Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 23 994
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Добър ден и от мен Hug
сега си взех изследванията в кръвта всичко ми е ок,но в урината ме притесни -Урина - белтък положителен 1+
Урина - билирубин -отрицателен   
Знам,че не е хубаво белтък в урината  ooooh!.....преди 2 седемици си правих изследвания и нямах този проблем.Опасно ли е
И още нещо се сетих сега като чета ....не дадох за изследване първата сутрешна урина,а ходих по обяд дали това може да е дало отражение и дали изобщо е от значение newsm78

# 181
Добър ден и от мен Hug
сега си взех изследванията в кръвта всичко ми е ок,но в урината ме притесни -Урина - белтък положителен 1+
Урина - билирубин -отрицателен   
Знам,че не е хубаво белтък в урината  ooooh!.....преди 2 седемици си правих изследвания и нямах този проблем.Опасно ли е
И още нещо се сетих сега като чета ....не дадох за изследване първата сутрешна урина,а ходих по обяд дали това може да е дало отражение и дали изобщо е от значение newsm78

Аз всеки път давах стерилна сутрешна урина за тестване. Всеки път ми излизаше перфектен резултат. Един единствен път дадох проба на място в болницата и тогава излезе белтък. Повторихме изследването със стерилна урина на следващия ден и резултата беше отрицателен. Така че моя съвет е да дадеш стерилна сутрешна урина.

# 182
Здравейте! Wink От известно време имам проблем. Бях на видеозон преди 10 дни и гинеколожката каза че матката ми е доста стегната (каквото и да значи това) Преди да отида адски много ме заболя корема ниско долу. След този ден почти всеки ден ме боли за кратко. Болката е търпима, но е неприятна. Ако някоя мама е имала подобен проблем, ще съм благодарна ако сподели  Rolling Eyes

# 183
Трябва да я питаш и да ти разясни какво означава точно "стегната матка",а не да те притеснява излишно!Те са за това хем да ти следят бременността,хем и да ти разясняват какво става с теб и вътре в теб!!!За болките пий нош-па!А болките може да са от всичко...в коя г.с си???Може да е от разширяване на матката и т.н.

# 184
Почти в 18 Simple Smile Но-шпа не ми е давала досега тази която ми следи бременността. Тази при която бях на 3D е във Фемина, Врагалева се казва. Забрани контактите за "известно време", колко така и не уточни... Както и да е, мен ме е страх така или иначе да не ме заболи пак и затова сама си ги ограничих  Laughing

# 185
Най-вероятно е от разширяване на матката и мен така ме болеше ,даже и сега понякога,все пак бебчо расте и мястото му утеснява.Не е хубаво да търпиш болката.Пий нош-па ,той не вреди на теб и бебо!!!Пък и щом док нищо не е открил нередно от това ще е.По нататъка и опъване и боцкане като иглички ще усещаш,абе все хубави неща от бременността  Stuck Out Tongue Joy .Желая ти леко и безпроблемно изкарване на бременността и едно пухкаво бебче   bouquet

# 186
Почти в 18 Simple Smile Но-шпа не ми е давала досега тази която ми следи бременността. Тази при която бях на 3D е във Фемина, Врагалева се казва. Забрани контактите за "известно време", колко така и не уточни... Както и да е, мен ме е страх така или иначе да не ме заболи пак и затова сама си ги ограничих  Laughing
При втората ми бременност всеки път ме гледаха на 3D и някъде в същия срок на бременноста като бях доктора ми каза,че имам стегната матка и на бебето му е тясно.Тогава много се учудих,защото ми беше втора бременност.На мен тогава ми предписа магнезий Биоелектра на прахчета.Пих го някъде две седмици.

# 187
Здравейте, бременна съм в 6 г.с. и вчера разбрах, че племенницата ми (с която се виждаме почти всеки ден) има розеола. Това се води от типа на шарките, но не се лекува с нищо... Оставя се да отмине само. Има малки пъпчици по цялото тяло, което можело да се тълкува и като алергична реакция на антибиотика, който в момента пие. С две думи - положението не е много ясно, но аз като чух шарка и ми настръхнаха косите.... Аз нямам никакви подобни симптоми, надявам се и да не проимам... Споделете дали знаете нещо, опасно ли е за бебчето???
Предварително благодаря!

# 188
Цитат
Наричат я още „шеста шарка" и от нея боледуват само кърмачета и деца до две години. Инкубационният й период е от 7 до 16 дни, а самото заболяване протича много бързо. В рамките на няколко дни бебето има висока телесна температура - около 39 градуса. След това тя бързо спада и се появява розов обрив по цялото тяло, като той е най-активен по врата, гърба и ръцете. След 24 часа обикновено обривът изчезва. Розеола не засяга бременните жени

Все пак по-добре направи и една консултация със гинеколога си  Peace

# 189
Здравейте, бременна съм в 6 г.с. и вчера разбрах, че племенницата ми (с която се виждаме почти всеки ден) има розеола. Това се води от типа на шарките, но не се лекува с нищо... Оставя се да отмине само. Има малки пъпчици по цялото тяло, което можело да се тълкува и като алергична реакция на антибиотика, който в момента пие. С две думи - положението не е много ясно, но аз като чух шарка и ми настръхнаха косите.... Аз нямам никакви подобни симптоми, надявам се и да не проимам... Споделете дали знаете нещо, опасно ли е за бебчето???
Предварително благодаря!

На този въпрос може да ти отговори само специалист!

# 190
момичета ... от вчера вечер получих сърбеж отдолу Embarassed ,но само външно на едно място.Спазвам идеална хигиена, не съм правила секс,нося памучно белъо... newsm78 във вторник съм на консултация..мслите ли ,че се налага да отидаи утре или не е належащо newsm78 Някой запознат ли е с нещо такова
В началото на бременноста имах гъбички оправих се с един крем гиназол.Един ми остана,но не смея да го сложа ooooh!

# 191
Ася,редно е да се консултираш с АГ!

# 192
да ще го направя разбира се,но вече всяко нещо ме побърква затова се чудех дали се е случвало и на някой друг ooooh!

# 193
  • София
asq79, и моя съвет е да се консултирате с гинеколога си.
Според мен няма нормален сърбеж по време на бременност. Пуснете си изследвания.

# 194
да ще го направя разбира се,но вече всяко нещо ме побърква затова се чудех дали се е случвало и на някой друг ooooh!

Бъди сигурна, че не си единствената. И това успокоява ли те? Най-вероятно имаш гъби, за които е нужно да идеш на лекар.

Общи условия

Активация на акаунт