Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 23 997
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
Здравейте, бременна съм в 6 г.с. и вчера разбрах, че племенницата ми (с която се виждаме почти всеки ден) има розеола. Това се води от типа на шарките, но не се лекува с нищо... Оставя се да отмине само. Има малки пъпчици по цялото тяло, което можело да се тълкува и като алергична реакция на антибиотика, който в момента пие. С две думи - положението не е много ясно, но аз като чух шарка и ми настръхнаха косите.... Аз нямам никакви подобни симптоми, надявам се и да не проимам... Споделете дали знаете нещо, опасно ли е за бебчето???
Предварително благодаря!

От розеола боледуват предимно деца до 2 години. Не засяга бременните жени.

А това подчертаното е направо "нямам думи"... Хем диагностицират шарка, която не се лекува с нищо, хем детето е на АБ въпреки това, хем пък диагнозата можело да е и нещо друго  Crazy Извинявам се за спама, ама...

# 196
Здравейте.В 13г.с съм и бях на 5d видеозон и ми казаха, че ще имам момиченце ,но има малък процент за момче  освен ако тестисите са закъснели с оформянето,а по принцип са се оформяли още в края на 11г.с..И се чудя дали да вярвам или все още не...  Thinking

# 197
5d  newsm78???Щом не са ти казали със сигурност ,значи има шанс и да е момче,не може да гадеам така.Когато аз ходих на се видя ясно пишлето и даже го измери колко мм е ,но това беше в 22 г.с

# 198
При втората ми бременност всеки път ме гледаха на 3D и някъде в същия срок на бременноста като бях доктора ми каза,че имам стегната матка и на бебето му е тясно.Тогава много се учудих,защото ми беше втора бременност.На мен тогава ми предписа магнезий Биоелектра на прахчета.Пих го някъде две седмици.
[/quote]

А, на мен ми даде магнезий също, но на таблетки... Rolling Eyes дали да не взема и аз на прахчета или първо да питам наблюдаващия гинеколог...!? Thinking

# 199
Изчакай малко и пак иди. Според мен е твърде рано за да кажат пола. Аз ходих и на нормален видеозон и на 3D и ми казаха че най точно се определя след 15 г.с.

# 200
Винаги има вероятност да объркат пола,макар и малка.На мен в 12г.с. гинеколожката каза,че е сигурна,че ще е момче и не сгреши.При втората ми бременност обаче чак след 5-тия месец ми казаха,че ще си имам и девойка  Peace

# 201
А някой ходил ли е на 5Д?че аз за пръв път чух за такъв видеозон...Преди това бях ходила на 2д и определено имаше огромна разлика в това което видях но.. А кога вече коремът ми ще изглежда като на бременна ? Сега е много странен имам корем но не изглеждам като бременна   Grinning

# 202
За пръв път чувам за 5Д...моят корем започна да расте доста бързо, но до 5-ти месец изглеждах като по-едра, а в края на 5-ти месец наистина вече си личеше, че съм бременна.
Пола може да се обърка дори и при по-напреднала бременност, та камо ли в 13г.с.

# 203
Аз не бих вярвала. На мен в 13 г.с. ми казаха на 4Д момиче, и после в 23 г.с. момче, така че изчакай с нагласата, че аз се бях настроила за момиче, и после хич не бях доволна като доктора видя пишка.  Laughing

# 204
 Laughing и според мене е доста рано. За 5 D за първи път чувам... но дори и при такъв видеозон е рано да се определи пола, ама знае ли човек. Аз бях 99.9% сигурна че ще имаме момък, а на 3D се показа мома  Grinning Joy

# 205
  • област Варна
На 4Д-то измеренията са дължина, ширина, височина и време. Кое е 5-тото измерение на 5Д-то, че ми е много любопитно или някой пак си е говорил глупости?

# 206
Доколкото съм чувала 5Д-то е и с Доплер,демек звук  Peace

# 207
Доколкото съм чувала 5Д-то е и с Доплер,демек звук  Peace
Ами то и на 4Д има звук!Айде стига сме оспамвали темата вече  Peace

# 208
Здравейте.В 13г.с съм и бях на 5d видеозон и ми казаха, че ще имам момиченце ,но има малък процент за момче  освен ако тестисите са закъснели с оформянето,а по принцип са се оформяли още в края на 11г.с..И се чудя дали да вярвам или все още не...  Thinking

не вярвай. племенника ми почти до 8-я месец беше момиче (много срамежлив, все се криеше  Mr. Green ) виж ако бяха видели тестиси, ми се струва по-малко вероятно да сбъркат, но така пък и толкова рано... не се настройвай да не се разочароваш ако са сгрешили  Hug

# 209
Zdraveite,iskam da vi popitam neshti4ko i se nadqvam na barz otgovor ot vasha strana  Simple Smile,moga da kaja, che imam super redoven cikal,no septemvri trqbvashe da mi doide na 23 i o6te go nqma,imam vsichki simptomi gardite mi me bolqt ujasno mnogo,krasta sashto vsichko e na lice,a zakasnqva?!Jiveq s priqtelq mi i vodim redoven polov jivot,dali e vazmojno da sam bremenna,izpitvam nqkakyv strah da si napravq test za bremennost,imal li e nqkoi podoben problem,blagodarq predvaritelno  Simple Smile

-----------------
Моля, пишете на кирилица.

Последна редакция: вт, 05 окт 2010, 04:30 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт