Операция на щитовидна жлеза - 3

• 73 631
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
gelikas,колкото пъти искаш.няма противопоказания.усети ли облекчение?

# 211
Добро утро момичета!
temenuga2 благодаря за рецептата/не съм изчела все още старата тема/.Днес ще си взема хума и ще пробвам.
gelikas здравеи и на теб.Аз много не бързам и чета доста,но мъжа ми е страшно уплашен и по-притеснен от мен Grinning
Sote и аз мисле,4е така е правило и в петък имам час отново за друг ендокринолог,та да видим....
А за хомеопатичните рецепти и аз съм доволна,така се лекувам.Пробвайте.
Желая Ви хубав ден!

# 212
puh@n@,успех! Hug Peace

# 213
  • гр.Гоце Делчев
Гелика при нас влизаха и в часовете,документално правеха проверка преди един месец.Беше само една проверяваща Жана Техова,а на документалната бяха 3-ма човека.Не е голяма загуба,че не са минали,но така ви държат под напрежение.Точно същият ден пък и един клас бяха решили да стачкуват за ваканцията даже ги даваха по Аломата кабелната телевизия.

# 214
Гелика при нас влизаха и в часовете,документално правеха проверка преди един месец.Беше само една проверяваща Жана Техова,а на документалната бяха 3-ма човека.Не е голяма загуба,че не са минали,но така ви държат под напрежение.Точно същият ден пък и един клас бяха решили да стачкуват за ваканцията даже ги даваха по Аломата кабелната телевизия.
Тези нещица защо не си ги пишете на лични или в скайп???

# 215
 temenuga2,имаш ли книгата на д-р михайлов?ако -да,може ли да споделиш дали е дал някакви насоки за стимул на жлезата?

# 216
Здравейте!Да се включа и аз.Чета тази тема от близо два месеца-когато разбрах че ще ме оперират.Моята история е дълга,но единственото което искам да кажа на всички които имат някакво дори и малко образование на жлезата да се оперират.Аз така се наблюдавах в продължение на две години по съвети на варненските лекари,докато по една случайност не срешнах д-р Петков от Александровска в София,който веднага отсече операция.ОПерираха ме на 03.11.2010 в онкохирургията на Александровска,премахнаха ми много образования,част от жлезата и най лошото при мен беше,че нещата са отивали към карцином.Имала съм образувания дори зад трахеята и за след оперативния период не искам и да си спомням-страшни болки и повръщане.Но най вече ви разказвам това не заради мен а заради една жена от моята стая която беше съсъ същите оплаквания,но тя беше послушала своите лекари и докато се наблюдавала всичко беше се превърнало в карцином и то с множество разсейки.Трябваше да влезе на операция веднага след мен но я върнаха защото не можаха дори да я интубират.Почина на 26.11. и вчера я погребах-затова в памет на Нина искам само това да ви кажа не слушайте,че възлите дори и малки трябва да е следят - те нямат място там.Съжалявам ако съм ви разстроила рано сутринта но само споменът за Нина ме кара да ви призова да търсите и друго мнение,защото тези няколко дни в онкохирургията ми бяха най-страшните и защото още виждам как Нина плачеше когато я върнаха от залата,защото можеби тогава и тя разбра че вече е късно.

# 217
temenuga2,имаш ли книгата на д-р михайлов?ако -да,може ли да споделиш дали е дал някакви насоки за стимул на жлезата?
Нямам книгата на Д-р Михайлов, не зная има ли изобщо такава. Той се появява в предаването на бтв "Денят е прекрасен" Разгледай сайта им http://mama.btv.bg/index.php?p=52&l=1 тук има рецепти на въпросния доктор http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?t=35302

# 218
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте момичета!
ivka.75 Hug Hug Hug, съжалявам за всичко, което си преживяла. Съжалявам за твоята позната. Нека почива в мир. За съжаление в живота се случва и това. Сега как се чустваш? Имаш ли още болки? Раната как е?
ina15, рецептата ти е чудодейна. Hug Помогна ми, добре съм вече, но ще си правя и днес и утре!
pepi1963 , Hug!
Лек ден!

# 219
Пиша сега защото съм на работа и не мога веднага да отговоря.Истината е че се правя,че нищо не е станало-на седмия ден започнах работа,за съжаление операцията ми струва много и не можех да си позволя да ползвам болнични,хормоните уж са в норма,но ми е отпуснато,вечно ми се спи,гърлото ме боли,но няма как трябва да се търпи.

# 220
temenuga2,има книга,но понеже не можах да я разгледам.20лв е и се чудя дали си струва.
gelikas
,радвам се,че си по-добре.оздравявай бързо!
ivka.75,бързо възстановяване.съжалявам и моите съболезнования за твоята приятелка.в предната тема имахме диспут дали трябва да се бърза или не с операцията.аз също споделям мнението ти.при мен се отложи заради друг здрав.проблем и после ми коства по-голяма резекция ,респективно ел тироксин..но всеки си решава сам.
хубав ден ви желая!

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 15:30 от ina15

# 221
Който иска, може да пише на Д-р Михайлов http://big.bg/userinfo.php?uid=1481

# 222
Ivka75, ужасно се натъжих  Cry  Да почива в мир твоята позната...  Cry  
Съжелявам и за твоите трудности, надявам се скоро да се почувстваш по-добре.
.........................................
Аз се убедих окончателно, че съм взела правилното решение за операцията си.. Между другото, след нея се чувствам определено по-добре - психически най-вече. По-спокойна съм и някакси по-щастлива  Simple Smile

Хубава вечер, мили момичета!  Hug

# 223
Здравейте момичета! Ivka75 съжалявам за приятелката ти. Аз също съм оперирана , отглеждах си  8г възел, не го и наблюдавах и накрая като опря нож до кокъл набързо минах под ножа.Сега леля ми е за операция и се опитва да се измъкне , има множество възли и то кой знае от кога, калция и е висок, хормоните са в норма , но те и мойте бяха. Не е малко дете да го хванеш за ръка и да го заведеш, та сега с братовчедка ми се опитваме да я убедим. Желая здраве на всички!

# 224
  • При розите и топлата вода ......!
моарейн , радвам се за теб! Щом се чустваш по- добре, наистина решението ти е било правилно. Hug
ivka.75  , вземай от живота с пълни шепи. Радвай се на семейството си, на приятелите и мисли само за хубави неща. Ето наближава Коледа! Peace Кога изследва хормон?. Може би си отпусната заради депресивно състояние. Всичко ще е наред ще видиш, просто трябва малко време.
Момичата имам въпросче. newsm78  Взех си направления за изследване на хормон и калций. Малко съм хремава и дали това ще се отрази върху резултата?

Общи условия

Активация на акаунт