Благотворителен коледен базар

• 18 729
  • 364
  •   1
Отговори
# 195
  • в гората
Който не е успял днес да заповяда утре!

Има място и за децата, сами сме в залата Wink. Става и за колички - на партера като се влезне от главния вход, плътно вляво в дъното. Останаха много неща, а и цените ще паднат утре Wink, така че не се колебайте ами идвайте на разходка с шейните до НДК! Hug

# 196
  • София
Линда разхождам са с твоите гащи Simple Smile
И мисля да си лягам, стига ми толкоз будуване. Поствам малко снимки, обещавам утре си настроя Практиката Simple Smile

http://217.75.147.147/staff/bazar/

# 197
Аз също ходих днес до базара в НДК.Наистина имаше много хубави неща.Ето и аз ще се отчета:на малкия взех или /по-точно той веднага го съзря и го грабна/един мотор на Maisto.Страхотен е,толкова му се радва,че на обяд е спал с него гушнат.Показва го на всички в къщи,че даже и на едно приятелче съседче,а в понеделник иска да го носи в градината #Crazy newsm78.На малката принцеса купихме рокличка сукманче подходящо за това време,идеално и е по размер  и много и отива.Веднага го облече и се фръцка с него в момента пред огледалото LaughingВзех си календари,картичка,а за мама...не успях защото трябваше да се прибираме,но утре ако мога пак ще отскоча Partyнаблизо съм!
Момичета гледах репортажа ви по БТВ,преди малко а също и вчерашното предаване newsm10 smile3525

# 198
Браво мами! smile3501
Страхотно базарче беше!Днес отидох доста късно и не видях много,ама все пак си купих няколко нещица.Утре няма да мога да дойда ама ви пожалавам УСПЕХ!

# 199
  • София
Чак сега успях да седна на компа и бързам да напиша, че базара е страхотен. Наистина има за всекиго по нещо. Аз взех на Бобо страхотен ватиран комплект в синьо и бяло от Спаска   bouquet Още щом го видях ми останаха очите - малко ще ни е голям, но за пролетта е идеален. Взех и един коледен свещник с 2 малки ангелчета върху книга, но не видях какво пише на етикета  Embarassed Исках да си купя още толкова неща, но финансово сме много зле в момента и се ограничих само с това. Ще се радвам ако всичко се продаде. В репортажа по БТВ видях, че 2 от комплектчетата, които дадох са се продали и ми стана едно хубавоооо. Момичета пожелавам ви утре всичко да се изкупи  Hug

# 200
  • в гората
Линда разхождам са с твоите гащи Simple Smile
И мисля да си лягам, стига ми толкоз будуване. Поствам малко снимки, обещавам утре си настроя Практиката Simple Smile

http://217.75.147.147/staff/bazar/

Лелееее, хората кой знай какво ще си помислят. Laughing Ама нека си мислят и изгарят от любопитство - ако дойдат утре ще имат възможност и те да си вземат от прословутите гащи! Нови новенички, ей. Wink

А, снимките са малко бай на негри в тъмна нощ, ама и на тях сме благодарни! bowuu

# 201
  • София
ми оператора е заплес, ама утре ша го инструктирам ... а и кат са наспи хубаво таз нощ ще е свежарка Simple Smile
Първото нещо дет се купи на базара беше един дънков комплект на Дияна, /me е доволна. А  гледам, че и картичките ни се поизкупиха. Мноо убав тийм сме Simple Smile Аре лека народе ... че Весето ша ма буди и ша ма чака.

# 202
Утре ще дойда пак и аз да върна 2-те чанти с дрехи, които взех в моята кола Wink. Сега звънях на Линда, но може би е много късно.
Хайде до утре и да кажа на тези, които не можаха да дойдат днес, смело да пазаруват утре. Има много хубави и нови неща, просто трябва хубаво да разгледате, защото не за всичко има закачалка и отделно място.  Grinning

# 203
Mного хубави неща имаше newsm10 И аз взех на Викито якенце в тъмно синьо плюшено от Спаска. Имаше много нейни дрешки. А, картичките са много оригинални- произведения на изкуството.Браво момичета! Виждам от снимките на АнМари, че е имало проходилка.Явно по-късно е пристигнала. Каква е? Искам да взема за племенника.

# 204
Браво ,момичета за идеята ви!  bouquet
Аз не мога да дойда ,но искам да ви помоля да се помисли по въпроса как можем да участваме в базара и ние дето не сме от София? newsm78
Иначе ви желая успех на каузата  Hug Hug Hug

# 205
  • София
Аз пък купих на Стела един дънков гащиризон,отдолу на крачолите с къдрички и апликации,но нали съм заплес не рабрах на кой е Embarassed.
Много е готин Grinning

# 206
  • Варна
Искам и във Варна такъв базар Crossing Arms

# 207
  • Букурещ
Поздравленията ми са за всички Simple Smile
Малко трудно ви намерих, но важното е че ви открих Simple Smile
Страхотно е това, което правите!

# 208
  Браво, гледах репортажа,жалко че не се е продало всичко, но нали и утре ще има базар, дано се продата повече неща, стискам палци.   

Нямах никаква възможност да дойда, бях на работа цял ден, защото покрай стачките се оказа, че и аз трябва да стачкувам в къщи и сега събота и неделя, ни се отелва вола.

Кога ще се събират дрешки и обувки пак, имам три чивта ботущи на Димана и разни други дрешки, да знам за кога да се подготвя.
 Друго се сетих да попитам, имали нужда от детско бельо(сигурно има Tired), открих зо нас едно магазинче, където продават на едро много хубави детски комплекти, гащи и потник с щампи, на едро са 1.75 лв(може да са поскъпнали предколедно, но едва ли е с много), така че мога да купя.

# 209
Поздравленията ми са за всички Simple Smile
Малко трудно ви намерих, но важното е че ви открих Simple Smile
Страхотно е това, което правите!

За съжаление мястото наистина е доста трудно откриваемо Sad Пак да кажа - търсете, не се отказвайте! Grinning

Офф. Лиорена, съжалявам, че не сме се запознали:ooooh: Аз бях там почти целия следобед, но съм те пропуснала явно...

Общи условия

Активация на акаунт