МАРТенче рита с крачета, мама го вече усеща - тема 6

• 34 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте момичета   newsm51

Ina78 , много ме развълнува, честити сини гащи stork-boy  smile3525

Предишният ти пост все едно аз съм го писала , но в обратен вариант. newsm47

Вчера точно това споделих с мама Веси, че ми е много странно сега като чакам момиче, след двама юнака, как ще се гледаме Rolling Eyes

Миналата година когато кумата ми роди момиченце, отидох да ги видя, изявих желание аз да я преоблека, леле колко странна ми беше и се чудих защо, а то е било защото просто няма чурка newsm62

Твоят син ще бъде на татко момчето, а моята дъщеря на татко принцесата, само живи и здрави да сме, ще се оправим newsm10

# 646
Здравейте, тумбачетааа!!  Hug   bouquet  Как сте? Добре дошли и на новите тумбачета!  Hug

Commelina   - за Baby Einstein - издирих го  newsm44 хехе  Значи отиваш на  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.0  и в първия пост още раздела най-отдолу Мелодии и звуци са изброени. Цъкаш там и ти се отваря друг прозорец, откъдето да ги свалиш. Така вече трябва да стане  Wink Ако не - пиши.  Hug
и за обезщетението 2880лв - ох, дано си права и дано остане, че не са 100-200лв да ги прежалиш..  Rolling Eyes

за свекървите голяма тема тема се развихри, аз нямам какво да кажа, освен, че моята ме защитава в повечето случаи и е разбрана и ми е казала да си гледам детето и да не се връзвам на всеки за всичко, че после като ми разглезят и разболеят детето всички си тръгват, а аз оставам само с него.. и да не им позволявам да ми го щипят, мачкат и да ми го хранят с неща, дето аз не давам - да си държа на моето, казва тя.  Sunglasses  Засега покрай бременността не мога да кажа, че с нещо кой знае колко ми е помогнала, но не ми се и меси абсолютно никак, а и по-рядко се виждаме, не живеем заедно. Но съчувствам на онези "късметлийки", дето не са попаднали на разбрани свекърви..  Confused Оплаквайте се тук, ние ще ви успокояваме, то и без това като няма много-мног на кой друг да се оплачеш..  Confused

Ina78 честито момченце!!!  Hug Наистина е много вълнуващо, радваме се с теб!!!

Валари и jozyy бързичко да оздравявате!!   bouquet

Поздрави на всички и хубав ден от мен! Май временцето ще се пооправи, гледам...   Nature Partly Sunny

# 647
  • Пловдив
Commelina   - за Baby Einstein - издирих го  newsm44 хехе  Значи отиваш на  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446107.0  и в първия пост още раздела най-отдолу Мелодии и звуци са изброени. Цъкаш там и ти се отваря друг прозорец, откъдето да ги свалиш. Така вече трябва да стане  Wink Ако не - пиши.  Hug
Супер си, Магинка, става, работи си линка  Hug Довечера вкъщи ще ги разгледам и ще си ги сваля на домашния компютър Simple Smile
Между другото, не знаех, че има такава тема с детски песнички, трябва да почваме да ги разучаваме лека полека Wink

# 648
Добре дошли , нови мамчета!  bouquet
Женичка, направо е ужасно, че живеете 4 поколения в една къща. Няма ли начин да излезнете на квартира?
Ina78, честито момченце!!! HugВъзхищавам се на хора, които искат да имат повече от 2 деца. Peace Герои сте!

# 649
  • София
Благодаря за щъркелчето! Много е сладко! Поздрав за всички мамчета!

# 650
Здравейте   bouquet
Добре дошли на новите бременни  Simple Smile
Честито на всички разбрали пола на бебоците   bouquet
Аз днес бях на преглед. Малкия се развива добре отговаря си на седмиците.
Лекарката ми каза, че е заел много странна акробатична поза сложил си крака зад главата.
Ще си имам малка маймунка  Mr. Green
Най накрая успях да си отида и до Ямбол за да видя близките си. Майка усети бебока как рита и беше много щастлива.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:03 от Gladness

# 651
  • Стара Загора
Ina78,честито момченце-радостта ти е повече от заразителна  newsm44-толкова е хубаво с пълна къща.Аз и на две съм доволна,че като знам колко уговорки ми струваше да си извоювам второ...Добре че стана случайно,иначе и с едно можехме да си останем newsm68
Относно нашата проблемна баба-днес реших да взема нещата в свои ръце-в това семейство явно всички са свикнали да не предприемат нищо,когато има очевиден проблем-купих и пакет превръзки и сега с надежда очаквам да започне да ги ползва(от сутринта до сега пакета си седи до нея на леглото непокътнат,но и давам време да свикне с идеята ) Колкото до живота на 4 поколения в апартамента-крепи  ме надеждата,че ще е само до края на годината,просто като ги видя тези локви и като вляза в смрадливата кухня-полудявам,а още повече,когато малкия се прибере от ясла.Купихме си лятото апартамент далече далече(в Стара Загора,защото от работата прехвърлиха мъжа ми там) и тъкмо го оправихме,поръчахме мебели,наредих си багажа и мъжлето каза-връщай се в Ямбол да поработиш за по-хубаво майчинство,не ти ли стигат 2 години да си стоиш в къщи  Shocked-все едно тези две години седя и си бъркам в носа  smile3511 и все едно аз сама съм направила второто  smile3515.От 3 месеца на работа,аз съм един и половина в болнични заради прокървяването и в крайна сметка сме тук за едно голямо нищо-само ядове за мен и няколкомесечно ергенуване за него.

# 652
Женичка,
като те слушам и ми се реве...

# 653
  • София
Ina78,честито момченце-радостта ти е повече от заразителна  newsm44-толкова е хубаво с пълна къща.Аз и на две съм доволна,че като знам колко уговорки ми струваше да си извоювам второ...Добре че стана случайно,иначе и с едно можехме да си останем newsm68
Относно нашата проблемна баба-днес реших да взема нещата в свои ръце-в това семейство явно всички са свикнали да не предприемат нищо,когато има очевиден проблем-купих и пакет превръзки и сега с надежда очаквам да започне да ги ползва(от сутринта до сега пакета си седи до нея на леглото непокътнат,но и давам време да свикне с идеята ) Колкото до живота на 4 поколения в апартамента-крепи  ме надеждата,че ще е само до края на годината,просто като ги видя тези локви и като вляза в смрадливата кухня-полудявам,а още повече,когато малкия се прибере от ясла.Купихме си лятото апартамент далече далече(в Стара Загора,защото от работата прехвърлиха мъжа ми там) и тъкмо го оправихме,поръчахме мебели,наредих си багажа и мъжлето каза-връщай се в Ямбол да поработиш за по-хубаво майчинство,не ти ли стигат 2 години да си стоиш в къщи  Shocked-все едно тези две години седя и си бъркам в носа  smile3511 и все едно аз сама съм направила второто  smile3515.От 3 месеца на работа,аз съм един и половина в болнични заради прокървяването и в крайна сметка сме тук за едно голямо нищо-само ядове за мен и няколкомесечно ергенуване за него.

женичка, мила не се ядосвай , всичко ще се оправи щом се отделите.
Нещата ще са доста по-различни. Peace
Пожелавам ти го от сърце Praynig Peace
Бабата дано се чатне, че това което пишеш е направо ужас Shocked, а и мъжо, поговори с него спокойно може и той да е изнервен ама бива ли така Rolling Eyes

Сега ще ти кажа аз как постъпих преди много време.

Скарахме се с мъжо за децата,какви били станали, как съм ги възпитала....все едно само аз съм отговорна.

А, децата са си съвсем нормални, но нали някой трябва да се обвинява за нещо.

Тогава полудях, седнах и просто поговорихме като му заявих,че тези деца не са ми чейз и мама не ме е пратила при него с две деца.

Отогова вече толкова години нищо не ми е казал, а и смее ли,че аз по майчина и бащина линия съм люта македонка кипнат ли ми........става страшно Mr. Green

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 17:18 от maiski3

# 654
в крайна сметка сме тук за едно голямо нищо-само ядове за мен и няколкомесечно ергенуване за него.
От два дни чета и не знаех какво да напиша, ама това вече е прекалено. Вземете и си поговорете с твоят съпруг, че никак не ми се струва редно теб да те изпрати  при неговата рода в твоето състояние, пък той да си "ергенува" Twisted Evil

Добре дошли на новите мами и честито на Ina78, за смелостта и за сбъдната мечта   bouquet

# 655
  • Варна
Женичка, искрено ти съчувствам и се надявам скоро да приключи кошмарът ти  Praynig Нямаше ли начин да си при твоите роднини, там не е ли по-добре ? А защо той трябва да си ергенува, а ти да се мъчиш с роднините му  Thinking.
Честито на всички разбрали пола на бебоците си  newsm51 smile3525
Да ви кажа в нашата къща морето е предимно спокойно, но като се разрази буря, елате да видите двама добруджанци  Laughing. Хубавото е, че бързо ни минава, а и той си ме търпи повечко  Blush Иначе свекито не е лош човек, ама от време на време малко не се усеща. И все пак аз нищо не мога да й кажа, ама синчето й я приземява бързичко само като ми види физиономията  Wink.  Свекъра май е осъзнал, че мен трябва да слушат и много ми се радва Simple Smile
Сега да споделя за нашето маймунче. Изобщо не се спира по цял ден, че и вечер. То голяма игра пада  Grinning. Снощи таткото пак стоеше и се радваше на шутовете, които изяжда и по едно време го гледам чак се просълзил. Щастлив от ритничетата  Heart Eyes

# 656
Женичка, сигурна съм, че като четеш милите думи на всички момичета тук ти става по-леко...но някак си това няма да промени ситуацията ти. Винаги съм казвала, че роднините не си ги избираме, затова поне за половинките си с 4 очи да гледаме...С мъжът ми още като се запознахме сме обсъждали какви са ни желанията относно бъдещето на семейството и двамата бяхме на мнение, че искаме 3 деца, на сватбата попът ни пожела 4, пък да видим  Mr. Green Казвам го това, защото ми е странно да преговаряш за второ дете, все едно, че искаш някаква услуга от мъжа ти, някаква отстъпка от нещо договорено вече предварително...Пък и си мисля, че всяка жена заслужава да бъде ценена именно за това, че е жена. Мъжът ти сигурно няма представа колко семейства мечтаят да имат деца, а не се получава, и не може да оцени какво щастие е това, което му се случва...именно ти си човекът, който да му ги обясни тези неща. Както се отнасяш ти със себе си, така ще се отнасят и околните с теб...така че пожелавам ти да цениш повече себе си и да не се поставяш в ситуации, които те вбесяват, унижават и т.н, заради желанието на мъжа ти. Мисля си, че това е единствения начин мъжете да ни уважават, като първо ние уважаваме сами себе си! Пожелавам ти да си много силна и да се радваш на истинско щастие с увеличаването на семейството ти  Hug
Сега ако можех да променя нещо , щях да планирам бебета по-рано , за да стигнем и ние до три  thumbsup !
Саура, никога не е късно Peace

# 657
Момичета кокичета,моя мъж се завърна и минах само да ви изчета набързо. Hug Сега вече съм по-щастлива. Grinning
ЛЕКА ВЕЧЕР

# 658
  • до моите любими хора
Женичка искрено ти съчувствам, като знам как си изнервена по принцип сигурно, а сега в тази ситуация с бабата направо   smile3511 не знам как оцеляваш. Важното е, че е временно и скоро ще се пребереш в Стара Загора и ще се отървеш от лудницата. А за мъжа ти ти си знаеш най-добре, но на мен лично ми се случва за втори път да чуя това че сега ти ще си почиваш 2 години и едва ли не  newsm68 Първият път беше на моя приятелка, която ме срази като го каза. Мъжа й като разбрал, че е бременна и казал:" Ето сега на теб всичко ти е супер. 2-3 години напред се уреди да не работиш пък аз да му мисля."Направо онемях. Кви са тези хора не знам.
Ina78 честито ти синьо щъркелче!!! Знам какво е да ти кажат, че детето е от пола за който си мечтала. И аз бях като теб като ми казаха, че ще е момиченце  newsm44
Момичета днес бях на преглед и доктора ме притесни. Каза ми, че девойката се е разположила много ниско и това е признак, че сигурно имам контракции и нещо я притеснявам. Аз работя по цял ден седнала на стол и той ми каза, че може да не и оставям много място като съм така свита и ме посъветва да си почивам повече и да лежа. Предложи ми ако искам да взимам вече болнични до януари и да не се мъча. Най - интересното е че усещам по някога болки, но не съм забелязала да ми се втвърдява корема. Не знам какво да правя newsm78 Ще поработя още малко и сигурно ще се откажа, защото детето е най-важно все пак.
Хайде лека вечер на всички и моля да ме извините, че малко се поолях в писането. Така малко ми олеква, като го споделя с вас.

# 659
  • Стара Загора
Мили момичета, Hugблагодаря ви за подкрепата,която ми давате,но мисля че е крайно време да спра вече с моите оплаквания и както Лъки ме посъветва "да цениш повече себе си и да не се поставяш в ситуации, които те вбесяват, унижават и т.н, заради желанието на мъжа ти".Когато видях как се е напълнила темата заради моите проблеми,ми стана супер гадно.Благодаря ви на всички,че получих подкрепа и съвет,когато ги потърсих(наистина олеква като си го излееш),но все пак тази темичка е за най- красивото и прекрасно събитие в живота на една жена и не е редно да я натоварвам с нещо различно.Важно е,че си обичам детето,ще обичам безумно и второто и се надявам,че ще събера сили и ще престана да мълча и да се съгласявам с всичко. Embarassed Praynig

radostani,не се притеснявай,миличка.Послушай доктора си и си почивай.  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт