Има място и за децата, сами сме в залата
. Става и за колички - на партера като се влезне от главния вход, плътно вляво в дъното. Останаха много неща, а и цените ще паднат утре
, така че не се колебайте ами идвайте на разходка с шейните до НДК! 
. Става и за колички - на партера като се влезне от главния вход, плътно вляво в дъното. Останаха много неща, а и цените ще паднат утре
, така че не се колебайте ами идвайте на разходка с шейните до НДК! 

.На малката принцеса купихме рокличка сукманче подходящо за това време,идеално и е по размер и много и отива.Веднага го облече и се фръцка с него в момента пред огледалото
наблизо съм!
Още щом го видях ми останаха очите - малко ще ни е голям, но за пролетта е идеален. Взех и един коледен свещник с 2 малки ангелчета върху книга, но не видях какво пише на етикета

Аре лека народе ... че Весето ша ма буди и ша ма чака.
. Сега звънях на Линда, но може би е много късно.
И аз взех на Викито якенце в тъмно синьо плюшено от Спаска. Имаше много нейни дрешки. А, картичките са много оригинални- произведения на изкуството.Браво момичета! Виждам от снимките на АнМари, че е имало проходилка.Явно по-късно е пристигнала. Каква е? Искам да взема за племенника.
), открих зо нас едно магазинче, където продават на едро много хубави детски комплекти, гащи и потник с щампи, на едро са 1.75 лв(може да са поскъпнали предколедно, но едва ли е с много), така че мога да купя. 

Пак да кажа - търсете, не се отказвайте!