Bon Jovi ... за някои от нас, една детска мечта ще стане реалност :)

• 82 837
  • 1 194
  •   1
Отговори
# 105
  • София, България
Привет, зачетох се в темата. И на мен ми е детска мечта, и ако беше в Бг щях да отида със сигурност "на първия ред"  Wink Но предвид обстоятелствата  preggo това турне може би ще го пропуснем. Загреб е най-близо, нали? Но доколкото разбирам билетите са свършили  newsm78 На коя дата е?

# 106
Най-близко са Истанбул и Букурещ, те са съответно на 8-ми и 10-ти юли! Загреб е на около 800 км. от София.

# 107
Мюнхен може също да е вариянт. Има евтини полети до там. Там ще са на 12.06. Билетите са от 60 евро и има още. За Дюселдорф (и за там има евтини полети ) са от 41 евро билетите/13.07. Някъде искат застраховка билет при поръчването още към 3,40-5 евро допълнително.

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 12:40 от daamane

# 108
  • София, България
Супер, ама както и да го мисля, ние май ще пропуснем тая година  Cry Има ли някакви шансове за догодина, или такива турнета се правят веднъж на няколко години само  newsm78

# 109
Цитат
Има ли някой друг от вас, който да си е купил билет за вип ложите или да е бил на този площад и да е виждал как изглеждат тези трибуни? Много ме притеснява, че ще е много далече от сцената и нищо няма да се вижда   Сега остава да се организира престоя там. Мислим да пътуваме със собствен превоз.

Ние си купихме билети за ВИП зоната. Виж на предната страница съм сложила линк към снимка на площада от концерта на АС/ДС, мисля, но не съм много сигурна. Това в края на снимката в ляво са ВИП зоните. По същия начин се очаква да бъде площада и за концерта на Бон Джови.

Поне няма да съм единствената българка, която ще се дере из тия випове  Rolling Eyes Wink
Дано само да не цари някакъв снобизъм из випа, че ще стане много грозно, аз съм се настроила да се вихря хаха  #Crazy #Crazy Къде из вип-а са ви местата, ако не е тайна, разбира се!?
Иначе и аз я знам тази снимка от концерта на AC/DC, и имах някакво предчувстие, че става въпрос за същото разположение. Имах някакви надежди да е по-близо до сцената, ама цън  Close Close
Случайно чувала ли си да има някакви преференции, за имащите билет за тези зони, или аз пак се вкарвам в някакви филми  Embarassed Thinking  ?

# 110
  • София
Много странно ... в официалния сайт пише,
че билетите за Истанбул са продадени  Shocked
Е как, като те изобщо не са пускани в продажба ???
Явно наистина няма да има концерт там  Cry

# 111
# 112
  • София
Последната информация от сайта на Bon Jovi е,
че концерта ще се състои на стадион Turk Telecom Arena.
Това е стадиона, на който Галатасарай играе домакинските си мачове
и е с капацитет 70 000 зрители.
Билетите се пускат в продажба на 18.03.2011 ... демек днес.
Явно до сега са преговаряли и проблема е бил, че не искат в зала може би  Rolling Eyes

# 113
Както се очертава аз най-вероятно ще съм фалирала около датите на концертите и обмислям ваиранта за едно ходене до Букурещ и обратно буквално само за концерта и след това обратно за София, без преспиване и с много Редбул  ooooh!
Доста е вероятно дори да събирам група от форума "Бедни фенове на Бон Джови", която да пътува с мен. Преди години така се запознахме с Dragon's bride - ходихме до Каварна на Били Айдъл  Mr. Green

# 114
  • Belgium
Пачикрак, ако събира група фалирали фенове на Бон Джови, борй ме и мен  Wink

# 115
  • някъде ... тук ...
Вече си имам билет за Букурещ. Златото само ще го играе шофЕр, щял да си търси бирария в околностите на площада.

# 116
  • София по рождение
Пачикрак, ако събира група фалирали фенове на Бон Джови, борй ме и мен  Wink

Joy и аз мога да севключа

# 117
  • Brokenpromiseland
http://evropro.org/originalniyat-muzikalen-turizam-i-za-bon-jovi-v-bukurest/

"Цената на цялата услуга (пътуване от Русе до Букурещ и обратно) – 15 лв. за едно лице. Цената  на пътуване в едната посока е 10 лв. за едно лице."

http://europatravel.bg/bg/news/bon-jovi-concert

""ЕВРОПА ТРАВЕЛ" ООД предлага на своите клиенти ТРАНСПОРТ ЗА КОНЦЕРТА

НА BON JOVI НA 10.07.2011 г. В БУКУРЕЩ!!!

ЦЕНА 25 ЛЕВА - ОТИВАНЕ И ВРЪЩАНЕ!!!"

http://www.carpediemtravel.bg/concerts/183--bon-jovi-.html

# 118
pachikrak  Определено можем да се съберем  група на бедните фенове  и да заминем дружно Simple SmileSimple SmileSimple Smile Оххх как ми се ходи ......... Cry Cry newsm78

# 119
  • София
Алелуя  Hug Hug Hug
Излезнаха билетите за Истанбул  Heart Eyes
Цените са повече от приемливи   Grinning
Освен това, първите 5000, закупили
билети за категориите
Diamond Ring
Sahne Önü
VIP
ще могат да видят останалите групи от фестивала,
сред които Judas Priest & Whitesnake БЕЗПЛАТНО Simple Smile