Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 23 999
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
... vodim redoven polov jivot,dali e vazmojno da sam bremenna....

Като едното нищо Crazy. Като те е страх, не си прави тест. Скоро ще се разбере. Освен ако нямаш някакъв гинекологичен проблем.

# 211
  • област Варна
Как така те е страх да си направиш тест? Ти, ако си бременна и да правиш и да не правиш все тая. Особено пък, ако не смяташ да го задържиш си чааакааай още месец два преди да си обърнеш внимание. Ами може и задържан фоликул да има, киста, всичко... А може да е просто от смяната на времето или да си имала ановулаторен цикъл и да ти закъснее към десетина дена (това не ти изключва посещението при специалист обаче).

# 212
Здравейте ,

Моля, дайте ми съвет !
Правим опити за бебе и трябваше да ми дойде цикъла на 04.10.2010г. Имам симптоми за цикъл , болки в яйшниците , болки в ставите и отпадналост.Преди цикъл винаги ме болят и гърдите , а сега не.
Та  още го няма .
Днес си направих тест и излезе отрицателен Sad
Кога е добре пак да си направя тест и ,кога най-рано мога да си направя кръвен тест или да си запиша час при гинеколог.

# 213
Кръвен тест може да си пуснеш веднага,а и е най-сигурен

# 214
Според мен изчакай с теста поне още 1-2 дена.Колкото е повече закъснението ,толкова по-вероятно да видиш EFP
Успех.

# 215
Момичета , направих си кръвен тест и е отрицателен. Cry

Той на 100 % ли е верен ?

# 216
Момичета , направих си кръвен тест и е отрицателен. Cry
Той на 100 % ли е верен ?

По принцип да. Едва ли са объркали нещо в лабораторията Thinking.

# 217
 Sad
Пожелавам си следващият път да е положителен ! Simple Smile

# 218
Дано Peace. Това, че не е станало от първият път не бива да те отчайва. Често се случва.

# 219
Момичета .....днес ми се появи нов проблем ooooh!.
Бях на консултация и АГ каза,че плацентата ми е малко ниско.Не обърнах внимание ...прибрах се,прочетох и сега съм в шок.В петък бях на преглед в частен кабинет на друг доктор той каза,че всичко е наред...последния път и при АГ-то беше нормално и изведнъж.........В 36-та седмица съм възможно ли е толкова бързо да падне Rolling Eyes......исках нормално да раждам.....но....

# 220
  • ул. "Мечтание"
Бях на консултация и АГ каза,че плацентата ми е малко ниско.Не обърнах внимание ...прибрах се,прочетох и сега съм в шок.В петък бях на преглед в частен кабинет на друг доктор той каза,че всичко е наред...последния път и при АГ-то беше нормално и изведнъж.........В 36-та седмица съм възможно ли е толкова бързо да падне Rolling Eyes......исках нормално да раждам.....но....

И какво ще рече "малко ниско"?  ooooh! Защо имам чувството, че нещо се пробва да те изпързаля.
Отиди, ако трябва още веднъж при още някой доктор, без да му казваш нищо за плацентата и да те прегледа.

# 221
и аз така мислех да направя........нои незнам дали да не изчакам няколко дена......събраха ми се много ехографски прегледа ooooh!

# 222
Здравейте моми4ета!
Искам да попитам някои от вас дали е полу4авал болки в хълбока,бедрото и прасеца и ако да с какво го е лекувал.незнам прищтипан нерв ли е какво е но имам адски болки дори и сега не мога да заспя от тях.Бременна съм в на4алото на 5 месец изписаха ми някакав крем и дефалгон но никъкав ефект.

# 223
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Здравейте моми4ета!
Искам да попитам някои от вас дали е полу4авал болки в хълбока,бедрото и прасеца и ако да с какво го е лекувал.незнам прищтипан нерв ли е какво е но имам адски болки дори и сега не мога да заспя от тях.Бременна съм в на4алото на 5 месец изписаха ми някакав крем и дефалгон но никъкав ефект.

Здравей, аз имах такива или подобни болки, чак едва ходех. Нищо не съм взимала и с нищо не съм се мазала, минаха от самосебе си. Много е неприятно, но важното е, че минава. При мен продължиха може би около месец, като имаше един пиков период, в който беше много гадно, през останалото време се търпеше.

# 224

Оф,с първата бременност така ме бяха наплашили и мен,че няма да донося до термин,а ще родя по-рано.
Ми,родих 4 дни преди термин,НО планово секцио.
Гледай да си спокойна и спри най-после да се вкарваш сама в някакви филми ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт