Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква рецепта за кашлица е споделена в публикациите?
Каква информация се споделя относно подготовката на гърдите за кърмене?
Какви са мненията относно избора на бебешка кошара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква рецепта за кашлица е споделена в публикациите?
-
Каква информация се споделя относно подготовката на гърдите за кърмене?
Форумът обсъжда дали е необходима подготовка на гърдите за кърмене. Един отговор подчертава, че подготовката не е задължителна, тъй като гърдите сами се подготвят под влияние на хормоните. Въпреки това, се споделят препоръки за мазане с чист ланолинов крем за зърна, но се посочва, че загрубяването на зърната не предпазва от разраняване при кърмене.
-
Какви са мненията относно избора на бебешка кошара?
Във форума се обсъжда изборът на бебешка кошара, като се споделят различни преживявания. Някои майки предпочитат дървени кошари с мрежа, тъй като са лесни за преместване, докато други смятат, че техните малки деца не обичат да стоят в тях. Отново се подчертава, че изборът зависи от темперамента на детето.
-
Какви са препоръките за покупки преди раждането?
-
Какво е мнението за използването на бебефон?
Сутринта видях че гърлото ми се е зачервило, а вече си имам и бяла точица на едната сливица
В аптеките ли се продава и като сребърна вода ли да я търся или си има някакво име? 

Щях да напиша добро утро, но докато се моткам, станало добър ден вече 
Но пък виждам,че има мами от Ямбол и до края на декември може да си уговаряме срещички. 
Аз така или иначе още от раждането на баткото съм си свикнала да се оправям сама,но липсата на кола страшно много ме мори.Най-големия ми проблем ще е воденето и взимането от яслата 
Казуса накратко: редовна студентка съм, имам трудов стаж само през лятото и то това последното лято бях на граждански договор и се оказа,че той не ми се признава,а оставете това,ами и "работодателите" са ми удържали по 60-70лв за осигуровки и не са ми ги внасяли - бях бясна... И сега се оказва,че не мога да вземам майчинство,защото нямам нужния стаж,а и как да го направя като съм РЕДОВНО!!! Вярно,че не обичам постоянно да се обвинява държавата,а сами да си помогнем,но в случая не виждам как. И на всичко отгоре сега искат да имаш 18месеца, че "иначе се източвал НОИ",все едно майките не даваме деца на тази държава,а ги правим,за да взимаме пари от системата.БЯСНА СЪМ,защото не стимулират раждаемостта,а само се оплакват как населението било застаряващо...

На упътването пише, че може да се сипва във вода с неясен произход 100мл в 5 л вода и аз сипах към 30мл в шишето с водата, дето ми е до леглото, то е 2 литра. Ще я пием така водата няколко дни, пък после ще видим... Малко да се дезинфекцираме...