Операция на щитовидна жлеза - 3

• 73 623
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! За начало на новата седмица ви поздравявам с едно весело парче от Д. Росини - "Забавен дует за две котки" http://www.youtube.com/watch?v=PFLF57vDYcQ

Меци и Соте, оправяйте се бързо. Една арабска рецепта:
Против грип и настинка
Изцеждаш сока на един портокал и го отделяш.Кората се нарязва и се залива с един литър вода, една две сушени смокини, 5 броя бадеми /сурови/ сто броя стафиди и да ври бавно 10минути Оставя се да престои 15минути , прецежда се и се прибавя портокаловия сок. Така 5 дни и си здравичка.

При кашлица (от д-р Михайлов)
Лук червен – 200 гр
Бяло вино – 700 гр
Мед – 100 гр
Лукът се нарязва, смесва се с меда и виното.
Сместа престоява 5 дни, прецежда се и се пие
2-3 пъти на ден по 50 гр.

И двете рецепти съм ги използвала и са ефикасни!

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 10:38 от temenuga2

# 196
Здравейте момичета и аз отдавна чета темата,защото пряко ме засяга.Предстои ми операция.Откриха ми киста на ляв лоб.И искам да ви попитам имате ли някакви наблюдения за работата на Д-р Пенчева-ендокринолог?Работи в Клиниката по онкология в Дървеница.
Възхищавам ти се temenuga2 за здравословното хранене и волята.
Момичета бързо оздравяване/борете вируса с повече витамини,лимони и мед./ Hug

# 197
Можете да ми пишете и на лични.
Желая Ви усмихнат ден Grinning И предварително Ви благодаря:)

# 198
puh@n@, кога ти откриха кистата, колко е голяма, наблюдавана ли е, има ли растеж? Да не би да са ти предложили операция при откриването?
Колкото до храненето, нещата опират по-скоро до убеждение и опит, отколкото до воля. Нищо не правя на сила.  Simple Smile

# 199
здравейте и от мен! Hug
много слънчева и позитивна седмица ви желая! Peace
temenuga2,много хубави рецепти.ще си ги запиша,дано не се налага да ги опитвам.
а мен при грип ,гърлобол,запушен нос ме спасява:1 изцеден лимон,малко вода колкото да се разтвори лъж.мед и се добавя 1лъж.сода.става като цитронада,но действа бързо и ефикасно.
puh@n@
,успех на операцията!

# 200
puh@n@, кога ти откриха кистата, колко е голяма, наблюдавана ли е, има ли растеж? Да не би да са ти предложили операция при откриването?
Колкото до храненето, нещата опират по-скоро до убеждение и опит, отколкото до воля. Нищо не правя на сила.  Simple Smile

Откриха ми я преди месец и половина при един мамологичен преглед. Беше 11мм.След консултация с ендокринолог  преди две седмици вече беше 16мм. и веднага ме насочи към хирург.На мен тази киста не ми пречи и нямам никакви оплаквания,хормона е в норма и....ми се ще още една консултация с ендокринолог преди операцията затова питам и за Д-р Пенчева.Аз съм на 25г.

# 201
puh@n@,не може ли чрез пункция да се отстрани?

# 202
Много добри отзиви съм чувала за компреси на жлезата с тиква , хума и зелеви листа. Мисля и аз да атакувам моята киста с тях.

# 203
Ей сладурки, как сте Simple Smile  Наминавам да ви видя, че съм в болнични - малката е бронхитясала  Crazy
Аз също бях много зле, като изкарах една бактериална и една вирусна инфекция (в този ред) на крак на работа, ама вече съм добре. Остава и дребната да оправим и сме готови за Коледа  Laughing
Трябваше тази седмица да си правя изследвания, ама като не съм на работа, ще остане за към края или началото на другата. Нали няма проблем, че ще ги отложа? т.е. няма да са точно един месец след операцията, а малко повече?...  Rolling Eyes
Надявам се, че сте добре всички, прегръдки от мен и до скоро!  Hug

# 204
puh@n@,не може ли чрез пункция да се отстрани?
Ina15 четох за ендоскопски метод,чрез които изсмукват течността и след това вкарват нещо на спиртна основа,което изгаря кистата,но вече го отричали /тази процедура увреждала жлезата/.
temenuga2 ще ми кажеш ли за тази рецепта в какви съотношения са съставките/тиква,зелеви листа,хума/ и как се приготвя?

# 205
Върни се на 39-та страница, там ananas е обяснила.

# 206
[[/right][/right]Благодаря за рецептите,момичета!Ще ги почваме ,че и мъжо се тръшна ,а него много го боли.
Puh@n@ не бързай ,не се давай,има време.Търси много мнения Hug .

# 207
  • гр.Гоце Делчев
Гелика селски как мина проверката в училището и в нашето училище миналата седмица имаше проверки от инспекторка от Благоевград.Хайде отивай да правиш изследванията откога се каниш и още не си ги направила.Теменуга 2 ще пробваме твоите рецепти ,а стават ли за малки деца,че моите внуци доста често кашлят.

# 208
pepi1963, за деца се препоръчва клеева (прополисова) тинктура, а тази рецепта не зная дали е подходяща за деца, все пак съдържа алкохол и според мен зависи на каква възраст са децата. За едно 10-12 годишно дете, мисля че може и да е добра рецептата, но за 1-2 годишни в никакъв случай.

# 209
  • При розите и топлата вода ......!
Здравейте!
pepi1963 Hug, ами за съжаление отложи се проверката. Не знам до кога. Дано тази седмица се натуткам да ги направя изследванията. При вас проверката само документална ли беше или и в часовете влизаха.
Sote  , съжалявам за вируса. А гласа, ще изчезва при всяка лека настинка. Има едно хомеопатично Хомеожен или нещо такова. Помага. На мен след операцията косата много ми падаше. Не знам от тсх, от упойката или при мен от ниския калций. После почти спря. Сега пак капе, но не чак толкова много.
МЕЦАНКА 2610,  Hug Hug Hug пробвай рецептите на Ина и Теменуга.
ina15  , на часа ти изпробвах рецептата, че нещо ме драска гърлото, и носа ми е запушен. Не разбрах, колко пъти дневно? newsm78
puh@n@ , здравей мила. Не се стряскай. Попрочети тук, там, плюсове, минуси, пък тогава вземай решение.
моарейн  , браво, че си се оправила. Изследванията не ги мисли. Какво като са повече от месец. Ще ги направиш. Бързо оправяне на детенце.  Praynig
temenuga2 , благодаря за поздрава. Хареса ми! Изгледах га няколко пъти. Simple Smile Peace Записах си рецептата, но нямах продуктите. Утре ще ги купя и ще я пробвам, че ма и аз се разболявам.
Лека вечер милички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт