Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква рецепта за кашлица е споделена в публикациите?
Каква информация се споделя относно подготовката на гърдите за кърмене?
Какви са мненията относно избора на бебешка кошара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква рецепта за кашлица е споделена в публикациите?
-
Каква информация се споделя относно подготовката на гърдите за кърмене?
Форумът обсъжда дали е необходима подготовка на гърдите за кърмене. Един отговор подчертава, че подготовката не е задължителна, тъй като гърдите сами се подготвят под влияние на хормоните. Въпреки това, се споделят препоръки за мазане с чист ланолинов крем за зърна, но се посочва, че загрубяването на зърната не предпазва от разраняване при кърмене.
-
Какви са мненията относно избора на бебешка кошара?
Във форума се обсъжда изборът на бебешка кошара, като се споделят различни преживявания. Някои майки предпочитат дървени кошари с мрежа, тъй като са лесни за преместване, докато други смятат, че техните малки деца не обичат да стоят в тях. Отново се подчертава, че изборът зависи от темперамента на детето.
-
Какви са препоръките за покупки преди раждането?
-
Какво е мнението за използването на бебефон?

Аз даже и сега си слушкам, готино е 
Предполагам някъде на "Информация" да питам къде точно да вляза или?
, не мога да пропускам
ОБАЧЕ днес - да ви се похваля - направих първа покупка (
хихи иначе наистина в Джъмбо са наблегнали на коледните джунджурии, но нормално - всяка година е така, около конкретния празник - Коледа, 1-ви учебен ден, Ведликден и т.н. има безброй неща и другите са малко по-прибрани, поотмине ли пак ги вадят, така че спокойно. Аз бях в този на бул.България днес, има бебешки неща, маааалко по-малко са от обикновено.
но бебчетата да са здрави, това е най-важното! И ние - щастливи де!
нали се иска акт за раждане, а до март..
и аз много се надявам да остане, но за съжаление - малко вероятно с тези промени в закона 

, мога само да ти съчувствам. За съжаление много хора са с такива бабешки разбирания, просто се опитай да си по-спокойна и да не й се връзваш. Макар че след всичко, което си преживяла, едва ли ще ти е толкова лесно. Ако й кажеш, че не вярваш в тия неща и да не ти ги говори, няма ли да разбере от дума 
дано мога да го спра. Иначе само лека кашлица остана, но със сиропче мисля, че ще отшуми.

дано всичко е наред с вас
, защото повярвай , бабините деветини тепърва почват - с гладането на бебчо ...
... разходки , излизане , обличане , преобличане , клекни , стани , сготви ми , дай ми , не това ! , намери ми , направи ми , помогни ми , искам ,