LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 611
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Влизам да похваля тази ризка    http://www.laredoute.fr/vente-chemise-denim-delave-pressionnee.a … =1&pos=59_n_n  Страхотна.Стой точно като на снимката  мек и приятен плат и си отговаря на размера,а с Бенсимона и се понамали и цената.

Последна редакция: сб, 06 ное 2010, 00:10 от desuri

# 136
  • StZ
Аз звъних днес на ДНЛ, но ми казаха само колко поръчки са ми доставили до сега, а една ми липсва от 22.10 и нищо не могат да кажат за нея.
Какво да им пиша, че да намерят точно нейния номер за проследяване някой знае ли?
датите при тях са дата на тръгване от Ла редут, не когато е създадена поръчката Thinking

# 137
Аз звъних днес на ДНЛ, но ми казаха само колко поръчки са ми доставили до сега, а една ми липсва от 22.10 и нищо не могат да кажат за нея.
Какво да им пиша, че да намерят точно нейния номер за проследяване някой знае ли?
датите при тях са дата на тръгване от Ла редут, не когато е създадена поръчката Thinking

Спокойно, изчакай. Аз имам една от 22-ри, която днес е в София и тепърва ще идва насам, докато поръчка от 26-ти я получих вчера.  Peace Зависи кога е пусната. Ето, моята от 22-ри например, си спомням, че се позабави с фактурирането, т.е. обработена е по-късно и респ. пратена.

# 138
Какъв номер дънки и пуловер да поръчам при Х-93, Т-72, ГО-90. Лятото си бях поръчала от едноевровите панталони на Актив 36 номер и ми заспаха-това за ориентир.
А относно поръчките аз имам от 19.10, която не е пристигнала и ДЧЛ нямат никаква информация за нея, а друга от 19.10 направена 5 минути по късно от първата дойде на 26.10. и една от 21.10, която  дойде на 30.10. Но с този ДЧЛ май ни разглезиха и сега си искаме поръчките от днес за вчера ако може Joy  Joy  Joy

# 139
  • Варна
Най-вероятно ще пристигне по пощата.Аз имах 2 поръчки от 22.10 и едната пристигна по пощата, а другата чрез DHL  Grinning

# 140
Разбрах, че това е коментирано, но не намерих нищо
http://www.laredoute.fr/vente-manteau-court-50-pourcent-laine.as … ross%20sell%20pdp
Ако може някакви отзиви за качество и размер. Ще поръчвам L-ка. За съжаление докато се наканя днес да поръчвам свърши....
И да питам /хвърлящите боб/, като ми го дава от днес че е изчерпано, възможно ли е да го заредят пак, или да не се надявам?

Получих го вчера (XXL) отговаря си номера и е по-хубаво отколкото изглежда.

Мерси, успях да пусна L.

# 141
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3381411
Код "червено" обявиха в "Български пощи"
по-долу в текста пише, че това се отнася и до куриерските фирми
Ще има известно забавяне на пратките, предполагам.

# 142
  • София
Какъв номер дънки и пуловер да поръчам при Х-93, Т-72, ГО-90.
Това са моите мерки  Laughing Дънки и панталони винаги 36, от детското 162, рядко 168. Пуловер, блузи, потници 36 или 38, якета 38, по-трудно е с двойните номерации, но взимам 38/40, някои 34/36 ми стават, но малко ми опъват на бюста. Пак зависи дали имат еластичност, дали са уголемени/умалени,от кройката и т.н.

# 143
да не би да е почнало предколедното намаление,гледам има цени  намалени със 60% Shocked

# 144
В Русе са, чакали да им се обадя да сменим адреса. Поръчката е от 28.10.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 16:11 от EVIQ

# 145
да попитам само приема ли сайта дебитни карти на Виза електрон,да зная дали да се регистрирам изобщо.
Благодаря

# 146
  • София-Младост
да попитам само приема ли сайта дебитни карти на Виза електрон,да зная дали да се регистрирам изобщо.
Благодаря
Зависи от банката по-скоро, имам две визи едната само я приема.

# 147
Здравейте момичета,
http://www.laredoute.co.uk/zipped-fleece-jacket.htm?ProductId=324180719&t=6
http://www.laredoute.co.uk/fleece-trousers.htm?ProductId=324180718&t=6
Този Adidas някой има ли го, че ме навиват да го поръчам, а аз доста се чудя.

# 148
Какъв номер дънки и пуловер да поръчам при Х-93, Т-72, ГО-90.
Това са моите мерки  Laughing Дънки и панталони винаги 36, от детското 162, рядко 168. Пуловер, блузи, потници 36 или 38, якета 38, по-трудно е с двойните номерации, но взимам 38/40, някои 34/36 ми стават, но малко ми опъват на бюста. Пак зависи дали имат еластичност, дали са уголемени/умалени,от кройката и т.н.

Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 149

Първата я имам, но във варианта "многоцветен". Много съм доволна - стегнато, хубаво трико.  Peace Дъщеря ми я носи с кеф!

Втората е плетена - мекичка,имам многоцветната,доволна съм,отговарят си,поне моето момиченце е слабичко и е ок.

Някакви клинове се коментираха малко по-назад,но не помня за кой точно ставаше въпрос,че е хубав и стегнат    Praynig

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 18:28 от jerry

Общи условия

Активация на акаунт