,и провалих доброто начинание..
много ме влече това сирене(не знам как ще постя).. Embarassed
хубава събота на всички! Hug

# 550
Здравейте! Чета ви отдавна с идеята да намеря това, което ме интересува, но като че ли е по-добре да попитам. Установиха ми кисти на щитовидната жлеза, хормоните ми са в нормата. Търся някой със същия проблем да разясни какво е предприел по въпроса. Нещо не ми се иска да ме режат, ако не е крайно наложително. Ако знаете нещо по моя въпрос моля ви - напишете.

# 551
Здравейте мили мои момичета! newsm03 ... 
SnejanaRZ как ти установиха че са кисти? Защото и аз имам нещо нали но не отидох на туморотропна сцинтиграфия за да видим какво защото трябваше да чакам два месеца за маркери. Хвана ме страх да не е нещо по-зле и реших да го махна...Четейки по форумите някъде прочетох че кистите едно че трябва постоянно да я следиш да не расте (това ми каза и ендокринолога) което означава че постоянно ще я мисля, постои и възможност и да калцифицира (да стане твърда и да срасне е мястото) което след това още по-трудно прави за операция. Затова реших да не го мисля постоянно и да го махна каквото и да е...вторник е моя ден...ще ме оперират...тебе какво са ти казали?

ina15 и gelikas ви нещо като да отслабвате или? newsm10 бравоооо

# 552
ina15 , не е голям пролем, следващия път! Wink
SnejanaRZ, здравей! Какво ти казва ендото? Мисля, че ако кистите не растат не ги пипат, но не съм наясно. Тук има компетентни момичета, със сигурност ще те посъветват. Пожелавам ти блрагополучно развитие на нещата. Praynig
baki_jovic , миличка,  ще съм с теб! Hug Hug Hug Мислено ще те подкрепям и ще ти стискам палци. Нека Бог бди над теб! Praynig Не се притеснявай, мисли позитивно! Казаха ли ти колко ще отрежат от жлезата?
За отслабването........ не съм мръднала и грам Sad!

# 553
gelikas благодаря ти мила много..и аз вярвам че всичко ще мине добре....за жлезата не ми казаха, всичко зависи като ме отворят и от гефрира..какво ще покаже...силно се надявам нищо да не махат...но с Бога напред. За отслабването не се притеснявай, аз даже си го мисля ако напълнея след операцията да видя с тези витаслим. Mr. Green но ще го мисля след това....

# 554
За кистите-едната е с размер около 2 см и 2-3 по-малки, но дали растат не зная-сега ми ги откриха и затова търся информация.Ще хода сега до Варна-казаха ми да си пусна и някакво изследване на антитела. До момента са ми изследвали само TSH, а сега ми искат отделно Т3 и Т4.

Общи условия

Активация на акаунт