Aми сега, накъде?

• 3 345
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Сега е момента за бебето. Знаеш ли колко лесно се взимат изпити, като си бременна? Grinning

# 16
Какво бебе на 22г...рано ти е още, не го слушай приятеля ти. Завърши си образованието и тогава.

# 17
Абсурд. Какво бебе на 22, ти още не знаеш коя си, какво искаш в тоя живот, не знаеш дали той е човекът за теб. Учи, работи, има време за деца.

Не е честно от негова страна да те натиска.

# 18
Разбира се, че първо ТРЯБВА да завършиш, момиче! И след това, след 3-4-5 години ще имаш дете, но не мисля, че ще е с този мъж.... Не постъпвай глупаво, като се съгласяваш на шантажите му! Бъди умна, не бързай!...Дайте си малко време!.... Животът е пред теб!

# 19
Щом смяташ че ти е рано, значи наистина ти е рано. Мен ако някой ме притиска, любовта ми охладнява. Но това е защото много държа на свободата, тя е най-важното за мен и ако някой се опитва да ме ограничава или да ми се налага, значи не държи  достатъчно на мен, не ме обича, само си мисли, че ме обича, а всъщност е егоист.

# 20
Абсурд. Какво бебе на 22, ти още не знаеш коя си, какво искаш в тоя живот, не знаеш дали той е човекът за теб. Учи, работи, има време за деца.

Не е честно от негова страна да те натиска.

Ехе, айде сега...чак да не зная коя е и т.н.
Моето дете го родих на 23г. и не съм била неориентирана в живота.
С тази разлика че образованието си го бях завършила.

# 21
Щом се колебаеш, значи не си готова-или за този мъж, или за дете.Не бързай.

# 22
  • София
Бих си завършила образованието. На 22 години животът и възможностите тепърва предстоят, няма какво да бързаш.
Такива решения не се вземат, защото някой те "натиска", а защото ти ги искаш.

Общи условия

Активация на акаунт