LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 598
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
МОМИЧЕТА, имам важно съобщение

По имейлите се разпространява имейл, в който ви пишат от пейпал, че сте направили транзакция за голяма сума пари, и си изглежда досущ като истинския пейпал и отдолу има едно кенсъл транзакшън НЕ СЕ ЛОГВАЙТЕ ТАМ. Изглежда досущ като началната страница на пейпал, НО НЕ Е. По този начин може да ви източат картата... Аз бях получила на моя имейл и до сега на юруш сменях пароли и писах на пейпал да ми блокират акаунта!...

Моля разпространете го на когото можете!!!

# 151
  • Пловдив
само на мен ли не ми отваря сайта, гледам давате линкове  Sad

# 152
  • pomorie
Някой да има този панталон ELOOS да ми каже отговаря ли си на  номера ? Hug
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-slim-en-gabardine-stretch … minipdp=undefined
аз го имам в сиво много е хубав-отговаря си номера има еластичност Peace

# 153
Здравейте момичета!!! Аз напоследък не успявам да следя темата и изпускам много, но ...  та може ли някоя добра душа да даде реф. номер на това якенце
Електронните каталози не са активни вече или грешката е само при мен?

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 19:28 от бейлис

# 154
Здравейте момичета!!! Аз напоследък не успявам да следя темата и изпускам много, но ...  та може ли някоя добра душа да даде реф. номер на това якенце
Електронните каталози не са активни вече или грешката е само при мен?
5810825
Електронните каталози не са активни. Това е референтен номер от снимани каталози.
Между другото, якето може да се намали от сайта, с референтния номер мисля че не може. Пробвай кодовете 20/33

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 20:10 от Петя БГ

# 155
  • София
Искам да попитам за тези кецки. Погледнах отзивите в сайта, ще съм благодарна за други такива!  Hug Намаляват се с Бенсимона, бтв.  Peace

# 156
  • София
Здравейте, момичета.
Може ли някой да ми съдейства с реф. номер от хартиен каталог за този сутиен

На кръглите цени беше 7Е, поръчах един за проба и това се оказа най-хубавия сутиен, който съм имала до сега. Искам да си взема и друг цвят и разбира се, ако е възможно да го намаля  Laughing

# 157
  • София
Получих днес това яке http://www.laredoute.fr/vente-parka-2-en-1-enfant-garcon.aspx?pr … lp&pos=21_n_n Доволна съм, хубаво е, отговаря си точно на номера - взех 108, малчо е точно толкова и му е добре и на ръкавите и на дължина, топло е. С бенсимона тогава се намаляше от намалената цена. Peace

# 158
Благодаря, Петя БГ за номера, но няма да стане тази дето я мисля... жалко
  bouquet

# 159
  • Пловдив
само на мен ли не ми отваря сайта, гледам давате линкове  Sad

И при мен не се отваря. Днес успях с Гугъл хром, но сега вече не става......  newsm78

# 160

При мен си се отваря с Mozila  Peace

# 161
Момичета, аз имам малко страничен въпрос и по - точно към притежателите на Виза карта (без значение банката). Сега си гледам извлеченията през интернет банкирането и гледам че транзакциите от теглените пари от Евро в лева са на курс около 2 лв., в зависимост от различните дни, т.е. не е на 1.955- 1.96 а около 2 лв. и така при по-големи суми в Евро си има една съществена разлика..И при вас ли е така? Сета звънях в Пощенска от където ми е картата и те ми обясниха че при този тип транзакции курса се определя от ВИЗА ЕВРОПА и е международен курс .. newsm78

# 162

Моля ви за отзиви относно размера на тази коледна пижама: http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-noel-bonnet-bebe-garcon.asp … documentid=344710 за другата се писа много, но за тази нищо не видях.
Ето размери на р. 81:
- дължина от рамото до петата- 70 см.;
- ширина под мишниците- 31 см.
Ако ви трябват и други размери ще дам Simple Smile

# 163
  • Варна
Момичета,от кои дати получавате поръчки?Искам да се ориентирам как вървят доставките,защото днес направих запитване към DHL за поръчка пусната на 28,10 а госпожата ми е отвърнала така :Благодарим Ви, че използвате услугите на DHL!

Вашата пратка  от La Redoute France ще бъде доставена на адрес незабавно след пристигането й в България.  Ориентировъчното време е 5 работни дни от датата на изпращане, не се включват съботни, неделни дни и национални празници.

При необходимост ще се свържем с Вас за уточнение адреса за доставка.

В случай на допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на телефони: 02/93094 (за София)  или 0700 17 700 (на цената на един градски разговор - за избиране от цялата страна).

Ами,струва ми се 5 работни дни са минали вече,а тя май дори не е в България  newsm78

Всички поръчки ли се доставят от DHL?От кога е това?

# 164
  • Все на втория етаж
Аз отварям линковете с експлоръра без проблем.

Имам многоцветната рокля и съм много доволна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт