Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 24 000
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • ул. "Мечтание"
и аз така мислех да направя........нои незнам дали да не изчакам няколко дена......събраха ми се много ехографски прегледа ooooh!

Както решиш, не е фатално да изчакаш, стига да устискаш. Само не се шашкай.
В тия седмици е много малко вероятно плацентата да е опасно ниско и това да не е забелязано до сега.

# 226

Здравей, аз имах такива или подобни болки, чак едва ходех. Нищо не съм взимала и с нищо не съм се мазала, минаха от самосебе си. Много е неприятно, но важното е, че минава. При мен продължиха може би около месец, като имаше един пиков период, в който беше много гадно, през останалото време се търпеше.
Мерси мила!Мен ми е 2-ра седмица дано отмине по скоро 4е на моменти болките са непоносими. Sad

# 227
Здравейте и от мен Simple Smile вчера бях на доктор и ми каза че имам 3см разкритие и че бебо си е слязъл доста на долу. Трябвало да съм готова за вчера вечерта или за днес. Терминът ми е на 19.10. Имам контракции веднъж на ден , но от 3-4 дена се чувствам малко по различно - леки болки при ставане и лягане и т.н. Та въпроса ми е дали на някоя мама се е случвало това и кога е родила Simple Smile От вчера не мога да си намеря място и само чакам хихихи

# 228
Благодаря ви момичета  Hug
Кристал права си,че и сама се вкарвам във филми ,но и АГ то ме побърква ooooh!
Ще се опитам да съм по-спокойна,но колкото по-малко дни остават по-нервна ставам Confused
Поздрави Heart Eyes

# 229
Здравейте момичета Simple Smile
Има ли начин да се определи преди раждане, дали бебо  има ДЦП/детска церебрална пареализа/?

# 230
  • ул. "Мечтание"
Та въпроса ми е дали на някоя мама се е случвало това и кога е родила Simple Smile От вчера не мога да си намеря място и само чакам хихихи

Може да си почакаш още доста, може и след няколко часа. Никой не може да ти каже за добро или лошо.  Wink Потърпи още малко.Ще излезе бебето.
Ако ще ти е второ раждане е нормално по отрано да получиш разкритие 2-3 сантиметра и все пак раждането да не бъде скоро. Разпитай майка си при нея как е било. Обикновено в тия неща има известна наследственост.  Peace
Успех и дано всичко мине по вода и имаш прекрасно и удовлетворяващо раждане!   bouquet

# 231
Някой сблъсквал ли се е с явлението хиперактивно бебе?  Simple Smile
Вече съм в края на 37 г.с. и мислех, че му става тясно и ще спре с тези непрекъснати шутове, ритници и преобръщания, но уви!
Имам чувството, че буквално ще ме изкорми, боли ме като ме удря, постоянно се мести и премества и целият ми корем се движи.
Чудя се кога спи това детенце, кога си почива изобщо като го усещам нонстоп независимо дали лежа, стоя или седя. Понякога има моменти на затишие и чак ми става странно и притеснено, че не се движи.
Лекарите казват - ние се радваме на активните бебета. Но моето е в постоянен активен режим.
Какво може да значи това и на какво се дължи?

# 232

Кристал права си,че и сама се вкарвам във филми ,но и АГ то ме побърква ooooh!
Ще се опитам да съм по-спокойна,но колкото по-малко дни остават по-нервна ставам Confused
Поздрави Heart Eyes

Мисли си само хубави неща,положителни!
Ти си вече в 9-я месец,минала си през толкова много,а сега на финала сама си създаваш главоболия. LaughingНа нас,бременните малко ни трябва да се вкараме в някой филм.
И,ако това ще те успокои,в началото на 9-я месец се бях панирала до такава степен,че сънувах няколко нощи подред секциото (ще раждам за втори път секцио).Имам насрочена дата и наистина нямам търпение да минава и да заминава,а преди 2-3 седмици не исках и да си помислям за този миг.

Някой сблъсквал ли се е с явлението хиперактивно бебе?  Simple Smile
Вече съм в края на 37 г.с. и мислех, че му става тясно и ще спре с тези непрекъснати шутове, ритници и преобръщания, но уви!
Имам чувството, че буквално ще ме изкорми, боли ме като ме удря, постоянно се мести и премества и целият ми корем се движи.
Чудя се кога спи това детенце, кога си почива изобщо като го усещам нонстоп независимо дали лежа, стоя или седя. Понякога има моменти на затишие и чак ми става странно и притеснено, че не се движи.
Лекарите казват - ние се радваме на активните бебета. Но моето е в постоянен активен режим.

С първата бременност,дъщеря ми беше хиперактивна! Crazy Не е проблем и няма нищо обезпокоително в това,че детето ти не спира да се движи.
И,между другото до ден днешен няма спирка,палава е за две деца.На баща си се е метнала,не на мен Blush

# 233

Оооо, това ми е толкова познато Crazy. Синът ми беше така - и тема пусках чак, много ме болеше на моменти ooooh!. И като утихнеше, почвах да се притеснявам Crazy. Но като се роди и докато проходи на 1.2 месеца си беше много кротък, сега наваксва hahaha.

# 234

Оооо, това ми е толкова познато Crazy. Синът ми беше така - и тема пусках чак, много ме болеше на моменти ooooh!. И като утихнеше, почвах да се притеснявам Crazy. Но като се роди и докато проходи на 1.2 месеца си беше много кротък, сега наваксва hahaha.

Ами,явно още от корема си проличава какви ще бъдат по характер Joy

# 235
  • София
Хахаха, може би има нещо такова Simple Smile
Щерката каквато бясна си беше преди раждането, такава си остана и след това. А синчето е кротко дете. Докато бях бременна с него рядко се е случвало да мърда прекалено много.

# 236
Хахаха, може би има нещо такова Simple Smile
Щерката каквато бясна си беше преди раждането, такава си остана и след това. А синчето е кротко дете. Докато бях бременна с него рядко се е случвало да мърда прекалено много.
Crazy Ако това е вярно и след като се роди остане такова бясно детенце, ще ми разкаже играта  Laughing

# 237
момичета преди малко си взех изследванията от стерилната урина - няма белтък Hug
а на червното носителство- не се изолират патегенни чревни бактерии Thinking
Хубав ден Heart Eyes

# 238
Извинете ме ако въпросът ми ви се стори малко глупав и маловажен, но искам да попитам има ли връзка между разположението на плода в матката и начина по който усещаме движенията му. Питам, защото до преди 1-2 сед. моето бебче ме риташе ниско доло и усещах много ясно ритничетата и въобще беше голямо движение там вътре. Но от известно време забелязах, че ме рита по високо, но ритничетата са много по слабички и често се налага като се притесня, за да го усетя, трябва да легна и да си сложа ръцете на корема, едва тогава усещам движения. Та въпросът ми е възможно ли е да е сменило позата си в матката и за това да го усещам по различен начин? В 24 седмица съм, на ехографа последният път всичко беше нормално.

# 239
  • ул. "Мечтание"
Нормално е при различните позиции на бебето да го усещаш различно, не се притеснявай.

Общи условия

Активация на акаунт