LaRedoute.fr - 179 - Всичко за поръчката!

• 43 377
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Коледната рокличка ми се струва малко оголемена,а чаропогащника имам 23-26.Ако искате ще меря.Малката носи 23 номер.С малко е голям,но по малкия номер ще й е къс

# 541
anny_  ако не ти е проблем би ли ми измерила дължината и от чаталчето до края на тези които си взела за да си поръчам за малките Simple Smile
Н_а, бях излязла, затова чак сега пиша  Blush
Нашият е един на райета цикламено, оранж, розово, сиво не ми се рови да го търся).
От горе (каланчето) до петата е 40 см, може да се разпъне до 70, но едва ли и като се обуе; от чатала до петата е 28/29 см, рапъва се до 38/39 см
Стъпалото е 13 см, разпънато 18/19 см

Моята малката сега я мерих, от чатала до стъпалото е 30 см
Но чорапогащникът в никакъв случай не и виси, стои широк или подобно - точно си е!

# 542
em4e. не си ли малко нахална ,не може ли да си преставиш как седи тази каишка ,че занимаваш ева  ,  в крайна сметка това са безплатни подаръци ,всички останали се ориентират по снимка

# 543
  • София
извинете момичета, да попитам това подлежи ли на намаляване с някакъв код, аз пробвах с бенсимона само де  Embarassed
http://www.laredoute.fr/vente-veste-zippee-zendel.aspx?productid … =1&pos=57_n_n
но понеже гледам, че знакът е някакъв по-особен S comme sport и се чудя изобщо има ли смисъл да се занимавам  Confused

# 544
Благодаря anny Hug

Мога ли да помоля mamaevinka  да добави снимка в албум4ето с подаръците на 4асовника с бялата каишка как то4но се кръстосва на ръката.....благодаря предварително  Praynig
Ето я снимката на часовника с кръстосани каишки как стои  Peace

Ами той е на синята каишка, а не на бялата  Confused
Ами писах и на лични на Ева да го сложи на бялата каишка и да качи снимка, наистина няма такава  Rolling Eyes. Също ако може и на полареното сако да видя облечено как стои и чантата Бенсимон на рамо, за да преценя и аз дали си заслужава да я дебна  newsm78 И купичките не мога да преценя какъв размер са, ако може да ги сложи до шише с минерална вода например  Praynig За тези става въпрос  Peace
Според мен това горе е майтап   Crazy

Получих това яке - http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille.asp … =1&pos=13_n_n

за 4 год. дете - много е хубаво

# 545

Сгъваема е, става на куфарче, лесно за транспортиране, съдържа 20 мега -тухлички (или както там се наричат), някакви специални части, 1 кола и 1 човече, можеш да си купиш пакет от още 80 тухли отделно.
Нямам я, но и аз и се чудя, изглежда ми удобна

Имаме тази http://www.laredoute.fr/vente-table-d-activites-reversible.aspx? … p;cssrc=crosssell и съм много доволна (по-скоро детето ми и другите деца, които са си играли с нея) , и въпреки че сигурно съм единствената, която я е купила на редовна цена, и доставка даже си платих, пак съм доволна ... пиша го, понеже имаше въпроси и за нея по-назад в темата

em4e. не си ли малко нахална ,не може ли да си преставиш как седи тази каишка ,че занимаваш ева  ,  в крайна сметка това са безплатни подаръци ,всички останали се ориентират по снимка
мисля, че ем4ето е по-скоро иронично-саркастична Simple Smile макар че на първо четене изглежда доста сериозна  Peace

# 546
Коледната рокличка ми се струва малко оголемена,а чаропогащника имам 23-26.Ако искате ще меря.Малката носи 23 номер.С малко е голям,но по малкия номер ще й е къс
Ако може размер на коледния чоропогащник 23.

anny_   благодаря много Hug

# 547
  • София
em4e. не си ли малко нахална ,не може ли да си преставиш как седи тази каишка ,че занимаваш ева  ,  в крайна сметка това са безплатни подаръци ,всички останали се ориентират по снимка
Ето, аз уж да помогна   Confused , не вярвам Ева да откаже да сложи снимка, нали за това е албумът с подаръци  Crossing Arms

# 548
  • Плевен
Ако може размер на коледния чоропогащник 23.

anny_   благодаря много Hug
Прочети няколко поста по-нагоре Ани ги е дала...добре питате,ама и четете...

# 549
Morette, благодаря за отговора. на картинката ми изглежда добре , но дали това е комплектът от 20 или от 80 части?  newsm78

а другата масичка ми изглежда хубава, но скоро ще сме големи за нея ми се струва

# 550
  • София
Morette, благодаря за отговора. на картинката ми изглежда добре , но дали това е комплектът от 20 или от 80 части?  newsm78

а другата масичка ми изглежда хубава, но скоро ще сме големи за нея ми се струва
Ето този конструктор е съвместим с нея и е 80 части, в Тойса има и по 200 части, скоро взимах такъв.
Иначе и от мен един глас за масичката с двете лица, определено си заслужава  Peace

# 551
  • София...........
Някой дали има тези детски маратонки PUMA номер 25 или 26 да даде размер на стелката?

http://www.laredoute.fr/vente-baskets-drift-cat-iii-bebe-fille-e … =1&pos=16_n_n

# 552
em4e. не си ли малко нахална ,не може ли да си преставиш как седи тази каишка ,че занимаваш ева  ,  в крайна сметка това са безплатни подаръци ,всички останали се ориентират по снимка
Ето, аз уж да помогна   Confused , не вярвам Ева да откаже да сложи снимка, нали за това е албумът с подаръци  Crossing Arms
Май не те разбраха всички правилно  Mr. Green
Ами да ЕВА сигурно е длъжна да качва лични снимки на всички подаръци, и не само това, ами и с обяснение и снимков материал как и за какво се използват  hahaha
Ето личен пример как и за какво се ползват примерно кокотките
пъхаш разни неща http://media.snimka.bg/7375/021005652.jpg , печеш http://media.snimka.bg/7375/021005657.jpg и ядеш  Mr. Green
Ева да вземеш сега да преместиш часовника на другата каишка, че то така не може  Joy

# 553
[quote

Получих това яке - http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille.asp … =1&pos=13_n_n

за 4 год. дете - много е хубаво
[/quote]
A с какво го пусна, не ми достигат няколко цента до 39 евро Cry Cry?

# 554
  • иска ми се Варна през лятото
Имам поръчка от 28-ми, разбрах че идват с DHL, моля някой да ми помогне с тяхен актуален тел в Пловдив. Намерих няколко в нета, но или не работят или никой не вдига.
  bouquet
няма специален телефон за пловдив,аз звъня на 070017700 и там ми отговарят за всичко!Питала съм за телефон за Пловдив и те ми казват това е телефона.

Мерси много, свързах се.
Моля те, кажи, като се свърза какво ти казаха. На мен ми благодариха, че съм се обадила, че нямали никакви тел номера, а мноооого пратки и така не можели да ги доставят. Държаха се така, сякаш ще открадна нечия пратка, чумким така ги раздават. Ама като се има предвид, че моята пор е от 18.10, то май, май  newsm78. Не знаели № на товарителницата, да съм питала кастъм сървиса и т.н. Като пристигнела пратката при тях и тогава разбирали...  #2gunfire Офффф! Досега съм няммала проблем, вкл. и покрай вулкана  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт