МАРТенче рита с крачета, мама го вече усеща - тема 6

• 34 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
hellen_law3 , честит мъж  stork-boy
После ще сложа щъркелчето.

А онези "пластмасовките" се наричат Травел Кид и се ползват до към 2 години. Даже съм чувала, че  и повече. Много са удобни. И аз съм се насочила към такова.

# 541
Jessika, сребърната вода е страхотна, убива всички вируси. Винаги, когато усещам, че настивам пия и веднага се оправям. Става и за бебета и за големи. Напиши в гугъл и ще прочетеш за нея Hug

hellen_law3, ние сме с преносима кошарка на Кенгуру, много съм доволна, но отдавна не спи в нея, иска при мама на спалнята. Живи и здрави бебчо ще спинка там Heart Eyes Иначе си се събира още 70/140 са размерите.

Commelina,  и ние си плащаме по-високи осигуровки, пък ще видим накрая.

Приятен ден на всички Hug

# 542
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА   bouquet
hellen_law3 и ние с баткото бяхме с кошарка.Аз съм много доволна.До скоро спеше на нея...до към 3 годинки и си купихме ъглови легла вече.Не е мръднала и сега ще ползвам и с беба - живот и здраве! Hug

# 543
Ауууу, сега четох за сребърната вода  Party
Веднага ще си я купя след работа.

http://www.momentofpeace.net/2008/srebarna_voda

http://www.momentofpeace.net/2008/srebarna_voda_opisanie

# 544
Commelina, не съм от Пловдив, а от Първомай, на 38 км. от Пловдив сме.Само че често ходим до Пловдив, къде по работа, къде за разходка.Може да си спретнем среща ако искаш някой път Simple Smile

# 545
Здравейте сладурки,
mama_vessy, почивай и много внимавай, знаеш че такива болки не са добри и трябва да полежаваш.
Jessika, кръстихме си я госпожицата веднага щом разбрахме пола, тя си е личност, част от семейството вече, твърдо си комуницира с нас, ритка така очевидно, че и двамата сладури се редят на опашка около корема ми да я галят. Интересно е, че когато баткото започва да скача и писка, като се смее весело, мъничето от вътре също започва да се вълнува и да ритка усилено, на мен ми се струва, че го чувства и му се радва, поне аз така си измислям.
Количка и аз имам от баткото, синя е, но ще го преживеем, понеже ми е много удобна и си я харесвам. Това с меренето е чудесна идея, хич не се бях сетила, и аз ще започна да го меря Peace.
За тези креватчета, на мен не ми беше удобно, може би защото съм с къси ръце и ми беше доста трудно да го слагам и вадя, пък и някак по-уютно ми се струва дървеното креватче, тая пластмаса ми дава някакво подвижно чувство.
Лек ден ви желая и да се пазите.

# 546
Добро Утроо  newsm51 !

Пускам по едно кафенце ...  Grinning

bzepic , hellen_law3 Браво за хубавите резултати !  bouquet

,
...леееелеее какъв кошмар изкарах в колата  ooooh! едни болки едно чудо , спрях за да не направя някоя беля  Shocked какво беше това не разбрах. за около 25 - 30 минути такива страхотни контракции и болки  #Crazy направо се бях превила над волана и едвам дишах, чак се уплаших.  #Crazy #Crazy

mama_vessy ,  ужасно е това ....Sad Аз на два-три пъти си докарвам такива болки и то все след преумора  Cry...
Единия път беше на скоро , бяхме сами с детето и от паниката какво може да се случи , буквално почнах да се задушавам ... Sick Sick .
 Зарязах дете и всичко , легнах , приготвих телефона до мен за всеки случай и след около половин час болката  отшумя  Sad.
Сега другата седмица пак ще кажа на доки  за тоя проблем , но винаги ми казват - да , при теб е нормално  Cry.
Успех  Hug , консултирай се все пак и по-малко такива случки   bouquet !

Замисляме се после като родя бебка за воденето сутрин на баткото.Таткото много рано излиза.......трябва някоя съседка ''майка '' да помоля или да си взема жена...оф незнам лудница е!
Поне в началните месеци.После като се постопли няма да имам проблем! newsm78

Викичка , и ти като мен си почнала да кроиш сложни схеми  Laughing.... Чудя се и аз как ще го съчетавам .  #Crazy  LaughingНай-вероятно ще си намеря кенгуру-то от баткото и с него ще тичаме сутрин да се водим на градина , за да не изнасям и количка с мен . Обаче за тия първите 30-тина  дни ще трябва да спрем  баткото от градина май  newsm78

bsisi , Еuphorbium -а е хубав , но ксилометазолина не е ли съдосвиващ ?  Rolling Eyes Нещо имам спомен , че хомеопатите не го харесват ...

# 547
mama_vessy, да мислех си да ти кажа, че и за контракциите е добре. Почивай си, че като прочетох какво ти се е случило, и си го представих и дано повече не се получава. Да нямаш чувствителна матка (не знам дали се казва точно така)? Една приятелка беше с контракции от 5 месец и казваше, че не и давали дори да си гали корема, защото веднага започвали контракции.

bzepic, много ми харесва как описваш комуникацията с твоите малчовци. Не мисля, че си измисляш. Нашия татко като почне да гали и да целува корема, и двамата го възприемаме все едно го прави за беба. И съм сигурна, че тя усеща, защото започва да мърда доста по-нежно, някак се успокоява. И забелязвам как много често карам тати да гали корема и се чудя аз ли имам нужда от това, или беба. Но е факт, че и аз се успокоявам така.

bsisi, винаги чета какво пишеш за лекарствата и ти благодаря, че ни съветваш професионално. Аз лично нямам кой знае какъв опит с тях и винаги ми е полезно, когато някой сподели професионално мнение.   bouquet

Saura, ти взимаш ли нещо за анемията? Като чета симптомите ти много приличат на моите. Само дето аз директно колабирах. В смисъл, дори и за реакция време нямах. Моят хемоглобин е паднал, вече е 107 и сега пия едни капки, от които да ти кажа май имам полза. Ако искаш ще проверя как се казват точно, само от аптеки Лечител се купуват и са само с билки и натурални съставки.

И за да не пиша само за болежки и дискомфорти, искам да ви споделя, че преди 2 дни се порових за музика, която е предназначена за релаксиране на бременни жени. Оказа се, че музикантите доста са творили в тази насока. Ако напишете в youtube например lovely pregnancy music или relaxing music pregnancy ще ви излязат доста неща. Ще ми е интересно да споделите дали ви харесва и как се чувствате?   Hug

# 548

Saura, ти взимаш ли нещо за анемията? Като чета симптомите ти много приличат на моите. Само дето аз директно колабирах. В смисъл, дори и за реакция време нямах. Моят хемоглобин е паднал, вече е 107 и сега пия едни капки, от които да ти кажа май имам полза. Ако искаш ще проверя как се казват точно, само от аптеки Лечител се купуват и са само с билки и натурални съставки.

Мерси , мила   bouquet !
Вземам , да ... При мен HGB  e 94   smile3517    Grinning
Изписаха ми Феро-Фолгамма и сега сутрин съм маалко по-добре . Но мисля да помоля следващия път да повторим изследванията  , ако трябва ще си платя за ПКК ...

# 549
Saura и аз мисля отначало да го спра малкия ooooh!
Мама Веси - повече почивка мила.И аз съм получавала такива болки вечер при голямо натоварване и шетане! ooooh!

# 550
Бързо оздравяване на всички болнички Praynig И на  мен 3-4 дни ми беше супер отпаднало, нямах сили за нищо, болки в гърлото, хрема, но се оправих само със сребърна вода като пиех и си слагах в носа също от нея.
Хубав ден от нас Hug

По време на бременността я взимаш също нали?

# 551
Здравейте ,мами! Снощи се престраших да си сложа капки от сребърна вода и клеева тинктура и ...съм доволна. Те дори не са лютиви, както мислех. Laughing За безвредни, че са, съм абсолютно сигурна , но веднъж ги бях приготвила на моите мъже вкъщи и , след като бяха преседели 10 дни в хладилника-там трябва да се държат до колкото знам-мъж ми каза, че ужасно лютят и наистина му излезнаха сълзи на очите, като му ги сложих. Но сега дали , защото са били прясно разбъркни-не знам, но са си нормални капки и отпушват нослето поне за малко. Лично д-р Михайлов, като бях при него, ми ги препоръча за детето и за нас-били по-хубави от каквито и да са съдосвиващи от традиционната медицина. Peace Радвам се, че не тровя бебка с нещо непозволено. Stuck Out Tongue
Всички, които сте като мен болнички-бързичко да надвием вирусите, че не е приятно положението.
Лек и приятен ден на всички smile3525

# 552
  • Sofia
Ето ме и днес, от както съм вкъщи и боледувам станах доста редовна Simple Smile

Tutkata за сайта асда, вчера питах за начина на плащане и доставка. Трябва да се плаща с кредитна карта, а доставката минава през посредници, тъй като нямат доставка директно до България. Така като гледам ще се съберем повечко мами за поръчки. Аз си харесах не само дрешки, но и шезлонг и още доста неща. Ние имаме почти всичко необходимо от племенниците. Повечето неща са сини, далеч от татковите желания за розови дрешки, но аз се радвам тъй като това ми е любимия цвят. Ние често ходим до Вис Виталис и там също сме си харесали доста неща, но май за сега няма да имаме нужда, тъй като доста приателки също ще ни дадат дрешки и май малката кокона още новородена ще е с повече дрехи от мама  Laughing Laughing Laughing

Благодаря за пожеланията за бързо оздравяване . Днес си взех малко хомеопатични лекарства, тъй като само с чай и компреси на гърлото явно няма да ми мине, та се надявам до утре да съм вече свежарка.

Хайде дано оставащото ни време до срещата с малките бебоци да минат без повече болести Praynig

# 553
  • Варна
Здравейте и от нас   bouquet
На новите мами - добре дошли и леко бременеене  Hug
Всички болни - бързо оздравяване и да не ви повтаря  fingerscrossed
Ние днес бяхме при доки, всичко е наред. Малчо не се спря, едва го измериха  Laughing Разбира се си показа атрибутите Wink Вече е 700 гр. и аз покрай него не съм заслабнала  Blush
Нещо не съм мн на кеф, но с удоволствие ви чета  Hug
Лек и прекрасен ден!

# 554
Купих си сребърната вода. Със сигурност можем да я ползваме нали?

Общи условия

Активация на акаунт