Aми сега, накъде?

• 3 344
  • 22
  •   1
Отговори
Здравейте Simple Smile аз съм съвсем нова тук и се надявам да ми помогнете с някои от въпросите, които ми се въртят в главата. Не съм сигурна дали мястото на темата ми е точно тук... ooooh! Накратко, на 22 съм, студентка, имам приятел с 6 год. по - голям от мен, с който ходим от година. През лятото ми предложи брак, много ме обича и иска деца. И ето тук идва дилемата ми - попринцип и аз искам дете, не съм от тези които като чуят за бебе и припадат от гадост Naughty НО проблема е там, че смятам че все още не му е времето. От друга страна приятеля ми малко ми оказва натиск, като едва ли не постоянно ми намеква за бебе. Обяснявала съм му, че искам първо да завърша, а той гледа на това като оправдание  Naughty пък и честно казано мисля, че на 22 е малко рано да ставам майка, не че няма да се справя, но... незнам объркана съм, хем си представям какво хубаво семейство ще бъдем тримката, хем нещо много ме спира. Знам, че попринцип всеки си решава за себе си, но какво бихте ме посъветвали вие в случая?  Hug

# 1
Здрасти , аз също съм студентка още и скоро се надявам да си имаме бебе , но не мога да ти дам съвет
защото  всеки си решава сам за себе си . Но съм чувала , че не трвябва да се мисли много много , защото
така никога няма да дойде най-подходящото време  Peace

# 2
  • Насред хаоса
Аз бях студентка, когато родих голямата си дъщеря. Но бях преценила трудностите и бях готова да се справя с тях. Наистина е много трудно и ако можеш да изчакаш, докато завършиш, е по-добре. Пък той, ако държи на тебе, ще приеме решението ти без драми. Все пак не може да се инати, сякаш става въпрос само за него.

# 3
мисля, че на 22 е малко рано да ставам майка  Hug

ми изчакай 10-тина годинки .... колко му е  Crossing Arms

# 4
Mytime, а ти сигурна ли си, че точно него искаш за съпруг и баща на децата си? Ако отсега те притиска за нещо толкова лично и важно, какво ще го правиш после?
А за къде се е разбързал? Да не би да мисли че те изпуска? Важно е ти самата да знаеш какво искаш, ясно е, че е възможно да си учеща майка.
Нямаше да пускаш такава тема, ако беше сигурна, нали? В поста си не казваш нищо за чувствата ти към него. Той те обича, той ти е предложил брак, той иска деца. Това че ти е предложил брак не означава, че си длъжна да приемеш.

# 5
Mytime, а ти сигурна ли си, че точно него искаш за съпруг и баща на децата си? Ако отсега те притиска за нещо толкова лично и важно, какво ще го правиш после?
А за къде се е разбързал? Да не би да мисли че те изпуска? Важно е ти самата да знаеш какво искаш, ясно е, че е възможно да си учеща майка.
Нямаше да пускаш такава тема, ако беше сигурна, нали? В поста си не казваш нищо за чувствата ти към него. Той те обича, той ти е предложил брак, той иска деца. Това че ти е предложил брак не означава, че си длъжна да приемеш.

Абсолютно подкрепям  Peace Ако не си сигурна за себе си какво изпитваш и чувстваш-не бързай,всичко си идва когато му дойде времето  Peace

# 6
  • Galaxy 13197853088
сега му е времето. ако държиш на него ще приемеш.

# 7
Завърши си образованието първо, не разбирам за какво е това бързане от негова страна. Ако искаш оженете се, но не е задължително веднага деца да раждате, поживейте си.

# 8
сега му е времето. ако държиш на него ще приемеш.

Изобщо не му е времето. Ако държи на нея, ще я изчака да завърши образованието си.
Е, освен ако не поеме той майчинството, де. Тогава става.

# 9
Щом се чудиш, значи не ти иде от вътре. Тегли му една майна. Ако толкова те обича няма да те натиска, в една връзка има двама души решаващи заедно, не на принципа "Единодушие-единовластие" и то неговото. Подозирам, че ти си някоя хубава мацка, която стартира нагоре, а той някой не толкова амбициозен и тъпче на едно място, и се чуди как да те върже.
Какво значи "гледа на това като оправдание" ?
Аууу много ме ядосват такива мъже  #Cussing out

# 10
Според мен е най-добре да завършиш образованието си и тогава да мислиш за деца.
Пък на приятеля ти какво му се иска, това е отделен въпрос.

# 11
Ако държи на нея, ще я изчака да завърши образованието си.

така казваха и преди време  'ако те обича ще те чака да се уволниш от казармата'  Thinking Thinking

# 12
Някои чакаха.
Друг е въпросът какво дочакаха...  Mr. Green

# 13
Мислиш ли, че ще можеш `с две дини под една мишница`?  Ако и кандидат-таткото ще помага за бебето, защо пък не? Ама нЕкои от българските мЪжове са `компетентни` по правенето  Mr. Green, не по гледането. От теб зависи- най- добре познаваш човека! Peace

# 14
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз мисля, че ти е рано, когато му дойде времето, ще разбереш...сама ще го поискаш, просто ще знаеш, че е дошло...а и най- добре първо завърши

Общи условия

Активация на акаунт