Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 9

• 24 139
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
toanto, бебетата си менят позата непрекъснато. Можете да усещате ритници навсякъде Simple Smile

# 241
  • Варна
Здравейте, въпросът ми може и да не е за тук, но ако може да ми помогнете: възможно е да съм бременна,от една седмица имам лека хрема, взех осцилококцинум, после малко цитросепт, сега си купих един чай против грип и простуда с ехинацея-бил мн хубав, но след като вчера изпих една чаша почнах да кашлям Sad толкова ме е страх. А ако съм бременна? Незнам какво да пия, предната бременност след вирусна инфекция-плодът се беше увредил. Но по принцип се чувствам много добре само дето кашлям? А този чай мога ли да го пия дори и да съм бременна? Благодаря предварително!

# 242
  • Варна
Здравейте, въпросът ми може и да не е за тук, но ако може да ми помогнете: възможно е да съм бременна,от една седмица имам лека хрема, взех осцилококцинум, после малко цитросепт, сега си купих един чай против грип и простуда с ехинацея-бил мн хубав, но след като вчера изпих една чаша почнах да кашлям Sad толкова ме е страх. А ако съм бременна? Незнам какво да пия, предната бременност след вирусна инфекция-плодът се беше увредил. Но по принцип се чувствам много добре само дето кашлям? А този чай мога ли да го пия дори и да съм бременна? Благодаря предварително!
Аз мисля че форума тук е много полезен, но на твое място бих се обърнала към лекар. Аз съм в девети месец и съм болна от 10 дни. Преди да посетя акушер-гинеколога си, отидох в аптека да ми препоръчат нещо за нос и гърло - фармацевтката ми каза, че мога само хомеожен и лукчета да използвам, но... на следващия ден АГто ми каза че мога да използвам редица неща!  Peace'Та... консултирай се със специалист  Peace
И дано скоро да видиш двете чертички  Hug

# 243

Не даваш много информация за въпросния чай-няма как да ти отговорим можеш или не можеш да го пиеш.
След като си усетила леки неразположения,може да продължиш с Осцилококцинума + Парацетамол като за начало.
Кога трябва да ти дойде МЦ?

# 244
  • Варна
Може и да не съм бременна, трябва да ми дойде утре.  А за чая доколкото си спомням има подбел, мащерка и ехинацея и нещо др ама сега не се сещам.
Аз също знам, че когато е напреднала бременността се разширява гамата на използваните медикаменти, но знам също и ако е ранна бременност не е хубаво да се пият лекарства. Та така ... преди малко почнах да кашлям с раздираща гърлото кашлица. Дали има сироп който мога да пия?  bouquet

# 245
Може и да не съм бременна, трябва да ми дойде утре.  А за чая доколкото си спомням има подбел, мащерка и ехинацея и нещо др ама сега не се сещам.
Аз също знам, че когато е напреднала бременността се разширява гамата на използваните медикаменти, но знам също и ако е ранна бременност не е хубаво да се пият лекарства. Та така ... преди малко почнах да кашлям с раздираща гърлото кашлица. Дали има сироп който мога да пия?  bouquet

Някой хомеопатичен,да речем за Стодал се сещам.

# 246
  • Варна
Благодаря, отивам до аптеката след малко.

# 247

Не е зле да се консултираш и с аптекарката,поне! Peace

# 248
  • Варна

Не е зле да се консултираш и с аптекарката,поне! Peace

Разбира се, а мога ли да смуча прополки?

# 249
  • ул. "Мечтание"

Да, можеш.

# 250

Да,мен само те ме успокояваха по време на бременността!

# 251
Ехинацеята действа на имунитета,едва ли точно от нея е започнала кашлицата има я и в друг вид освен чай.На дъщеря ми давах преди две години да смуче от хомеопатичните Ехинацея и дълго не се разболяваше.Относно увреждането на плода освен генетично, ,при вирусна инфекция в началото на бременноста е опасна високата температура.

# 252
Здравейте!Поздравявам всички в този сайт!страхотен е!аз не сам майка,но се надявам скоро да сам!имам 1 проблем–от 2 седмици изпитвам болки в зарната,но само там!когато ги докосна или облека нещо отгоре е кошмар! Confused Confused Confused Confused Confusedне знам на какво се далжи това.До сега никога не са ме болели то този начин!

# 253
  • ул. "Мечтание"
Ако си бременна е чест страничен ефект. Гърдите растат, а зърната стават по-чувствителни.
За съжаление не мога да помогна с идеи как да се почувстваш по-добре. Може би ако се мажеш с някой от кремовете за кърмачки, може би Ланзинокс.  Thinking

# 254
.... изпитвам болки в зарната,но само там!когато ги докосна или облека нещо отгоре е кошмар! Confused Confused Confused Confused Confusedне знам на какво се далжи това.До сега никога не са ме болели то този начин!

Може да е на хормонална основа, но аз лично бих отишла на мамолог.

Общи условия

Активация на акаунт