Bon Jovi ... за някои от нас, една детска мечта ще стане реалност :)

• 82 938
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от мен Simple Smile Аз все още не съм мама, но затова пък съм фен на най- великата група Simple Smile))
Та... искам да питам- има ли някой, който ще ходи и в Истанбул, и в Букурещ и как мисли да съчетае двете пътувания?
Аз преди тези два концерта ще правя още един тур- Загреб, Дрезден, Мюнхен, но за него вече всичко съм планирала и закупила самолетните билети Simple Smile
Остава ми да измисля втората по- близка част, която се оказва може би по- "куца", защото се оказва, че за Истанбул предлагат екскурзии, които се връщат на 10-ти, а аз тогава искам вече да съм в Букурещ Simple Smile Питат ме само защо искам да гледам и двата концерта, не било ли иедно и също Simple Smile))
Досрамя ме да им кажа, че вече съм ги гледала 5 пъти и мисля да ги гледам поне още толкова Simple Smile))

# 121
  • София
Определено благородно ти завиждам  Hug
Едва ли обаче, повечето ще могат да си позволят повече
от един концерт.
Аз един концерт да видя и ще съм доволна  Heart Eyes

# 122
Здравейте и от мен Simple Smile Аз все още не съм мама, но затова пък съм фен на най- великата група Simple Smile))
Та... искам да питам- има ли някой, който ще ходи и в Истанбул, и в Букурещ и как мисли да съчетае двете пътувания?
Аз преди тези два концерта ще правя още един тур- Загреб, Дрезден, Мюнхен, но за него вече всичко съм планирала и закупила самолетните билети Simple Smile
Остава ми да измисля втората по- близка част, която се оказва може би по- "куца", защото се оказва, че за Истанбул предлагат екскурзии, които се връщат на 10-ти, а аз тогава искам вече да съм в Букурещ Simple Smile Питат ме само защо искам да гледам и двата концерта, не било ли иедно и също Simple Smile))
Досрамя ме да им кажа, че вече съм ги гледала 5 пъти и мисля да ги гледам поне още толкова Simple Smile))

Май само тези дето не сте мами ще си го позволите това  Wink Laughing
С най-добри чувства го казвам! Hug Peace
Сестра ми ще ходи в Атина и Букурещ, по принцип искаше и Истанбул, но не знам дали със сигурност ще ходи и там.
Тя се е ориентирала към самостоятелни пътувания, не с организирани екскурзии.

П.П. май сме се срещали и в един друг форум   Wink

# 123
Тази фирма ми каза днес, че ако се съберем 7- 8 човека, е възможно да ни организира пътуване за Истанбул и Букурещ за петък, събота и неделя. Всъщност аз ги помолих за такъв вариант. Така, че ако на някой му се обикалят Балканите за 3 дни, дори и да не ходи на концерт, а просто ей така за "гъз път да види"... Simple Smile))

http://www.nasamnatam.com/ekskurzia/8_mi_iuli_KONCERT_NA_BON_JOV … OFERTA-34356.html

# 124

Здравей, благородно ти завиждам, че имаш шанса да посетиш толкова концерти. Аз също не съм мама, но този брой няма да мога да го стигна  Simple Smile Wink Ние с мъжа ми имаме билети за Букурещ, но аз го измъчвам и за Загреб, уж за сега, ако не дай си Боже не стане нещо, ще имам подарък (за всички предстоящи ми празници до края на годината  Whistling Praynig), билет за Diamond Ring-а за концерта във Загреб, но той няма да присъства на самия концерт. Дано стане  Praynig Praynig Praynig Praynig В коя зона си се ориентирала за там? Аз уж гледах за вариант самолет, но на нищо изгодно не съм попаднала. С коя самолетна компания ще пътуваш до Загреб, и как стои въпроса с цените и датите.

Между другото явно я вярно, че концерта в Истанбул, ще е част от рок фест, това означава ли, че ще изпеят 6-7 парчета и довиждане?!

# 125
В Истанбул ще си бъде пълен концерт и притежателите на DC, GC и VIP билети ще могат да гледат целия фест.
Иначе в Загреб съм в diamond circle, но билетът ми е взет през фенклуба и излезе към $180. Докато през сайта на Ивентим- Хърватска излиза 2000 куни, което е към 530 лв. Затова може би по- евтино ще ти излезе да си вземеш diamond circle в Истанбул. Там е 500 турски лири, което е малко под 500 лв.
http://www.biletix.com/event.htm?id=MLBON
До Загреб ще пътувам със самолет, защото искам да гледам Стинг тук на 7-ми, а и защото тоя път съм се влачила вече по него Simple Smile Билетът не е евтин- 180 евро в едната посока със чешките авиолинии, защото той ми е най- удобен. Има още два варианта, ще ти ги напиша малко по- късно Simple Smile

# 126
Единия вариант с Malev:

Sofia to Zagreb

Flight 1    Tuesday, June 07, 2011

Departure:    05:50    Sofia, Bulgaria - Sofia, terminal 2
Arrival:    06:05    Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2B
Airline:    Malev Hungarian Airlines MA835    
Aircraft:    Boeing 737-600

Fare type:    Smart choice/Economy Restricted

Change of plane required. Time between flights : 2:45.

Flight 2    Tuesday, June 07, 2011

Departure:    08:50    Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2B
Arrival:    09:50    Zagreb, Croatia - Pleso
Airline:    Malev Hungarian Airlines MA470    
Aircraft:    Embraer EMB-120 Brasilia

Zagreb to Sofia

Flight 1    Friday, June 10, 2011

Departure:    19:05    Zagreb, Croatia - Pleso
Arrival:    20:05    Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2B
Airline:    Malev Hungarian Airlines MA473    
Aircraft:    Embraer EMB-120 Brasilia

Change of plane required. Time between flights : 3:15.

Flight 2    Friday, June 10, 2011

Departure:    23:20    Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2B
Arrival:    01:35 +1 day(s)      Sofia, Bulgaria - Sofia, terminal 2
Airline:    Malev Hungarian Airlines MA834    
Aircraft:    Boeing 737-600

*
      Legend:
    *
      EUR = Euro,
    *
      BGN = Bulgarian Lev

price
travellers         flights         taxes         traveller fee                 
1 adult(s)    x    (99    +    114    +    10)    =    223 EUR         (436 BGN)
total for all travellers         223 EUR         (436 BGN)

# 127
Втори вариант за малко над 200 лв. в двете посоки и една нощувка в Дортмунд:

Wizzair София- Дортмунд
Easyjet Дортмунд- Загреб и обратно

София - Терминал 1 »
Дортмунд
дата: Вт. 07 Юни 11
клас цена: Web
полет: W6 4331
излитащи: SOF 06:10
пристигащи: DTM 07:45
1 Възрастен: 38.98 BGN

price: 38.98 BGN
Дортмунд »
София - Терминал 1
дата: Нд. 12 Юни 11
клас цена: Web
полет: W6 4332
излитащи: DTM 08:30
пристигащи: SOF 11:55
1 Възрастен: 59 BGN

price: 59.00 BGN
обща цена 107.98 BGN

Flight
Dortmund to Zagreb

* Dep 07 June 2011 08:55
    * Arr 07 June 2011 10:40
    * Flight 2457
    * 1 Adult
    * 1 x €23.99

Flight
Zagreb to Dortmund

* Dep 11 June 2011 09:20
    * Arr 11 June 2011 11:05
    * Flight 2458
    * 1 Adult
    * 1 x €24.99

Total flights and options for all passengers:
€48.98

# 128
В Истанбул ще си бъде пълен концерт и притежателите на DC, GC и VIP билети ще могат да гледат целия фест.
Иначе в Загреб съм в diamond circle, но билетът ми е взет през фенклуба и излезе към $180. Докато през сайта на Ивентим- Хърватска излиза 2000 куни, което е към 530 лв. Затова може би по- евтино ще ти излезе да си вземеш diamond circle в Истанбул. Там е 500 турски лири, което е малко под 500 лв.
http://www.biletix.com/event.htm?id=MLBON
До Загреб ще пътувам със самолет, защото искам да гледам Стинг тук на 7-ми, а и защото тоя път съм се влачила вече по него Simple Smile Билетът не е евтин- 180 евро в едната посока със чешките авиолинии, защото той ми е най- удобен. Има още два варианта, ще ти ги напиша малко по- късно Simple Smile

Ти си цяло съкровище!  Hug  Simple Smile
Благодаря ти за изчерпателният отговор и цялото инфо!
Заинтригува ме това с билета ти за Diamond Ring-а и цената му! Дооооста изгодно! Като каза, че си го купила през фен клуба, има ли някакъв шанс и аз да успея да се сдобия с билет от там или процедурата е по-сложна отколкото си мисля. Имам регистрация в официалният им сайт принципно, но май от там няма как да си оредя по-евтин билет? Всъщност как стоят нещата с фен клуба? Благодаря предварително!
П.С. Ако успея да си взема билет, ще ми е приятно (ако имаш желание), да отидем заедно на самият концерт!

# 129
За съжаление билети през фенклуба вече няма, изчерпват се много бързо след пускането им, което беше доста отдавна. А иначе регистрацията там струва $50 за една година. Прави се през сайта им, плаща се с кредитна карта, няма нищо сложно в самата регистрация. Билетите, закупени оттам ти дават предимство за ранно влизане на концертите, защото се пускат първо хората от фенклуба. Принципно обаче вече няма никакъв смисъл да се регистрирваш, защото са продадени всички билети за концертите от турнето.

# 130
За съжаление билети през фенклуба вече няма, изчерпват се много бързо след пускането им, което беше доста отдавна. А иначе регистрацията там струва $50 за една година. Прави се през сайта им, плаща се с кредитна карта, няма нищо сложно в самата регистрация. Билетите, закупени оттам ти дават предимство за ранно влизане на концертите, защото се пускат първо хората от фенклуба. Принципно обаче вече няма никакъв смисъл да се регистрирваш, защото са продадени всички билети за концертите от турнето.

Знаех си , че има някаква уловка  Rolling Eyes Е здраве да е!! Аз все пак не съм се отказала от този билет, дано успея да си го взема!! Това със ранното влизане на членове на фен клуба ме навежда на мисълта да не си правя много илюзии, че мога да бъда много напред?!  Confused А това, което чета в сайта им, че за имащите билет в DC има разни предметни сувенири и примерно осигурени парко места, това пак ли се отнася за фен клуба? Изобщо как протича мероприятието  Simple Smile - ти като една от малкото щастливки посетила доста техни концерти, ако не ни "светнеш" и не ни кажеш дреболийките, които трябва да знаем, няма кой  Wink Simple Smile Предполагам, че ще бъде интерсно за доста членове на групата.

# 131
Ако имаш само билет, дори и да е взет от фенклуба, дори и да е за diamond circle- той е само билет и единственото ти предимство е ранното влизане. Другото се води Package и този пакет включва тези дреболийки, за които си чела, но обикновено цената му е доста по- висока от само билета. В никой от пакетите НЕ се включва обаче meet & greet, какъвто имат навика да правят например Mettalica. Можеш да пресрещнеш някой от групата само, ако знаеш хотелът им например, както се знаеше миналата година в Лондон, но аз нямам търпението и желанието да вися така пред хотели Simple Smile Другият вариант е да имаш много парички и да си платиш за някоя от благотворителните вечери, които Джон организира за фондацията си Simple Smile Това е общо взето Simple Smile

# 132
http://superdeal.bg/offer.php?id=46

Аз вече си има билети за Истанбул.  Laughing

# 133
Ако имаш само билет, дори и да е взет от фенклуба, дори и да е за diamond circle- той е само билет и единственото ти предимство е ранното влизане. Другото се води Package и този пакет включва тези дреболийки, за които си чела, но обикновено цената му е доста по- висока от само билета. В никой от пакетите НЕ се включва обаче meet & greet, какъвто имат навика да правят например Mettalica. Можеш да пресрещнеш някой от групата само, ако знаеш хотелът им например, както се знаеше миналата година в Лондон, но аз нямам търпението и желанието да вися така пред хотели Simple Smile Другият вариант е да имаш много парички и да си платиш за някоя от благотворителните вечери, които Джон организира за фондацията си Simple Smile Това е общо взето Simple Smile

Mr. Green Simple Smile
Значи какво се оказва, че ще дам 500+ кинта за билет и до там, само дето ще бъде в DC, няма шанс да ги видя по отблизо, защото първо ще пускат членове от фен клуба, а и няма шанс дори и сувенирче да си имам за спомен, хихи  Naughty Simple Smile Какво да се прави  Sunglasses Може би все пак ще се прецакам  Embarassed Simple Smile

# 134
Прецакай се Simple Smile Заслужава си!

Общи условия

Активация на акаунт