Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 640
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
sisanka - мисля, че няма да ми правят нищо повече. Лечението на Медуларния карцином е само оперативно, за разлика от другите където се прилагало и йод. После ще правя 1-2 годишно Калцетонин - туморен маркер, за да наблюдаваме за рецидиви и ще следя TSH за да ми напасват дозата на хормона.
adorable - белега според мен си е ОК, все пак операцията беше скоро. Снабди се с готени шалчета и да не ти пука.
baki_jovic  Hug Hug Hug
sisanka - мале представям се как се радваш, мила, отново при семейството. Голямо прегръщане ще падне. Hug
pepi1963 - и аз чакам снимка, че ми стана интересно.
4ик4ирик - супер ми хареса това, което ми казваш. А да попитам тогава - този Контратубекс докога се маже всъщност?

# 571
adorable, ще видиш че след известно време - няколко месеца, почти няма да се вижда белега. Аз не си го крия особено, но повечето хора не го забелязват, поне не веднага. Даже са ми казвали, че за първи път виждат такава фина операция Wink.

# 572
Сисанке,
много се радвам за теб!  Heart Eyes Даже почти забравих какво исках да пиша...

adorable ,
белега ти е нормален за времето, откогато е. Спокойно, ще заздравее, избледнее и ще престанеш да го мислиш. Казвам ти го, защото след първата операция постоянно се суетях около пустия белег(изглеждаше по същия начин), а се оказа, че повечето ми познати го забелязваха само ако заговоря за него.

Добрева, Контратубекса се мажеше поне половин година ако не се лъжа, може и година. Но не знам защо, по дяволите, аз все забравям  Whistling и отдааавна го мажа само с крема си за лице

Ина  Flutter,
 как да съм...притеснена, заради оная киста повече, отколкото за жлезата. Вече ми изпи душицата!  #Cussing out Може би март ще проследя хормоните и ще направя ехограф?

всички  Heart Eyes и   bouquet

# 573
4ик4ирик,a какво става с кистата? Hug
ох,не го направих това тсх...сега пия аб и съм в мц,пак не върви..
подуха ми са 3 пръста на дясната ръка и станаха тройни ,а ми трябват в работата..
и понеже всеки един от тях се поду синхронно с мц,чудя се кой хормон да обвиня?включително подозирам и щит.жлеза.
на някой случвал ли му се е подобно нещо?
лека вечер на всички! Hugне ви изреждам поименно,за да не пропусна някой..но ви  Hugвсичките!

# 574
Добро утро, девойки:)

Аз от 5 дена съм настинала, а ме предупредиха да се пазя, ама нямаше начин, милото настина и ме прихвана и мене. Сега само носа ми е запушен и се притеснявам да не ми изиграе лоша шега тая настинка. Отгоре още ми е леко подуто, надявам се да спадне.

plamena75, как си ?

# 575
Здравейте.Аз съм добре.Днес ще ми махат конците

# 576
  • до една звездичка
Здравейте на всички!

Преди месец ми откриха Хашимото, в следствие на което се оказа, че съм развила вторична автоимунна тромбоцитопения.

Бих искала да пипитам има ли сред вас някой с подобно вторично заболяване, защото ме интересува всяка информация, която бих могла да прочета по въпроса, както и развитието на болестта.

# 577
  • гр.Гоце Делчев
Момичета здравейте и от мен ще покажа операцията разбира се,но чакам да и стане кеф на дъщерята да ме снима на телефона и да кача снимките в компа.Споко ще стане някога ,но не сега Grinning.plamena75 радвам се,че си добре.adorable пожелавам ти по-бързо оздравяване.٠•● Dega ●•٠ в темата за Хашимото не могат ли да ти помогнат с информация,дано някое от момичетата може да ти даде отговор на въпроса.

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 19:14 от pepi1963

# 578
Здравейте, мацки!  Hug Hug Hug
Днес една приятелка ми предложи да ми даде нейния BIOPTRON за белега. Някой от вас ползвал ли е такъв уред? Четох, че имало невероятен ефект за белези. Питам тъй като аз щях да ходя на цветотерапия с BIOPTRON и ми стана интересно, че имал и таково приложение.

# 579
Здравейте на всички от мен.Не бях писала от много време,но искам да ви споделя какво се случи с мен до сега.Освен,че имах притеснения за операцията,която ми беше направена преди три месеца,не ми бяха на ред и хормоните.Бях на ендокринолог,увеличиха ми дозата на ел тироксина на 150-200,за капак на всичко ме накараха да напусна работа по думите на моята шефка след операцията съм била по разсеяна,по бавна,едва ли не ме изкараха бавно развиваща се,което направо ме уби.Ясно е че с частник не се спори и от петък вече съм безработна,с полудели хормони,които не знам кога ще влязат в  норма/дори преди операцията не са били толкова завишени/,много ми е обидно,защото не съм си позволявала дори и ден почивка,започнах работа на петия ден от изписването въпреки големия болничен,само и само да не чуя приказки.И така,споделих си мъката с вас и се надявам да не съм развалила настроението от сутринта.

# 580
ivka.75 много съжелявам за случващото се с теб. Трябва да си много силна, макар че от личен опит знам, че с такива стойности на ТСХ е много трудно. Занимавай се повече с децата, така времето ще минава по-бързо и лесно и малко по малко всичко ще се нареди. Hug

# 581
Благодаря ти за милите думи,вярно е че с моите четири деца времето минава бързо в къщи,но ме боли,че давах всичко от себе-си и съм ги пренебрегвала толкова време,а накрая да ми кажат такива думи.Наистина ли при по сериозен  освен че се забавя метаболизма,може са се забави и мисленето и говоренето и дори реакциите,защото аз не съм забелязала такива неща но и няма как да дам сама оценка на себе си.

# 582
Здравейте хубавици! Hug Hug Hug Hug Hug
ivka.75,съжалявам за това което ти се е случило,но работодателите
са такива,добър си докато им вършиш работа.Нищо чудно и някой да ти
е "помогнал"Аз също като теб почти веднага се върнах на работа.Сега ,обаче
като се замисля,никой май не го е оценил.Както и да е.Горе главата,това не
е края на света.Обаче се замислям,аз от известно време съм отнесена и ми е мързеливо,
но като стане напечено се стягам.Дали е от хормоните?!ТСХ ми беше 1,27 през ноември,което си е съвсем добре.
Хубав ден на всички!

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 13:47 от МЕЦАНКА 2610

# 583
ами незнам от какво е, но аз от известно време съм така - отнесена, като се замисля откакто имам проблеми с жлезата. Да ама сега вече нямам жлеза и продължавам да съм така. Преди биопсията бях ходила при една психоложка да ми замерва Ин и Ян енергията с някакъв руски уред. Та там ми излезе, че съм в някакво постоянно леко депресионно състояние, летаргично и също така излезе, че имам проблеми с жлезата. Сега ми е интересно какво ще излезе. Simple Smile

# 584
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug и ви изпращам ного newsm51
ivka.75 съжалявам много за теб, но не се тревожи, всяко зло за добро
обгрижвай децата си и ще забравиш лошото.
Тия дни съм една отпусната, отнесена, потисната, но все си мисля, че това
се дължи на лошото време.

Общи условия

Активация на акаунт