Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 638
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • гр.Гоце Делчев
SnejanaRZ на мен когато ми откриха кистата преди 4 години хирурга каза ако искам,да изчакам,но ендото ми препоръча дасе оперира,при мен също хормоните бяха в ред,но много отслабвах.Сега имам съвсем малка на лявия лоб ,но ми казаха само да я следим през 3 години да не расте,ако нямам проблеми разбира се.Така,че за твое успокоение можеш да потърсиш и второ мнение.baki_jovic едно голямо палцестискане от мен с теб съм мислено.gelikas на снимките въобще не ми се видя пълничка,не виждам за какво ще отслабваш,но ти желая успех в пазенето на диета. Hug

# 556
adorable аз сега се мажа точно с такъв гел, който почиства и дезинфекцира. Мажа обилно по шева и наоколор отгоре особено имам оток и върху него. След две седмици пандев каза да започна с Контретубекса за белега. Въпреки че с тази втора операция на същото място  незнам аз трябва да откарам на Контретубекса сумати и време. А ти като си със шевове няма ли да ти махат конци? Ти сега трябва да ходиш на контролен преглед, там ще ти обеснят.

# 557
gery_dobreva
това, че ще има втора операция не касае белега - даже могат да го направят по-прецизен ако е нужно. При мен лично Димов много ми го смали.

baki_jovic,
стискам ти палци! Вторник е хубав ден, във вторник са ми се случвали най-хубавите неща!

SnejanaRZ
ако може да се каже нещо по въпроса, то е, че в БГ практиката е кисти и възли да се оперират, макар и не спешно, докато в някои др.страни те въобще не се пипат. Но всеки сам си преценява. Според мен медицината в крайна сметка не е точна наука и никой не може да ти даде нито точно предписание, нито гаранция. Успокой малко топката, помисли - каквото и да решиш - имаш време. Късмет ви желая и хубав уикенд   bouquet

# 558
Благодаря ви!Ще направя и тези изследвания, ще се консултирам и с още специалисти и тогава ще решавам. Да попитам още някой пробвал ли е китайската медицина - тян ши, дадоха ми статия, в която пише че прави процесите обратими - става въпрос за кисти и възли.

# 559
Здравейте .Аз се прибрах ,всичко при мен мина добре.Възстановявам се бързо.Вторник ще ми махат конците.Не ми изписаха никакви лекарства,защото нямало нужда.Операцията продължи около40 минути.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 15:57 от plamena75

# 560
plamena75,добре дошла!бързо възстановяване! Hug Peace

# 561
    Здравейте момичета.
 gelikas имам добра новина в четвъртък се ПРИБИРАААМ Joy .Ходих да ме замерват и ми казаха ,че мога да се прибера .Само се надявам по-бързо да ми мине времето .
 gery_dobreva друго освен втората операция ще ти прилагат ли , всмисъл за карцинома ?Или след втората операция?
 baki_jovic стискаме ти палци и успех всичко ще  е наред Hug
 Май щях да пиша още  newsm78 ,но като се сетя какво беше Grinning

Приятна вечер и повече усмивки  за всички   Hug Hug Hug

# 562
sisanka,чудесни новини.то не останало..ей сега ще дойде четвъртък.бързо и неусетно дочакване! Hug Peace
baki_jovic ,успех! Hug Praynig Peace
4ик4ирик,как си? Hug
прекрасна неделя на всички! Heart Eyes

# 563
  • При розите и топлата вода ......!
plamena75  Peace , бързо възстановяване! Peace Чудесно е че няма за пиеш лекарства.
sisanka, мнооооооого се радвам! newsm44  Измъчи се, но идва краят. Сега ще се обичате повече! Wink Hug

# 564
Добър вечер на всички:)

roverandom, да разреза ми е ниско и доста ми се струва, но явно защото и отляво е имало и затова.

gery_dobreva, конците ми ги махнаха още в понеделник, и на мене отгоре ми е леко подуто, а на контролен съм след един месец с резултати от изследвания на хормоните:)

plamena75, бързо възстановяване

Днес кака ми видя разреза и каза че е ужасен, което ме депресира щото и аз съм на същото мнение. Казах на милото, че повече няма да се снимам, заради тоя белег, а той ми каза че не съм наред:)

Лека вечер за сега от мен, а утре ще се постарая със снимката:)

# 565
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2518/171691002205773761612982 … feqPSewm6pWws.JPG

Дано се е получило, ако не утре ще се мъча:)))))))

# 566
Момичета много целувки от мен...за тези които се възстановяват докато се върна да сте като нови...sisanka много съм щастлива за теб..най-после в къщи...ще ви пиша като се прибера...  bouquet Hug Hug Hug

# 567
adorable белега според снимката изобщо не е отвратителен, даже и по-добре от колкото мислех..дано и на мен да ми е такъв  Heart Eyes не се притеснявай отлична ще бъдеш, ще избледнее...

# 568
  • гр.Гоце Делчев
sisanka много се радвам за теб.adorable не е толкова зле белега с времето ще се оправи.plamena75 здравей браво ,че всичко е минало благополучно.Все такива хубави новини да си пишем момичета.Аз трябва да накарам дъщеря ми да ми снима някой ден герданчето с телефона и да кача снимка за да видите как изглежда след 4 години,почти нищо не личи.

# 569
  • При розите и топлата вода ......!
adorable ,белега си е съвсем нормален. Много е рано! Постепенно ще избелее и отока ще спадне. Трябва време. Не го мисли! Има и много по- лоши работи. Радвай се на живота и на любимите ти хора. Мажеш ли с нещо? Hug
baki_jovic , утре ли влизаш? Praynig Hug Hug
pepi1963 , хайде снимай се! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт