Операция на щитовидна жлеза - 3

• 72 930
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • При розите и топлата вода ......!
Момичета! Hug Hug Hug
Надявам с идването на пролетта и ние да се поосвежим! Praynig Нормално е да сме скапани! Все пак липсва ни важен орган. Sad Аз все по- често си задавам въпроса правилно ли постъпих, че се оперирах и все повече се упреквам. Проблемите ми с калция продължават, което ме скапва идопълнително депресира. Cry Но да се надяваме, че ще настъпят по- добри времена!
ina,  оздравявай и марш в лабораторията за ТСХ иначе ще бъда принудена да  newsm66. Сериозно...... несериозна си! /без обиди/ Hug
ivka.75 , за съжаление живота е насправедлив. Не  се нервирай! Когато Господ затваря врати, отваря порти!!!!!! Praynig Пожелавам ти го от все сърце. Peace
МЕЦАНКА, без да ми се мързелясваш!!!!!!!!!! Laughing Hug Hug Hug
pepi1963 , хубавите работи бавно стават! Hug Hug Hug
Момичета, няма да ви споменавам, но това не значи че не ви  Heart Eyes и Hug!
Лека вечер!

# 586
gelikas, аз също имам проблем с калция, но пия Калций+вит.Д -
така ми каза ендото, след 20 дни ще си пусна изследвания и ще видя как ми е калция.
Искам да ви питам - когато си пускате изследвания за калций - какъв трябва да бъде -
йонизиран калций или обикновен? newsm78. Лека нощ! smile3524

# 587
  • При розите и топлата вода ......!
Добро утро!
Gerova, аз пия калций с витамин д вече 8 месеца, но ефект няма. Трябва да изследваш и обикновен и йонизиран калций. Йонизирания не се поема от касата, но струва 3 лв. и е от пръста.

# 588
Благодаря от сърце за топлите думи момичета!И аз от време на време се  упреквам дали не избързах с тази операция,защото май ми донесе повече проблеми отколкото да се подобрявам.

# 589
ivka.75,спокойно.след всяка операция първите дни сме безсилни,изморени,...
аз винаги съм пренебрегвала лапароскопските и независимо липсата на разрез,10 дена усещането е различно..
всичко ще се оправи!дай си време! Hug Hug Hug
вярвай,че всичко се случва за по-добро,независимо колко зле ни изглежда в момента.

# 590
Здравейте момичета!
Като ви чета и останах с впечатлението,че някои от вас съжаляват че
са се оперирали.Аз лично не съжалявам и ако нещо се появи и в другия лоб и
него ще махна.Не можех да живея с мисълта,че нещо има в мен което
не трябва да е там.
gelikas,мързи си ме,ама като ме подбере шефа и се стягам. Hug Hug
аз не съм правила калции,а дали е трябвало?
Хубав ден ,милички!
Забравила съм да ви кажа от какво ми минаха болките в крака-от ракия с кокичета.
цял месец ходех като куц кон и майка ми от някъде измъкна това шише и само след
няколко намазвания забравих за болките.Така ,че който вярва -сега му е времето да си направи този
невероятен цяр.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 11:57 от МЕЦАНКА 2610

# 591
МЕЦАНКА 2610, какъв е този илач и как се прави, кажи?
gelikas, благодаря за инфото, ще си направя и единият и другият калций,
ох не зная какво да пия вече, един казва това, друг онова, направо съм се шашнала.
Иначе съм добре и не съжалявам, че съм се оперирала, защото преди това ме
бяха побъркали да  говорят този възел е такъв-онакъв, колкото да ме шашнат,
сега поне зная, че го няма и няма нещо за което да се притеснявам. Чакам лятото
и топлото време, защото костите от време на време ме болят. #Crazy

# 592
Аз също не съжалявам, че ми махнаха жлезата. Откакто ми казаха, че имам карцином, все имах чувството, че тва нещо из мен стои и расте и кой знае къде може да отиде. След махането на лимфите съвсем ще си отдъхна.
Притесняваме това, че имам болки в ставите и краката. Пия си калций и магнезий /това второто аз си го изписах/. Притесняваме и дали ще ми назначат правилно дозата хормона. Всъщност по какво мога да позная дали ми е правилна дозата?

# 593
Gerova,накисват се кокичета в ракия и стоят 40 дни после мажеш.
пропорцията е 40-50 кокичета в 0,5л ракия,ама аз слагам както ми дойде.
Аз се мазах с миналогодишна ракия,кокичета не го вадя-стоят си там.
Сега му е времето да си го направиш,защото има кокичета.

# 594
Здравейте. Вчера си взех резултата ,доброкачествено е.Слава бого.
Можели някои да ми каже след колко време мога да започна да се мажа с  Contractubex

# 595
МЕЦАНКА 2610,  Hug и   love001 за рецептата, но би ли ми казала
отново точно за какви болки използваш мазилото - по-точно за какво заболяване? newsm78
plamena75, браво миличка,  Hug, много се радвам за теб. При мен беше същото,
но на мен ми поставиха някаква специална лентичка и не ми каза за мазане, но след 8.03.
ще ходя на преглед и ще го попитам, но някои момичета използват мазилото.  bouquet  bouquet

# 596
Мои мили момичета..аз се върнах днес и веднага да ви пиша...оперираха ме във вторника, но съм добре..вече съм в къщи при сладураната Hug.операцията мина много добре, гефрира излезе доброкачествен тумор-аденом и само един е бил. махната ми е малка част от жлезата и много топло препоръчвам д-р Рачков от Стара Загора. Доктора така добре ме направи, даже нямам конци и белега ми след време няма ни да се вижда, а не ми е потърсил ни лев. Сега ще мажа с Контратубекс и след месец ще направим хормони, но се надявам жлезата сама да работи тъй като много малка част ми е махната от жлезата.
Видях че става коментар за това дали сме направили грешка с операцията или не. Аз мисля и твърдо си стоя че не защото нервите нямаше да ми издръжат да мисля дали днес или утре ще бъде злокачестевен или не...но както говорих с други жени на отделението, тези който са чакали твърде много за операция, симптомите са им били даже по-лоши от тези които ще имат след операцията.
Много поздрави и целувки за всички момичета... Hug Hug newsm51 newsm51 отивам да почивам че още се изморявам бързо...

# 597
Здравейте. Вчера си взех резултата ,доброкачествено е.Слава бого.
Можели някои да ми каже след колко време мога да започна да се мажа с  Contractubex
Едва след като остане "чист" белег - т.е трябва да няма корички от раната. Но и да не бързаш няма да сгрешиш. Така или иначе ще са ти нужни най-малко 2 опаковки (през даден интервал от време), за да се заличи по-добре белега. Аз лично съм изразходила 3 опаковки (оперираха ме миналия март, а последната тубичка я ползвах до миналата седмица) и белегът пак си е там - е, по приятен е на вид, но си се вижда. Пиша ти тези неща, за да не си създраваш илюзии и да не очакваш чудеса. Wink

# 598
baki_jovic,добре си се завърнала! Hugи браво за добрия дух и настройка!бързо възстановяване!
gery_dobreva,калция се усвоява в присъствието на вит.д.,а лятото-слънчева светлина.
илача с кокичетата е за стави,кости.аз го пробвах за подутите ми пръсти,обезболи ме,но отока си стои...
приятен уикенд на всички! Hug

# 599
  • гр.Гоце Делчев
baki_jovic  радвам се за теб,че всичко е минало благополучно,желая ти бързо възстановяване  Hug

Общи условия

Активация на акаунт