Благотворителен коледен базар

• 19 300
  • 364
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Роси не се притеснявай  Hug До колкото разбрах ще има и няколко мами, които ще донесат цветя. Така или иначе те не са описани и ще се носят направо на базара, затова призовавам всички, които имат цветя в повече нека ги донесат на базара. Предполагам, че всички ще се изкупят и ако не друго то поне е хубав подарък за празник Simple Smile

# 106
  • София
Здравейте! Много ми е неудобно, че се обаждам, след като се събрахте вчера. Embarassed По принцип исках да участвам в базара, но ми се струваше, че нямам какво да донеса. Сега разбирам, че не сте събрали много неща, и може би все пак моят малък принос ще е полезен. Имам доста книги, едно неупотребявано детско комплектче, и разни декоративни неща за украса на дома (стъклария, декоративни вази, бонбониери, и пр.). Сега в момента не бих могла точно да опиша какво ще донеса, но до 1-2 дена бих приготвила списъка и вещите. Имам възможност да дойда лично на базара; може би няма да мога да стоя целия ден, но 5-6 часа бих останала. Късно ли е да се включа? На едно място ли събирате всички вещи за продаване? Знам, че ви е затрупан графика, и затова питам....иначе през седмицата мога да донеса нещата където ви е удобно.

# 107
Здравейте! Много ми е неудобно, че се обаждам, след като се събрахте вчера. Embarassed По принцип исках да участвам в базара, но ми се струваше, че нямам какво да донеса. Сега разбирам, че не сте събрали много неща, и може би все пак моят малък принос ще е полезен. Имам доста книги, едно неупотребявано детско комплектче, и разни декоративни неща за украса на дома (стъклария, декоративни вази, бонбониери, и пр.). Сега в момента не бих могла точно да опиша какво ще донеса, но до 1-2 дена бих приготвила списъка и вещите. Имам възможност да дойда лично на базара; може би няма да мога да стоя целия ден, но 5-6 часа бих останала. Късно ли е да се включа? На едно място ли събирате всички вещи за продаване? Знам, че ви е затрупан графика, и затова питам....иначе през седмицата мога да донеса нещата където ви е удобно.
мисля че не е късно-ако се организираш до ден -два и ми звъннеш да ги взема-0898613161 Hug

# 108
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Така е ,нещата не са много,но да се надяваме,4е ще успеем да съберем достатъ4но...
Много ми харесаха карти4ките,които една от мамите донесе/уникални са и нестандартни,аз ли4но не бях виждала такива до сега и с удоволствие ще си купя няколко Laughing/, а също така и днес се направиха пове4е от 30 уникални,ръ4но изработени карти4ки,които си заслужават вниманието ви,най-малкото 4е са ръ4на изработка,и наистина много идейни Laughing За хората,които искат да разнообразят коледният традиционализъм Laughing Laughing

Май аз ще съм първата писала след днешната среща в София Ленд. да си призная очаквах повече мами ама здраве да е  Hug Мисля, че събрахме доста нещица и дано всичко на базара да се продаде Simple Smile
Искам да изкажа и благодарност към таткото, който докато се усетим и беше платил цялата сметка. Да знае, че има една черпня от всички  Hug

# 109
Така е ,нещата не са много,но да се надяваме,4е ще успеем да съберем достатъ4но...
Много ми харесаха карти4ките,които една от мамите донесе/уникални са и нестандартни,аз ли4но не бях виждала такива до сега и с удоволствие ще си купя няколко Laughing/, а също така и днес се направиха пове4е от 30 уникални,ръ4но изработени карти4ки,които си заслужават вниманието ви,най-малкото 4е са ръ4на изработка,и наистина много идейни Laughing За хората,които искат да разнообразят коледният традиционализъм Laughing Laughing

Май аз ще съм първата писала след днешната среща в София Ленд. да си призная очаквах повече мами ама здраве да е  Hug Мисля, че събрахме доста нещица и дано всичко на базара да се продаде Simple Smile
Искам да изкажа и благодарност към таткото, който докато се усетим и беше платил цялата сметка. Да знае, че има една черпня от всички  Hug

Картичките са 49, +/- 1! Laughing Неуморно 8 часа работихме аз, Мариета, Танчето, Мери, Рик (съпругът на Мери, който беше най-деен и оригинален Embarassed), Линда и Дани и Ели от Доганово! За доброто настроение за работа, въртейки се край нас, се погрижиха Калин, Алекс и Ида! Hug

Момичета, нали ще има още един тур...вкъщи всичко е във брокат...влизам сутринта в хора и без да светвам лампата гледам всичко блещука! #Crazy

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
  • София
Имам едно голямо цвете, което е много хубаво, но няма как да го донеса...дафенбахия (не съм сигурна как се пише). Висока е 1.80м и посмъртно неможе да се събере в колата. Висока е, с голяма саксия.
Иначе, за съжаление, някои от палмичките (фурмите) са пожълтяли, явно от зимата, но има и здрави  Simple Smile Ще разсадя и други цветя.
Да знаете, че не съм се отказала и ви чета Peace
Цените на нещата, ако ще са в един стил, предвидете няколко етикетчета и за цветята. Цена незнам, като дойда ще кажете кое колко да струва.

# 111
  • sofia
Вчера описвахме събраните неща за базара.Има страхотни нещица Grinning
Много детски дрешки и играчки  Wink и какво ли още не.

много,много интересно ще стане на 17 ти Crazy

# 112
  • София
Роси ще ги снимате ли тук за форума или не ?

# 113
  • sofia
Роси ще ги снимате ли тук за форума или не ?

снимани са една част,чакам сина ми да ги източи по-късно Wink

# 114
  • sofia
пускам много малка част ,защото и не е снимано много.Свършиха ми батериите,но ще се опитам да снимам и останалите.Но така или иначе е невъзможно да се снима всичко.

Днес се виждах с директорката на Медвенския дом.Жената даде фигурки боядисани от децата и картички.Пускам ги на интервали....... Crazy

http://www.bgalbum.com/displayimage.php?album=lastup&cat=11957&pos=0

# 115
  • sofia
пускам много малка част ,защото и не е снимано много.Свършиха ми батериите,но ще се опитам да снимам и останалите.Но така или иначе е невъзможно да се снима всичко.

Днес се виждах с директорката на Медвенския дом.Жената даде фигурки боядисани от децата и картички.Пускам ги на интервали....... Crazy

http://www.bgalbum.com/displayimage.php?album=lastup&cat=11957&pos=0

http://www.bgalbum.com/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=0

още

# 116
# 117
  • Sofia
Мернах в началото дрешките.Страхотни са!Веднага ще се възползвам щом започне разпродажбата.

# 118
Имам едно голямо цвете, което е много хубаво, но няма как да го донеса...дафенбахия (не съм сигурна как се пише). Висока е 1.80м и посмъртно неможе да се събере в колата. Висока е, с голяма саксия.

bouquet  Hug     bouquet  Peace   bouquet

ДИФЕНБАХИЯТА си я заплювам ! Можеш да не я носиш в НДК ! Кажи колко пари искаш за нея !
Мога да си я взема от вас, а парите да дам в НДК на базара !

# 119
  • sofia

bouquet  Hug     bouquet  Peace   bouquet

ДИФЕНБАХИЯТА си я заплювам ! Можеш да не я носиш в НДК ! Кажи колко пари искаш за нея !  Crazy
Мога да си я взема от вас, а парите да дам в НДК на базара !

Laughingнякои от нашите каза,че ще падне он-лайн разпродажба и се оказа прав Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт