Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква рецепта за кашлица е споделена в публикациите?
Каква информация се споделя относно подготовката на гърдите за кърмене?
Какви са мненията относно избора на бебешка кошара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква рецепта за кашлица е споделена в публикациите?
-
Каква информация се споделя относно подготовката на гърдите за кърмене?
Форумът обсъжда дали е необходима подготовка на гърдите за кърмене. Един отговор подчертава, че подготовката не е задължителна, тъй като гърдите сами се подготвят под влияние на хормоните. Въпреки това, се споделят препоръки за мазане с чист ланолинов крем за зърна, но се посочва, че загрубяването на зърната не предпазва от разраняване при кърмене.
-
Какви са мненията относно избора на бебешка кошара?
Във форума се обсъжда изборът на бебешка кошара, като се споделят различни преживявания. Някои майки предпочитат дървени кошари с мрежа, тъй като са лесни за преместване, докато други смятат, че техните малки деца не обичат да стоят в тях. Отново се подчертава, че изборът зависи от темперамента на детето.
-
Какви са препоръките за покупки преди раждането?
-
Какво е мнението за използването на бебефон?

. В подробности няма да се впускам, само ще спомена, че още преди да забременея се чудех как ще се понасяме в къщи като ми започне майчинството и колкото повече приближава този момент толкова повече ми се свива под лъжичката
Добре, че живот и здраве бебо като се появи, зимата ще е към края си и ще сме повече време навън.
Изправям се с трима срещу мен-мъжлето,свекървището и бабата на мъжлето,с която трябва да водя друга борба-изпуска се из целия апартамент и не позволява да се предприеме нищо по въпроса
каквото и да спомена,от каквото и да се оплача,се приема като обида на любимите същества
Добре,че свекъра не е в това число-той човечеца под чехъл толкова години и си е свикнал да мълчи,че трите хиени като скочат отгоре му са готови да го разкъсат
Аз обаче не мога да мълча вече,стискаш стискаш зъби,но тук става въпрос за децата ми и в един момент направо искам да избухна 
Просто си припомни в началото, когато сте били много влюбени как си успявала да си постигаш своето и му влез под кожата, така мама няма да има думата
. Аз за бебо не се отпускам много да пазарувам, че не съм разгледала още с какво разполагам
да не кажа изморихме и като седнахме в колата и казахме УУУФФФ то било много хубаво да седнеш
по обяд