Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 23 993
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
  • София
rorrr, по мое мнение настинките минават с или без "хапчета" за няколко дена. Стига да няма усложнения.
Посъветвай се с гинеколога си.
Предполагам до раждането ще си здрава. Не знам как се процедира с хремава родилка. Предполагам след раждането се взимат мерки.

# 166
Здравейте на всички бъдещи и настоящи майчета!
Нова съм тук и искам да споделя нещо с вас!Бременна съм в 7г.с. и тия дни получих лекичко кафеникаво зацапване и беше еднократно, а не като постоянно течение!по късно през деня отново имах зацапване от 2-3 капчици но този път жълтеникаво!ходих на лекар и ми казаха че не се вижда нищо обезпокойтелно!но вечерта след прегледа отново се получи кафеникаво и моментно зацапване!моля ви кажете ми трябва ли да ме притеснява всичко това или е нормално за такава ранна бременност?

# 167
Здравейте на всички бъдещи и настоящи майчета!
Нова съм тук и искам да споделя нещо с вас!Бременна съм в 7г.с. и тия дни получих лекичко кафеникаво зацапване и беше еднократно, а не като постоянно течение!по късно през деня отново имах зацапване от 2-3 капчици но този път жълтеникаво!ходих на лекар и ми казаха че не се вижда нищо обезпокойтелно!но вечерта след прегледа отново се получи кафеникаво и моментно зацапване!моля ви кажете ми трябва ли да ме притеснява всичко това или е нормално за такава ранна бременност?

Каквото и да било кървене по време на бременност не е нормално.
Като за начало пий едно Но-шпа и заминавай на лекар.Ако трябва и при двама.Ще ти предпише Дуфастон или Утрогестан.И двете са за предотвратяване на евентуален аборт.
Пиши какво е станало,после! Hug

# 168
Благодаря ти за бързия отговор, Кристал
и аз така знам и затова и веднага отидох на лекар, но както вече казах ми каза че всичко изглежда наред!иначе кървене изобщо не съм имала нито болки, а само това кафеникаво зацапване!иначе имам час при моя си следящ ме лекар в понеделник, но незнам до тогава да не е късно!лекаря при който ходих след зацапването е случаен, понеже моя е в командировка!направо незнам как да постъпя, защото знаете че понякога много и различни мнения могат да те побъркат направо!!!

# 169
Понеделник може да е мноооого късно.
Пробвай да се обадиш на твоя лекар по телефона и да го уведомиш за състоянието ти.

# 170
и аз имах зацапване в 6-7 г.с. само 1-2 капки. Много се бях шашнала... Crazy Веднага отидох на лекар, който първо погледна дали няма отлепване (слава Богу нямаше). Изписа ми Утрогестан за 5 дни и всичко се нормализира.

# 171
  • София
По принцип може да има зацапване около датата на цикъла, който си имала, но при всички случаи е добре да се консултираш с лекар още веднъж.

Успех. Simple Smile

# 172
Здравейте на всички. Много е полезен този сайт надявам се да ми дадете съвет.Бременна съм в 15 седмица,но миналата седмица получих леко кървене,което се превърна в кафяво зацапване всеки ден обаче. Ходих на доктор нищо не установи каза че бебето е наред. Една седмица по-късно през ноща получих страшни болки и като отидох до тоалетната бях в кръв и течеше кръв сякаш ми доиде цикъла. Уплаших се естественно. Изпих нош-па 2 и чак тогава ми мина. На др ден продължи да ми тече по малко кръв пак ми казаха че всичко изглежда нормално,но аз се притеснявам много. И не спира по-малко е но продължава.Какжо може да е? Възпаление на яйчник??Някой може ли да ми отговори? Мерси предварително!! 

# 173
  • София
Veronika 78, според мен няма "нормално" кръвотечение по време на бременност. Още повече придружено и с болка.
Направете консултация и с друг специалист.
По време на 1вата ми бременност имах кръвоизлив. Лежах в б-ца за задържане. Всичко завърши благополучно.

# 174
Veronika 78 и на мен ми се струва сериозно положението,на твое място щях да потърся второ мнение

# 175
Здравейте на всички. Много е полезен този сайт надявам се да ми дадете съвет.Бременна съм в 15 седмица,но миналата седмица получих леко кървене,което се превърна в кафяво зацапване всеки ден обаче. Ходих на доктор нищо не установи каза че бебето е наред. Една седмица по-късно през ноща получих страшни болки и като отидох до тоалетната бях в кръв и течеше кръв сякаш ми доиде цикъла. Уплаших се естественно. Изпих нош-па 2 и чак тогава ми мина. На др ден продължи да ми тече по малко кръв пак ми казаха че всичко изглежда нормално,но аз се притеснявам много. И не спира по-малко е но продължава.Какжо може да е? Възпаление на яйчник??Някой може ли да ми отговори? Мерси предварително!! 

Изобщо не е нормално това нещо!Потърси второ мнение.

# 176
  • Mediterraneo

Е, хайде! Вярваш ли си или наистина хабер си нямаш какво се случва  Shocked Възпаление на яйчник...

Отиди при свестен лекар, който ще ти назначи терапия за задържане- повече от наложителна в случая, който описваш! Дано само не е станало прекалено късно  Praynig

# 177
Veronika 78 , според мен е наложително да поискаш второ мнение от друг лекар, който да те види и на ехограф....

# 178
Когато аз получих обилно кръвотечение в трети месец от бременността се изстрелях към болницата и ме приеха за задържане. Може и да нямаше отлепване и всичко с бебето да изглеждаше добре тогава, но на такова кръвотечение по време на бременност винаги трябва да се гледа сериозно и да се действа на момента.

# 179
kamilka,при първата си бременност и аз в началото на третия месец имах леко кафеникаво течение.два дена преди това всичко беше наред,но щом го видях отидох на лекар.Каза ми,че това,което вижда на видеозона е съвсем различно от преди.оказа се,че трябва да махна бебето,така че според мен трябва да се консултираш и с друг доктор!пиши пак какво е станало

Общи условия

Активация на акаунт